レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Surgingsparks gepreorderd 3 bb en 2 etb voor een zeer schappelijke prijs. Kwamen netjes op release en met bubbeltjes plastic netjes verpakt aan. En zelfs nog wat stickers en Halloween packs extra erin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mooi assortiment, met goede prijzen. Mijn pakketje was door een nieuw systeem verkeerd gestuurd. Door collectors island werd ik op de hoogte gehouden dat het opnieuw werd verstuurd. En is het toch... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Surging Sparks Boosterbox & ETB voor een scherpe prijs. Zeer zorgvuldig geleverd. Op het moment wat weinig voorraad. Hoop hier nog wat Prismatic af te kunnen nemen.

企業情報

1. コレクターズ ショップ

当該企業による記述

Pokémon boosters voor een mooie prijs, een groeiend aanbod en een focus op service! Wil jij je verzameling compleet maken? Bij ons kun je voor betaalbaar aan de slag.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst…

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij deze Pokémon-kaarten webshop en ben zeer tevreden over mijn ervaring. Alles verliep soepel: ze doen precies wat ze beloven. De bestelling werd snel en netjes geleverd, en de kaarten waren in uitstekende staat.

De prijzen zijn eerlijk en concurrerend, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Wat ook opvalt, is de overzichtelijke en mooie website – het winkelen is daardoor echt prettig en gebruiksvriendelijk.

Kortom: een betrouwbare webshop met goede service, nette prijzen en een professionele uitstraling. Ik kom hier zeker terug voor toekomstige aankopen!

2025年5月27日
5つ星のうち5の評価

Snel verzonden en goeie prijzen

Snel verzonden en goeie prijzen. Ik kreeg ook freebies erbij, dat dat was wel een leuke verassing!

2024年12月11日

Collectors Island からの回答

Goed om te horen dat de freebies doen waarvoor ze bedoeld zijn! Bedankt voor je positieve review :)

Topper!

Top kwaliteit levering, snelheid en klant vriendelijkheid. Kom zeker terug!

2024年12月5日

Collectors Island からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is :)

Echt top ervaring

Echt top ervaring! Niet duur en goede levering optijd! Met extra leuke goodies erbij :) voortaan bestel ik mooi hier. Heb een beetje spijt dat ik niet meer had besteld maar dat komt omdat het mijn eerste order was. Maar ze hebben er een vaste klant bij!

2024年11月8日
自発的なレビュー

Scherpe prijzen!

2024年11月6日

Aanrader!

Scherpe prijzen, op release dag geleverd. Zorgvuldig en netjes ingepakt. Top! Ik ga hier zeker vaker kopen!

2024年11月6日

Goed stevig verpakt

Goed stevig verpakt, kwam op de dag van de releasedatum aan!

2024年3月19日

Collectors Island からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat het op tijd binnen is gekomen :)

Pre-Order van Temporal Forces ETB

Goedkoop en goed. Ook nog leuk extraatje in de vorm van stickers. Dit is een blijvertje.

2024年3月19日

Collectors Island からの回答

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je positieve review :)

Uitstekend verpakt

Uitstekend verpakt, snel verzonden, nette prijzen. Dank!

2024年3月10日

Collectors Island からの回答

Hoi Niek, fijn om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met je bestelling :)

5つ星のうち5の評価

Mooi assortiment en fijne service

Mooi assortiment, met goede prijzen.
Mijn pakketje was door een nieuw systeem verkeerd gestuurd. Door collectors island werd ik op de hoogte gehouden dat het opnieuw werd verstuurd. En is het toch nog optijd binnen gekomen.

Hier ga ik zeker nog eens bestellen.

2024年3月5日

Collectors Island からの回答

Hoi Anne, fijn om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor je positieve review :)

Super!

Hele mooie website! Ondertussen de zoveelste bestelling alweer en nog steeds echt top! Ik ben heel erg blij met mijn producten :D

2024年2月21日

Trustpilot エクスペリエンス