レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Total gennemfÞrt materiale og dejligt med et spil/leg hvor der hverken er vindere eller tabere. Vi var fire voksne, der for fÞrste gang skulle lÞse en cold case og valget faldt pÃ¥ Sommernattens hÊvn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte en sagsmappe. DesvÊrre var den blevet skadet i forsendelsen, og fordi jeg skulle bruge den som gave kontaktede jeg Cold Case Zero. Fik hurtigt respons og de sendte en anden sagsmappe u/b.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har spillet to af deres mordsager (Herrens Mark og BrÊndende kÊrlighed) og det har vÊret super sjovt og tilpas svÊrt hver gang. MordgÃ¥derne har nogle fede detaljer og clues, som minder om dem ma... もっず芋る

䌁業が回答したした

Genial idé til en date night - vi kÞbte: “spor i sneen” - 2 gode timer med hygge, spÊnding og underholdning. Klar anbefaling og 100% cadeau til ansvarshavende bag jeres e-mail marketing - de gÞr de... もっず芋る

䌁業情報

1. 玩具ずゲヌムの補造業者

圓該䌁業による蚘述

Dyk ned i 'Cold Case Zero' og bliv detektiven, der opklarer Paulinas drab fra din egen stue. Vores spil leveres med alt, du behÞver: detaljerede bevismaterialer, politiafhÞringer og skjulte spor. Tag udfordringen op, og afslÞr sandheden! 🕵‍♂

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

114件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Super good idé

Super good idé.
Vi fik en meget hyggelig aften sammen med vores vennepar.

2025幎11月1日

Cold Case Zero からの回答

Det lyder som en rigtig god aften, Benny!

SkÞnt at hÞre, at mordgåden fungerede godt sammen med et vennepar. Tak for de 5 stjerner
– Benjamin & teamet bag Cold Case Zero

VI sad hele familien og lÞste gåden

VI sad hele familien og lÞste gåden, alle var enige om at det var en god måde at vÊre at vÊre sammen på.

2025幎10月17日

SkÞnt at hÞre, Helle 😊

At samle hele familien om én fÊlles sag er noget af det bedste, vi ved. Tak for de 5 stjerner – og for at tage os med ind i jeres fÊlles stund.

SpÊndende gåder

SpÊndende gåder - der er gode til familiehygge. Produkterne er lavet i godt materiale og er virkelig gennemfÞrt.

2025幎11月3日

Cold Case Zero からの回答

Familiehygge med spÊndende gÃ¥der er svÊrt at slÃ¥ 😉
Tak for de 5 stjerner og for de pÊne ord om både kvalitet og oplevelse.

Super skuffende!

Vi kÞbte en Cold case zero og fik den der hedder “BrÊndende KÊrlighed”. Det var super sjovt og spÊndende indtil vi Ã¥bnede en kuvert, som tilhÞrte en anden mordgÃ¥de/sagsmappe. MordgÃ¥den blev derfor ubrugelig, hvilket var super skuffende. Vi skrev til deres kundeservice med det samme og fortalte om problemet, de svarede super hurtigt og sendte den manglende del online og som kompensation sendte de en ny mordgÃ¥de til os med posten. Fin lÞsning og god stil! Da vi sÃ¥ nytÃ¥rsaften (med det samme selskab) sidder spÊndte og klar til at Ã¥bne den nye mordgÃ¥de, ser vi at den nye de har sendt er prÊcist den samme mordgÃ¥de som vi fik i fÞrste omgang og havde lÞst. Vi sad alle tilbage super skuffede, isÊr fordi vi virkelig havde glÊdet os og fordi det var vores underholdning nytÃ¥rsaften. Vi kommer desvÊrre ikke til at bruge Cold Case Zero igen.

2025幎12月31日

KÊre Sissel

Tusind tak fordi du tog dig tid til at beskrive forlÞbet sÃ¥ grundigt – og fÞrst og fremmest: det er vi virkelig, virkelig kede af. At blive ramt af to pakkefejl i trÊk er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give nogen. Det er nÊsten som selv at blive offer i en mordgÃ¥de
 bare uden den sjove del.

