企業が回答しました
Wymienię punktowo: 1. Jedna z niewielu stron, gdzie mogę wywołać zdjęcia nie w formacie JPG. 2. Dobra cena. 3. Bardzo dobra wyrazistosc kolorów. Wiem, że to w dużej mierze zasługa telefonu, al... もっと見る
企業が回答しました
Brak możliwości zmiany rozmiaru fotoksiążki. Jest to bardzo rozczarowujące. Stworzyłam trzy książki i dopiero na koniec jak już były gotowe do druku zobaczyłam, że wybrałam 20x20 czyli najmniejszy roz... もっと見る
企業が回答しました
Fotoksiążka z Twoimi zdjęciami już za 25 zł, fotokalendarz z 13 kartami za jedyne 29 zł. Setki gotowych szablonów do projektowania, zobacz jakie to proste jeszcze przed zakupem.
Zaczernie, 36-062, Zaczernie, ポーランド
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Książka jest porządnie wykonana z grubymi stronami, co jest na plus. Zdjęcia są w idealnie takiej jakości jak przesyłałam. Napewno jeszcze kiedyś będę zamawiać więcej takich fotoksiążek.

Colorland からの回答
Już szósty raz zamówiłam album w firmie Colorland. Lubię ich program do projektowania, jest łatwy w obsłudze i daje dużo możliwości. Zamówienia są szybko realizowane. Jestem bardzo zadowolona z jakości wydruku i ceny (Colorland często oferuje różne rabaty). Z pewnością zamówię kolejne.

Colorland からの回答
Cudowna pamiątka, piękna jakość i szybką realizacja! Jestem zachwycona :)

Colorland からの回答
Szybkość i jakość wykonania na duży plus. Cena też jest bardzo dobra.

Colorland からの回答
Od lat zamawiam foto książki, kalendarze i odbitki na colorland.pl. Swoboda i łatwość w projektowaniu, wiele możliwości, ogromny wybór dodatków, szablonów i świetna jakość to to co wyróżnia tę firmę. Jestem znów bardzo zadowolona i zawsze polecam.

Colorland からの回答
Bardzo dobra jakość wykonania, estetyka książki, gama kolorystyczna oraz różnorodność w elementach graficznych i łatwość projektowania w edytorze.

Colorland からの回答
Sposób przygotowania fotoalbumu jest bardzo łatwy, intuicyjny.
Jakość wykonania jest bardzo dobra. Dostawa szybka.
Jestem bardzo zadowolona. Skorzystałam już trzeci raz z Colorland i nie żałuję:)

Colorland からの回答
Wszystkie produkty zawsze bardzo wysokiej jakości, szybki czas realizacji i ogromny wybór, każdy znajdzie sposób na zatrzymanie wspomnień w obrazie

Wymienię punktowo:
1. Jedna z niewielu stron, gdzie mogę wywołać zdjęcia nie w formacie JPG.
2. Dobra cena.
3. Bardzo dobra wyrazistosc kolorów. Wiem, że to w dużej mierze zasługa telefonu, ale wywołać też trzeba umieć.
4. Szybka dostawa.
5. Dobrze zapakowane i nic się nie uszkodziło.
6. Dziękuję bardzo za uwagę.

Colorland からの回答
Wysoka jakość profuktów i ekspresowa realizacja i dostawa

Colorland からの回答
To moje kolejne zamówienie w tym sklepie. Mogę go polecić z czystym sumieniem.
Łatwość obsługi, dobra jakość materiałów i szybka dostawa. Same plusy.

Colorland からの回答
Solidna terminowa i wysoka jakość produktów plus stosują nowe technologie:)

Colorland からの回答
Wysoka jakość zamówionych produktów, szybka realizacja, bardzo dobra komunikacja o kolejnych etapach realizacji zamówienia. Jak zwykle wszystko w porządku. Złożę kolejne zamówienia w tym miejscu.

Colorland からの回答
Firma, która realizuje zamówienia w sposób błyskawiczny, projekty robi się intuicyjnie, olbrzymią bazą opcji do wyboru (tła, szablony, układy zdjęć, maski itp). Projekty są zawsze świetnie zrealizowane, a obsługa klienta działa bez zarzutu

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。