Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Depi Scheltinga heeft onze 3 trappen prachtig gestoffeerd op de 'ouderwetse' manier met halfronde latten op de kopse kant. Het ziet eruit als een trap in een theater, heel rijk. Dat na jaren met zicht... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Per toeval liep ik naar binnen terwijl ik al een tijd op zoek was naar de juiste stof. Eigenlijk was het meteen raak en vond ik precies wat ik zocht. Ze zijn ook helemaal naar Amersfoort gekomen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service , vak bekwaam, goed advies. Na een waterschade moest er nieuwe vloerbedekking gelegd worden op de zolder, overloop en 2 halletjes. Dennis bij ons thuis gekomen om te meten en ad... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Advies en uitvoering van byzonder hoog niveau. Na forse waterschade in ons appartement heeft Piet ons geadviseerd wat en hoe te laten behangen en voorbereiden. Nieuw pvc click laminaat uitgezocht e... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. むンテリア デザむン店
  5. 床材店
  6. 壁玙店

圓該䌁業による蚘述

Vloerbedekking, Binnen Zonwering & Gordijnen en Behang in Amsterdam? Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting zit al jaren gevestigd in Amsterdam-Osdorp, en zijn de interieurspecialist op het gebied van de woning en kleinere bedrijfsinrichtingen voor Amsterdam en Omstreken. De producten worden altijd op maat gemaakt en gemonteerd of gelegd. Ook komen wij deze kosteloos bij u thuis inmeten.

連絡先

Vakkundige plaatsing en afwerking
Uitstekende service

2019幎7月15日
5぀星のうち4の評䟡

Mooie winkel aandacht voor klant

Leuke aardige mensen. Mooie winkel. Al voor 3 woningen raambekleding besteld en laten ophangen. Echte familiebedrijf met oog en aandacht voor de klant.

2019幎7月15日

Marmoleum, luxaflex en gordijnen

Bij Depi Scheltinga ontvangen door een enthousiaste en vriendelijke Dennis die goede voorlichting gaf over tal van zaken. Dat voelde meteen goed. Marmoleum en luxaflex laten leggen/plaatsen door Piet. Ik heb een oud huis nabij het centrum met veel randjes en bochtjes in plinten en deurposten en Piet heeft de vloer er heel mooi strak in weten in te leggen, echt super mooi. Gisteren werden mijn gordijnen gebracht, een mooie kwaliteit velours en ze zijn prachtig op maat gemaakt. Mijn hoge muur bleek een beetje scheef te lopen, maar Piet heeft de rail er optisch mooi recht opgekregen en de gordijnen hangen echt heel mooi vlak boven de grond, wat een vakmanschap! Daarnaast vind ik Piet een heel prettig mens om om je heen te hebben tijdens de werkzaamheden. Depi Scheltinga is dus een absolute aanrader!!

2019幎6月27日
5぀星のうち5の評䟡

Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk, prima kwaliteit en service

Ik ben al jarenlang klant en dat is niet voor niets. Mooie producten, van goede kwaliteit, regelmatig iets nieuws. Bovendien is de service prima. Je wordt altijd vriendelijk begroet, kopje koffie erbij en Dennis en Piet doen er alles aan om je te helpen, vriendelijk en vakkundig, nooit opdringerig. Je kunt in alle rust kijken.
Ook als er eens iets mis is, wordt daar serieus op ingegaan en wordt er snel en soepel meegedacht om het op te lossen. Deze mensen houden van hun vak!

2019幎6月17日

Prettige mensen

Prettige mensen, professioneel en denken mee!

2019幎5月20日

Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting からの回答

Heer en mevrouw Zijderveld, hartelijk bedankt voor het sturen van uw review, altijd leuk te weten hoe klanten over ons bedrijf en de uitvoering van de opdrachten denken.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service zeker ook met een

Goede service zeker ook met een glimlach

Goede prijskwaliteits verhouding

Goede afspraken

Een aanbeveling zeer zeker waard.

2019幎5月9日

Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Dit maakt ons vak zo leuk, en gemotiveerd. Veel plezier van de nieuwe vloer en wanden.