Du har helt ret i, at det ÞdelÊgger oplevelsen, isÊr nÃ¥r det var tiltÊnkt som fÊlles underholdning nytÃ¥rsaften, og forventningerne var hÞje. Selvom vi forsÞgte at lÞse den fÞrste fejl hurtigt og ordentligt, ramte vi desvÊrre helt ved siden af anden gang – og det beklager vi oprigtigt.

Vi tager denne sag meget alvorligt, netop fordi den peger på noget, der ikke må ske, og som vi skal sikre os aldrig gentager sig. Din feedback bliver brugt direkte i vores interne gennemgang af pakke- og kvalitetskontrol.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne hÞre fra dig direkte, sÃ¥ vi kan finde en lÞsning, der reelt kompenserer for oplevelsen – ogsÃ¥ selvom du lige nu ikke har lyst til at give os en chance mere. Du er meget velkommen til at skrive til os pÃ¥ info@coldcasezero.dk

Tak for din Êrlighed – og igen: undskyld for en rigtig Êrgerlig oplevelse.

Venlige hilsner

Fint spil

Fint spil - kan godt li’, at der lÊgges op til en opgave ad gangen 😊

2025幎12月28日

Tak for din anmeldelse, Astrid 😊

Dejligt at hÞre, at opbygningen med én opgave ad gangen fungerede godt!
– Benjamin & teamet bag Cold Case Zero 🔍

Sjov case som vi brugte som

Sjov case som vi brugte som familiehygge i juledagene.

Cold Case Zero からの回答

Det lyder som den helt rigtige måde at bruge juledagene på, Anders 😄

Tak for de 5 stjerner og for at tage os med ind i jeres familiehygge 🔍

Meget spÊndende udfordring

Meget spÊndende udfordring. Vi måtte have flere ledetråde for at finde morderen. Vi fik 2 spil i julegave og skal snart i gang med nÊste.
Perfekt at det kan genbruges af andre.

Cold Case Zero からの回答

En julegave, der bliver brugt mere end én gang – det kan vi virkelig godt lide 😊
Tak for de 5 stjerner og for at tage efterforskningen videre til nÊste sag.

5 stjernet oplevelse

Fantastisk koncept. Professionelt og virkelig godt

Cold Case Zero からの回答

Fantastisk at hÞre, Bente!
Tak for de 5 stjerner – det betyder meget for os 🔍
– Benjamin & teamet bag Cold Case Zero

Virkelig god aktivitet til en hyggelig

Virkelig god aktivitet til en hyggelig aften.
Vi var tre mÊnd til at lÞse mordgåden, og vi var helt opslugte.
Man skal forberede sig på at der er en del der skal lÊses, men det er i rimelig let lÊseligt tekst.
Alt i alt er det timer godt brugt i samarbejde og social relation.

2025幎12月31日

Tak for de 5 stjerner, Morten ⭐

Timer brugt pÃ¥ fÊlles efterforskning og godt samarbejde er prÊcis dét, Cold Case Zero handler om. Og ja – der er lidt at lÊse, men det er en del af sagen 😉

Hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.

2025幎12月18日

Cold Case Zero からの回答

Dejligt at hÞre, Charlotte!

Nemt og hurtigt er prÊcis sÃ¥dan, det skal vÊre. Tak for de 5 stjerner 🔍

Benjamin & teamet bag Cold Case Zero

Rigtig gode og gennemfÞrte cases

Dejligt at hÞre, Nanna!

Tak for de 5 stjerner og for at tage med på efterforskningen 🔍
Kort og prÊcist – prÊcis som vi kan lide det 😉

Benjamin & teamet bag Cold Case Zero

Super alternativ til den klassiske date night

Min mand og jeg hyggede os enormt meget med at lÞse mordgåden, som vi synes var fint skrevet. Godt plot og med ledetråde der ikke altid var helt nemme at gennemskue mens andre var mere ligetil. Gåden tog os et par timer og gennem det hele var vi godt underholdt. Perfekt til to mennesker og et dejligt alternativ til den klassiske date night.

2025幎12月17日

Det lyder som en virkelig god date night, Amalie 😊

SkÞnt at hÞre, at bÃ¥de plot, tempo og svÊrhedsgrad fungerede for jer – netop balancen mellem de Ã¥benlyse spor og dem, der krÊver lidt ekstra, er helt bevidst. Tak for de 5 stjerner 🔍

Benjamin & teamet bag Cold Case Zero

God & spÊndende aktivitet, at lave med venner osv.

