企業が回答しました
Engageret, dygtig og empatisk tandlæge der tager god tid til at forklare det hele på rolig og betryggende vis ( Lotte) . Hun kan fjerne tandsten uden ubehag, som ellers plejer at gøre ondt pga følsom... もっと見る
企業が回答しました
Venlighed og omsorg gennem hele klinikken. Får forklaringer, som er til at forstå - og træffe beslutninger ud fra. Ydermere er det eneste tandlæge, hvor jeg jeg har oplevet at få boret et hul uden no... もっと見る
企業が回答しました
Jeg er/var på ferie ved Sønderborg og tog kontakt til Colosseum, da jeg syntes, at jeg kunne mærke noget i ved kindtænderne i venstre undermund. Jeg har ekstrem angst for smerter i tænderne og begy... もっと見る
当該企業による記述
ネガティブなレビューの 57%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fra reception til Tandlægen, alle gør et framragende stykke arbejde, kan varmt anbefales.

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Jeg kommer altid ind til Erik, og han er altid så rolig og god til at forklare, hvad der skal ske.

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Jeg fik den faglige sparring jeg havde brug for af tandlægen og behandlingen blev udført meget professionelt og effektivt. God information undervejs og god vejledning efterfølgende.

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Lotte (tandlæge) kender mig og mine tænder godt, og er god til at informere om behandlingen. Føler mig altid i trygge hænder - uanset om der skal fikset noget eller "bare" en tandrensning. Laila (reception) er bare super sød og venlig, og altid med et smil på læben.

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Det er alt fra vi træder ind af døren til vi går igen - alle er venlige og kompetente

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Jamen jeg elsker receptionen og jeg er vild med min tandlæge , Lotte . Elsker bare alt ved klinikken - den er i top !!!🤗

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Hyggelig smalltalk - kendskab til mig og min mand - god forklaring om alt hvad hun gjorde. Oprigtig interesse for hvad jeg beskrev og fortalte.

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Samtlige ansatte man møder på sin vej fra Reception til Tandlæge og assistenter er fantastiske til service. Man bliver mødt med et smil og føler sig straks tryg. Fra en der har døjet lidt med Tandlæge skræk hele livet så er det

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Tandlægen gav sig tid til at lytte og tilmed høre hvad der blev sagt. Han virkede behagelig og som én, der har lyst til at arbejde med mennesker 🙏

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Hurtig og effektiv behandling og altid et meget venligt personale i huset.

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Man får altid en virkelig god, imødekommende og kompetent behandling hos Colosseum i Sønderborg. Havde knækket noget af en tand og det blev hurtigt repareret.

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
God og saglig information gennem hele behandlingen.

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Flinke tandlæger der er bevidste om gener og udfordringer hos patienterne. Fik lavet en flydning på garanti, hvilket ikke var et problem

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
En dårlig service i form af manglende forklaring og opfølgning på det aktuelle tandproblem, ligesom jeg oplevede en meget dårlig attitude da jeg gjorde opmærksom på det. Desuden stod en ting på regningen som ikke var aftalt og ej heller udført !

Jeres tilbagemelding var følgende:
Vi beklager, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Det ser ud til, at der er sket en misforståelse, som vi gerne vil præcisere.
Som nævnt i vores tidligere samtale:
Behandlingen blev udført i overensstemmelse med det problem, der blev oplyst ved besøget. Eventuel yderligere behandling blev gennemgået, og et prisoverslag blev tilbudt.
Ved opfølgende telefonisk kontakt blev der givet information om den videre proces, herunder planlagte ydelser.
Vi forsøgte efterfølgende at følge op for at sikre, at de nødvendige oplysninger var på plads.
Vi beklager eventuelle uklarheder og står til rådighed, hvis du har spørgsmål.
Da jeg ikke kan svare tilbage på jeres svar af den 24 februar, så bliver jeg nødt til at oprette en ny sag.
1. Behandlingen blev IKKE udført i overensstemmelse med det problem, der blev oplyst ved besøget – jeg sagde udtrykkelig at jeg mente jeg havde et hul i tanden, da det gjorde ondt, når jeg spiste noget – og tandlægens svar efter røntgenbilleder var, at der ikke var hul – det troede jeg jo på for hun skulle jo vide bedst (indtil hun bestemt beviste det modsatte). Prisoverslaget var med henblik på noget helt andet og har ikke noget som helst at gøre med fejlbehandlingen.
2. Det blev ringet til mig om at hun havde sendt et prisoverslag, jeg ved ikke hvad I mener med den videre proces for det eneste der blev sagt var ”at det var godt at jeg spurgte” mht. at hun havde taget betaling for en tandrensning, som ikke havde fundet sted.
3. Det eneste I efterfølgende fulgte op på, var at spørge om konto nummer for tilbagebetaling af tandrensningen.

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg からの回答
Colosseum Tandlægerne i Sønderborg har været min tandlægeklinik i snart 30 år. Jeg har altid fået en suveræn behandling af min faste tandlæge og hendes klinikassistenter. Jeg sætter stor pris deres dygtighed og faglighed.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。