Dominque was in het bezit van de domeinnaam trouwdroom.nl, welke overeenkomt met mijn bedrijfsnaam. Dominique heeft om persoonlijke redenen deze domeinnaam aan mij geschonken, wat ik heel bijzonder vi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een tijd lang gewacht om een domein te registreren. Vervolgens pakt Commersive dit domein snel over om vervolgens te verkopen voor een belachelijk bedrag. Kansloos om zo geld te moeten verdienen. Nul... ãã£ãšèŠã
Hoera!! Wat ben ik blij met mijn nieuwe webadres! Ik deed een bod en dat werd direct geaccepteerd ð Vervolgens binnen 10 minuten de verhuizing geregeld. Super snel, professioneel, klantvriendelijk... ãã£ãšèŠã
Ten eerste veeeeel te duur voor een url. Ten tweede is de administratie een rommel, waardoor ik en een ander persoon door elkaar gehaald werden in emails. Dat an sich is al slordig, maar ik kreeg zelf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Commercive beheert en onderhoudt een portfolio met zo'n 10.000 domeinnamen. We verkrijgen onze domeinnamen via gerichte aankopen, overname van portfolios, eigen registraties en ideeën, veilingen en via het vastleggen van vrijgekomen domeinnamen (uit quarantaine).
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zakelijk, netjes en betrouwbaar
Zakelijk, heldere communicatie, domeinoverdracht netjes geregeld. Ik vond het wel spannend want je betaald vooruit maar alles prima afgerond.
Snelle afhandeling
Voor de tweede keer een domeinnaam gekocht. Wederom snel en vriendelijk afgehandeld!
Top service
Ben heel blij met Dominique!
Voor het eerst een domeinnaam overgenomen.
Ik kwam er echt niet uit.
Na een tijdje bezig te zijn, stuurde ik wanhopig een mail naar Commercive.
Dezelfde dag nog hing ik met Dominique aan de lijn die mij stap voor stap heeft geholpen.
Nu is het eindelijk geregeld en kan ik verder.
Top service!
Snelle en vriendelijke reactie
Snelle en vriendelijke reactie, eerlijke prijs
Snelle reactie en duidelijkeâŠ
Snelle reactie en duidelijke afhandeling.
snelle reactie en na akkoord ook snelâŠ
snelle reactie en na akkoord ook snel geregeld allemaal
Goede communicatie, aanrader
Snelle reactie en afhandeling. Zou dit zeker aanbevelen.
Snel en correct overname van een domeinâŠ
Snel en correct overname van een domein afgehandeld
Prettig snel schakelen en to the pointâŠ
Prettig snel schakelen en to the point communicatie
Dominique was erg snel met het reagerenâŠ
Dominique was erg snel met het reageren op mijn vragen en de biedingen die ik heb gedaan. Zelfs buiten kantoortijden hebben we snel een gepaste prijs kunnen regelen voor een domeinnaam. Erg content met de snelle reactie en de afwerking!
Goed en snel geholpen bij het aankopenâŠ
Goed en snel geholpen bij het aankopen van een domeinnaam
Professioneel, eerlijk en snel
Professionele, eerlijke en snelle manier van zakendoen.
Vlot & correct geregeld !
Snelle afhandeling van domeinovername!
Vlot en adequaat
Ben goed geholpen door Commercive. De mails werden vlot beantwoord en de afhandeling was adequaat.
Domeinnaam aanschaf
Snelle reactie, alles echt super snel geregeld ook na tel contact!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã