ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snelle verzending goeie website goeie prijs kwaliteitverhouding. Enige minpunt was dat het helmpje enorm klein viel en retour moest. Mooie stof prachtige kleur (groen)
Super snelle levering; binnen twee dagen was de bestelling al binnen! Ook heel blij met dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid door veel katoen te gebruiken in de kleding in plaats van polyes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hele fijne producten
Hele fijne producten, super kwaliteit!
Leuke acties en kleuren.
Geen goeie ervaring met de klantenservice
In eerste instantie had ik goede ervaringen met Colourful Rebel en heb ik meerdere bestellingen geplaatst. Helaas is mijn ervaring met de klantenservice inmiddels een stuk minder positief.
Na een retour heb ik gevraagd om mijn geld terug te krijgen. Een deel van het bedrag is terugbetaald en het overige bedrag zou op een cadeaubon staan, wat op zich logisch is. Het probleem is alleen dat ik de volledige code van deze cadeaubon niet meer heb.
Na meerdere e-mails kreeg ik uiteindelijk één reactie, maar daarin werd opnieuw alleen een afgeschermde code weergegeven met puntjes en de laatste vier cijfers. Daar heb ik uiteraard niets aan, omdat ik juist meerdere keren duidelijk heb gevraagd om de volledige code van de cadeaubon.
Inmiddels heb ik hier meerdere keren opnieuw om gevraagd, maar helaas krijg ik geen reactie meer. Erg teleurstellend, zeker omdat ik voorheen juist goede ervaringen had en meerdere bestellingen heb gedaan.
Kleurrijke en originele items
Kleurrijke en originele items! Ik word al vrolijk door al de kleurtjes. Daarnaast goede service en snel geleverd ððŒ
Supermooie jurk en draagt heel fijn
Supermooie jurk en draagt heel fijn! Snelle en nette verzending. Blij mee!
Label T-shirt is top!
Heel erg blij met het Label T-shirt, lang genoeg voor mijn lengte (1.82) en een fijne stof! Het Fitted Wideneck t-shirt viel een stuk korter uit dan ik had verwacht dus deze heb ik teruggestuurd, deze was voor mij echt te kort helaasâŠ
Ben heel tevreden met mijn aankopen.
Ben heel tevreden met mijn aankopen.
Super fijne shirtjes en shortjes.
Super snelle levering
Super snelle levering, perfecte pasvorm en zacht materiaal, heel blij mee!!!
Hele leuke kleding
Hele leuke kleding, goede kwaliteit, maar valt wel klein allemaal!
Toen mijn dochter 2 maanden oud was ikâŠ
Toen mijn dochter 2 maanden oud was ik op zoek naar een nieuwe kledingstijl wat past mij ik vond Colourful Rebel en nu bestel ik bijna 2 jaar bij hun webshop goede kwaliteit en veel plezier en leuk te stijlen of combineren
Over het algemeen vind ik dit een leukâŠ
Over het algemeen vind ik dit een leuk merk. Zo heb ik wat leuke jurkjes en een trui (van een wat oudere collectie), waar ik erg over te spreken ben. Laatst een bestelling gedaan van de basic shirts, hier was ik wat minder te spreken over de kwaliteit. Bij dit merk verwacht ik hogere kwaliteit voor de prijs die ze vragen. Buiten dat om goede communicatie en duidelijke website. Wat lang moeten wachten tot mijn retour was aangemeld/verwerkt maar daar kunnen natuurlijk ook andere partijen bij betrokken zijn zoals bezorgdiensten etc.
Fijne kleding
Ik bestelde drie t-shirts bij Colorful Rebel. Snelle levering, mooie kleding van een fijne zachte stof, goede pasvorm. Blij mee!
Snelle verzending goeie website goeieâŠ
Snelle verzending goeie website goeie prijs kwaliteitverhouding.
Enige minpunt was dat het helmpje enorm klein viel en retour moest.
Mooie stof prachtige kleur (groen)
Goede kwaliteit, goede deals en snelle levering
Snelle levering, alles in orde geleverd. Goede reviews en adviezen wat betreft maat etc. Kleding is van goede kwaliteit, basic pieces zijn van een heel fijn soepelvallend stofje
10/10
Ik plaats geregeld een bestelling bij colourful rebel. En de kwaliteit is altijd super goed. En de bestellingen worden altijd de volgende dag al geleverd!
Wat wil je nog meer?
snelle levering
snelle levering, en comfortabele kleurrijke basics. â¥ïž
Zeer tevreden
Goede maatvoering, fijne stoffen, tijdloos modern.
Goede stevige kwaliteit
Goede stevige kwaliteit. Valt zoals op de foto. Erg blij mee!
En snel geleverd.
Top basics!!
De basic essentiens zitten echt heerlijk. Kwaliteit is echt goed. Ik vind het top dat ik verschillende soorten tops en broeken/rokken kan combineren. De top met spaghetti bandjes viel wel klein dus maat groter besteld. Verzending ging super snel en ook een retour aanmaken is super gemakkelijk.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