企業が回答しました
Jeg har tandlæge skræk og fik en utrolig dejlig oplevelse. Jeg blev modtaget af klinikassistenten, som direkte introduceret sig selv og spurgte hvordan min dag havde været. Tandlægen gav mig håndtryk... もっと見る
企業が回答しました
Jeg var til almindelig kontrol og tandrensning hos Benjamin . Jeg kan kun gentage min anbefaling af ham . Meget kompetent , behagelig og grundig . Man mærker han er glad for sit arbejde og sætte... もっと見る
当該企業による記述
ネガティブなレビューの 75%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg har gået hos Katja og hendes søde klinikassistent Lillian i ca. 15 år. Katja er altid professionel, dygtig, behagelig og kender efterhånden mig og mine tænder rigtig godt. Hvis der er noget ikke-akut, der (måske) skal laves, afventer hun altid lige for at se, om det kan vente i stedet for bare at ordne det med det samme. Det giver tillid, at hun ikke bare laver det "for at få hurtige penge i kassen".

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Jeg var til almindelig kontrol og tandrensning hos Benjamin .
Man mærker han er glad for sit arbejde og sætter en ære i at levere et godt resultat .
Varmeste anbefaling herfra

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
super professionel og effektiv behandling med god patientinvolvering og information.

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Han forklarer det, der er vigtigt og koncentrerer sig efterfølgende om arbejdet.
Tandlægen, Omar, er sød, imødekommende og løsningsorienteret og kommer med gode råd uden at være påduttende eller give mig dårlig samvittighed.

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos tandlæge Omar. Han var både professionel, venlig og virkelig omhyggelig med sit arbejde. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og han tog sig tid til at forklare alt på en rolig og forståelig måde. Klinikken var moderne og indbydende, og personalet var smilende og hjælpsomme. Jeg kan varmt anbefale tandlæge Omar - det er uden tvivl den bedste tandlægeoplevelse, jeg har haft, og det var helt klart turen værd hele vejen fra Ølstykke!

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Rolig atmosfære, grundig gennemgang, utrolig empatisk og dygtig tandlæge hos Katja i Hørsholm.

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Både tandlægen og tandplejeren/tandlægeassist er meget kompetente - ud over at være meget sympatiske. Hver gang!

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Jeg synes det hele spillede.
Høj service med smil og Indtryk af højtfaglig niveau.

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Var fornylig til den halvårlige tandrensning.
Blev klaret af tandplejeren, der oplyste, at jeg for at forebygge huller to steder burde få fortaget plastfyldning. Dette blev ordnet at tandlægen umiddelbart efter, at tandrensningen var færdig. Fin service.

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Grundighed, viden om netop min(e) tænder/ problematik og selve udførslen. Engagerede og superdygtige.

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
I recently came in for a long-overdue dental treatment, and I couldn’t be happier with my experience. During my visit, Dr. Omar discovered that one of my old fillings had developed bacteria underneath it. He thoroughly cleaned my tooth and, to my relief, was able to save it. He was professional, reassuring and kept me informed throughout the entire process. An outstanding dentist—thank you, Dr. Omar! I would highly recommend him

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Udover at fagligheden er høj, så er det Benjamins måde at tage i mod på og at han formår at gøre tandlægebesøget hyggeligt. Det er altid en fornøjelse at besøge Benjamin og Lars.

Meget dygtig tandlæge
Fik en grundig eftersyn af mine tænder med en god orientering om tænderne hos Benjamin
Var derefter hos tandlægen Erik som var yderst dygtig og behagelig og som fik lavet en meget vanskelig tand.
Kan absolut anbefale Erik som tandlæge

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos tandlægen, hvor jeg følte mig tryg og godt behandlet. Benjamin var både professionelle og venlige, hvilket gjorde besøget meget behageligt. Tak Benjamin 🙏🏽

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Pga ferie ved egen tandlæge, bestilt jeg en konsultation ved Erik i Hørsholm. Han er virkelig behagelig, lyttende, forstående og faglig dygtig, og jeg følte mig meget tryg. En ting der var virkelig positivt for mig var, at han så helheden. Han så hele mig, og ikke "kun" mine tænder. Han gav gode og nyttige råd og øvelser, som jeg pt prøver af.

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Jeg giver klinikken min bedste anbefaling. Jeg behandles af tandlæge Lars Nygaard og tandplejer Benjamin, og begge er dybt professionelle, specialiserede og dygtige. Samtidig de sødeste mennesker. Her er du i sikre hænder.

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm からの回答
Jeg oplever en god stemning og imødekommenhed fra hele personalet. Tandbehandlingen er, som den skal være og i det hele taget en fin helhedsoplevelse - selvom ingen nok sådan rigtig elsker at gå til tandlægen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。