Wat een vakmensen

Wat een vakmensen. Eerlijk, betrouwbaar en heel vriendelijk. Er is bij ons een pvc vloer gelegd en dat is perfect gedaan. Ik kan iedereen deze winkel aanraden

2018幎9月12日

Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting からの回答

Hartelijk dank voor de gastvrijheid en het sturen van de leuke review. Veel plezier met de nieuwe vloer.

Groet, Piet en Dennis.

Prima service!

Na renovatie van mijn appartement heb ik de vloeren, ramen en muren laten doen door dit bedrijf. Ging om: laminaat in de woonkamer/hal, vloerbedekking in 2 slaapkamers, behangen van alle muren en de ramen laten voorzien van gordijnen en lamellen. Alles is supermooi afgewerkt! En prettige communicatie!

2018幎7月16日
5぀星のうち5の評䟡

Goed advies over maat en stofsoort

Goed advies over maat en stofsoort rolgordijn. Vriendelijk geholpen. Goede service, zowel vooraf, tijdens als daarna. Bv nam Piet bij het inmeten diverse stoffen mee om te kijken wat mooi kleurde in ons huis. En kwam hij na plaatsing terug om nog wat te corrigeren wat (overigens niet door hen) verkeerd was gegaan. Kortom, wij zijn erg tevreden.

2018幎7月1日

Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting からの回答

Hartelijk dank voor het versturen van je leuke en eerlijke review.
Groet Piet

5぀星のうち5の評䟡

We zijn als nieuwe bewoners in Osdorp

We zijn als nieuwe bewoners in Osdorp zeer tevreden over het werk van Piet en Dennis voor ons huis. Piet heeft degelijk vakwerk afgeleverd bij het leggen van onze marmoleumvloer. Hij is een "Pietje precies" en heeft hart voor de zaak. Dennis heeft ons goed kunnen voorlichten over de nieuwe zonwering. Hij neemt er de tijd voor, zodat je met goed en plezierig gevoel de winkel uitgaat. Ze hebben een goede service, de "nazorg" die ze leveren is top.

2018幎6月23日

Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting からの回答

Hartelijk dank voor het sturen van uw leuke review, en wensen u veel plezier met de nieuwe inrichting.
Dennis en Piet.

5぀星のうち5の評䟡

Tijdens mijn vakantie werd de oude

Tijdens mijn vakantie werd de oude tapijtvloer verwijderd en afgevoerd en werd de nieuwe PVC concept click gelegd. Het resultaat is een schitterende strakke vloer. Enkele van mijn buren zijn naderhand wezen kijken en vonden het eveneens prachtig en overwegen hetzelfde te doen.
Ik heb ze dan ook Depi Scheltinga van harte aanbevolen.
Ook vrienden en kennissen waren lovend.

5぀星のうち4の評䟡

Vriendelijk en behulpzaam geholpen in

Vriendelijk en behulpzaam geholpen in de winkel en kwamen alles keurig inmeten . Levertijd was lang maar dat ligt aan de fabrikant.
Rolgordijn en vakkundig opgehangen.. erg blij mee !! Niet echt goedkoop maar wel vakwerk

Topzaak

Goede spullen, maar vooral meedenken en goed van vertrouwen. Dat ze alles komen installeren zonder aanbetaling vind ik echt heel bijzonder (het was toch een bestelling van bijna 1.000 euro). Dat zie je niet vaak meer. Dat geeft een goed gevoel. Topzaak!

Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting からの回答

Hartelijk dank voor je leuke review. Wat je hebt vermeld is hetgeen waar we voor staan, evenals kwaliteit, service, vriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Unieke Kwaliteit

Wat hebben ze een passie voor interieurs! Erg vakkundig en betrokken advies gekregen met een schitterend resultaat. Ik kwam voor een heel andere stof binnen maar hun kennis heeft mijn verwachting overtroffen. Ook het ophangsysteem is precies de 'twist' van klassiek en modern die ik zocht. Kortom: dit is een aanrader!

2018幎3月24日

Erg tevreden!

Erg tevreden over de geleverde service, ook toen bleek dat er een constructiefout in de geleverde vloer bleek te zitten. Alles werd kosteloos en vriendelijk opgelost. Prettig en professioneel contact met Piet gehad. Zouden voor een volgende keer zeker weer gebruik maken van de service van Colors at Home- depi Scheltinga.

2018幎3月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス