Ich habe hier die Goal Zero Yeti 6000x zu einem Bestpreis gekauft. Bestellt am Ostermontagabend wurde sie 4 Tage spÀter vormittags schon angeliefert. Durch die Sendungsverfolgung war ich darauf vorber... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nem og hurtig handel. Jeg foretrÊkker webshops med levering til instabox, fordi det fungerer bedst for mig. Derfor handlede jeg hos cs megastore. Jeg kÞbte en bog, som ankom fint emballeret og uden... ãã£ãšèŠã
CS MEGASTORE ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
What started as a small local store focused on computers and software has grown into a true megastore with MEGA amounts of tech, MEGA amounts of beauty, MEGA amounts for everyday life â and everything in between. The name change to CS MEGASTORE is a natural next step and better reflects the scale and variety we offer today.
From our modern 10,000 m² warehouse in Ringsted, Denmark, we process more than 90,000 orders every month. We continuously work on improving our logistics and packaging processes to ensure fast delivery and a reliable shopping experience.
Our customer service team is available on weekdays, and our high Trustpilot rating reflects our focus on service, availability, and reliability.
Same team. Same service. Just a name that matches the megastore weâve grown into.
Tinvej 7, 4100, Ringsted, ãã³ããŒã¯
- salg@csmegastore.dk
- csmegastore.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 96ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Det er dybt problematisk
Det er dybt problematisk, at der er gÃ¥et over tre uger, fÞr ordren overhovedet er blevet sendt â og at der i hele den periode ikke er kommet nogen form for status eller opdatering fra jer. Det er fÞrst, da jeg selv tager kontakt, at der sker noget, hvilket ganske enkelt ikke er acceptabelt. Virkelig dÃ¥rlig service!
Bra priser
Om man bortser från ganska lång frakttid, så kom produkten fram och jag Àr nöjd. bra priser var det också. Har handlat hÀrifrån innan, rekommenderas
INGEN SRJERNE HVIS MULIGT
INGEN SRJERNE HVIS MULIGT
KÞbte en dinosaur til min sÞn som gik i stykker dagen efter kÞb stoppede den bare med at virke.
vi har også kÞbt et lÞbehjul gennem dem på samme tid med dinosauren som var en fÞdselsdagsgave til min datter idag. Pg der stod det ikke fejlede noget men bare ikke havde den rigtige emballage.
Det viser sig så nu at det er trykket der hvor det skal samles hvor hun skal holde. Nu har jeg ENDNU et ked af det barn. Det er simpelthen ikke i orden!!! Det her er på ingen måde ok og helt sikkert sidste gang jeg skal have noget med deres butik at gÞre. Magen til dårligere service, har jeg aldrig oplevet..hold jer vÊk

CS MEGASTORE ããã®åç
Jeg bliver nok aldrig klogere
Jeg bliver nok aldrig klogere, da historien som oftes gentager sig. Bestilte varer som var pÃ¥ âfjernlagerâ (formentlig i Langtbortistan ie. Kina) med levering pÃ¥ 3-5 hverdage. Da der var gÃ¥et de 5 hverdage (plus en weekend), blev ordren udsat med yderligere 1 hverdag (plus endnu en weekend).
Ordren er nu blevet annulleret og da jeg skulle bruge varen til et projekt, har jeg måtte bestille et andet sted, som allerede bliver leveret i dag d. 17/4-2026.
Ubegribeligt at csmegastore skal haâ sÃ¥ lange leveringstider som ÞdelÊgger planlagte ting, giver en frustrationer og er mere end nok til at p*sse en fuldstÊndigt af.
Denne gang var absolut sidste gang jeg bestilte en vare hos csmegastore.

CS MEGASTORE ããã®åç
Top professionel udfÞrelse, service og kommunikation
Bedste pris på en PG27UCDM high-end QD-OLED computerskÊrm. Trods kun på lager på fjernlager, så gik leveringen overraskende hurtigt. Den blev leveret til pakkeshop 2 dage fÞr vejledende leveringsdato. Tilfredsstillende mailkommunikation.
Hurtigt ekspedition
Hurtigt ekspedition.
Sendte ordren omkring middag, havde varene allerede nÊste dag..
Ja og det var IKKE DAO der leverede, men derimod GLS.
Så stor ros til både CS Megastore og GLS for at jeg havde mine vare dagen efter.
Långsam Àrendehantering vid reklamation
Levererad produkt var öppnad sedan tidigare, med mindre skada och saknade en vÀsentlig del. Men de tog inte bara tillbaka produkten utan jag skulle öppna ett reklamationsÀrende. Nu sitter jag med en obrukbar jÀttepjÀs med emballage, stående hemma och vÀntar på ett besked på åtgÀrd.

Very good customer service
The camera I ordered work perfectly when conntec directly to laptop but didnt work at all when connetced to dock station. The problem was not with camera but with the dock but I didnt want to use camera with laptop. Therefore, I requested to them to return and provide return label and they accomodated my request.
Price are very good and customer service even good.
Toimii
Laite toimitettiin ajallaan lukuunottamatta Postista johtuneita viivÀstyksiÀ ja toimii kuten pitÀÀ, kÀytÀn varmasti toistekin
Fint og hurtIgt
18 dages leveringstid
Der blevet lovet 3-5 dages leveringstid, men det endte med at 18 dage inkl en påske. Der var folk, der forlod jorden og rejste rundt om månen og landede igen imens CS MEgastore tÊnkte over hvordan de kunne levere en pakke til mig...

CS MEGASTORE ããã®åç
Pakken manglede en del â¹ïž
Der manglede en stang og jeg kunne derfor ikke samle espalien. Smed pakken ud â¹ïž Det nemmeste nÃ¥r jeg ikke har bil ð£

CS MEGASTORE ããã®åç
Et problem med en kÞbt vare
Et problem med en kÞbt vare, der havde fejlagtig indholds information, blev lÞst til min fulde tilfredshed af de sÞde menesker i kundeservice. Prompte of venligt.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Kom to dage fÞr lovet.
Er glad for mit g shock ur som jeg
Er glad for mit g shock ur som jeg
Fandt herinde til billigste online pris :)
De har varer jeg skal bruge til megetâŠ
De har varer jeg skal bruge til meget konkurrencedygtige priser og info vedr bestillinger er gode..Har handlet der flere gange efterhånden..Meget tilfreds