Hurtig levering og god oplevelse!

Dejligt at hÞre, Tobias!

PrÊcis sÃ¥dan, vi hÃ¥ber, det bliver brugt – som en fÊlles og spÊndende aktivitet med venner. Tak for de 5 stjerner og for feedbacken 🔍

Skide hyggeligt!

Vi har lÞst BrÊndende KÊrlighed og det var virkelig skide hyggeligt og godt bygget op. Jeg glÊder mig til at lÞse flere, men de er lidt til den dyre side sÃ¥ der gÃ¥r nok lige lidt 😅🙈

2025幎12月30日

Det er vi glade for at hÞre, Anne 😄

Fedt at BrÊndende KÊrlighed ramte plet – bÃ¥de stemningen og opbygningen. Og helt fair med prisen, vi lÊgger meget tid og detaljer i hver sag. Der kommer flere muligheder fremover, nÃ¥r timing og lyst passer 😉

Ja tak mere af det

Ja tak mere af det. Manden og jeg brugte en sÞndag eftermiddag på at lÞse en opgave. Vi blev fanget af stemningen, og fik afprÞvet vores samarbejde og kreative tankegang for at lÞse mordgåden. Vi skal helt klart også lÞse de andre og kommende mordgåder og gerne med et par gode venner.

2025幎12月7日

Tak Heidi! :D

Det lyder som en helt perfekt sÞndag 😊

Stemning, samarbejde og lidt kreativ hovedbrud er prÊcis det, vi gerne vil skabe. Tak for de 5 stjerner – og idéen med gode venner lyder som nÊste oplagte skridt.

Kan varmt anbefales

Vi havde et par rigtig hyggelige timer med at lÞse en mordgåde. Sjovt at sidde og gennemgå de forskellige bilag.
Det er ikke sidste gang.
Kan varmt anbefales.

2025幎12月24日

Dejligt at hÞre, Birte!

PrÊcis den oplevelse, vi hÃ¥bede pÃ¥ – ro, fordybelse og masser af spor at dykke ned i. Tak for de 4 stjerner og anbefalingen. Vi er klar med flere sager, nÃ¥r I er 🔍

SpÊndende ikke er helt

SpÊndende mordgÃ¥der som ikke er helt lette at opklare - men det lykkedes til sidst 😀

2025幎12月26日

Tusind tak for de 5 stjerner, Hans Jakob ⭐

PrÊcis som det skal vÊre – udfordrende, men til at knÊkke til sidst 😉
Tak fordi du tog efterforskningen hele vejen.

De bedste hilsner
Benjamin & teamet bag Cold Case Zero 🔍

Dette var en julegave til mine sÞnner

Dette var en julegave til mine sÞnner som er 24 og 27. De syntes deres mor havde givet dem årets julegave. Den gjorde lykke.
Ved ikke om der findes forskellige svÊrhedsgrader. Det er ikke sidste gang de får en sag.

Tusind tak for de 5 stjerner, Karina ⭐

Det er vi virkelig glade for at hÞre – og stort cadeau til mor for Ã¥rets julegave 😉
Der kommer flere sager, så det lyder som om, det ikke var sidste efterforskning i jeres familie.

De bedste hilsner
Benjamin & teamet bag Cold Case Zero 🔍

Super sjov underholdning som virkelig

Super sjov underholdning som virkelig samler hele familen - unge som gamle 👍🏻

Hurtig levering med posten.

Alt i alt klart anvefalingsvÊrdigt!

2025幎12月25日

Cold Case Zero からの回答

Tak Camilla dejligt at hÞre!

Det er prÊcis sÃ¥dan, vi hÃ¥ber, Cold Case Zero bliver brugt – som fÊlles underholdning pÃ¥ tvÊrs af generationer. SkÞnt at hÞre, at bÃ¥de oplevelsen og leveringen sad lige i skabet.

Gode overkommelige mysterier med

Gode overkommelige mysterier med Danmark som lokalitet. Fedt med hints i den “virkelige” verden.

2025幎11月29日

Tak Anita! :D

Danmark som ramme – og spor, der rÊkker ud i den virkelige verden – er helt centralt for Cold Case Zero, sÃ¥ det er fedt, at netop det rammer plet.
Tak fordi du efterforskede med 🔍

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。