äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn een webshop die voornamelijk Amerikaanse comics aanbieden en supplies. Dit doen wij met plezier om iedereen zo blij mogelijk te maken met het eindresultaat wat u mogelijk ontvangt.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De plek voor backissues en bijzondere vondsten!
Nu een aantal keer besteld bij Comics Kloosterman en elke keer weer dik tevreden; Ruim en interessant aanbod, goede kwaliteit comics tegen eerlijke prijzen, snelle verzending, goede verpakking.. top!
Supergoed verpakt,zowel het pakket alsâŠ
Supergoed verpakt,zowel het pakket als de individuele comics. Geen rare stickers op de comics. Snelle verzending, zeer makkelijke en overzichtelijke website
Zeer vriendelijk eigenaar
Zeer vriendelijk eigenaar. Goede service. De comics zijn altijd zoals beschreven.
Aanrader voor de liefhebber
Leuk en afwisselend aanbod, goede prijzen, snelle afhandeling en vriendelijk persoonlijk contact! Zowel via Facebook claimsales als de site. Aanrader voor elke liefhebber van comics.

Altijd goede service
Altijd goede service, fijne communicatie en toffe comics!

Comics-Kloosterman ããã®åç
Transparante communicatie en altijd ergâŠ
Transparante communicatie en altijd erg goed ingepakt! Fijne mensen!

Comics-Kloosterman ããã®åç
Altijd goed verpakt. Kwaliteit van de comics is ook erg goed.

Steengoed
Steengoede, eigenlijk overdreven, goede verzend verpakking. Comics komen snel op de plek en altijd super vriendelijke gastheer! Zeer wisselend assortiment ook nog.

Altijd top contact!
Altijd top contact met Dave én supergoed verpakt of je nu 1 of 100 comics tegelijk besteld.

âVlekkeloze verzending, uitmuntende kwaliteitâ
Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij deze webshop! De bestellingen komen altijd snel en goed verpakt aan, en de comics die ik ontvang zijn telkens van uitstekende kwaliteit. De service voelt persoonlijk en betrouwbaar, waardoor ik met een gerust hart blijf bestellen. Zeker een aanrader voor iedereen die van strips houdt!

Heel goede service
Snelle levering. Eén comic helaas niet op voorraad, maar prima opgelost door dit snel te communiceren en geld terug te storten. Order gewoon door laten gaan en hierbij 3 extra gratis comics gekregen. Ik zeg top!!

Echt een top winkel
Echt een top winkel! Ik had laatst een aantal comics van transformers besteld. Ze waren gelijk de volgende dag verzonden en ik had het snel binnen. Ook was het netjes verpakt. Echt super!

Geweldig comic winkel
Geweldig comic winkel! Goede service, snelle levering en veel keuze. De comics worden met liefde verpakt, je hoeft je geen zorgen te maken over schade. Echt een top winkel!
Deze web shop is geweldig
Deze web shop is geweldig echt een goede winkel prima communicatie en lekker snel levering
Perfecte Service
Ik bestel nu al enige tijd bij Comics- Kloosterman en elke bestelling wordt perfect afgehandeld. Naast het ruime aanbod en de snelle verzending denkt Dave altijd met je mee als je naar iets opzoek bent. Erg fijne service en ik zou Comics- Kloosterman dan ook bij iedereen willen aanraden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã