Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere レビュヌ 31

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Op dinsdag avond een mailtje gestuurd omdat het scherm van mijn laptop kapot gegaan was, met de vraag of hij hem zou kunnen maken en ik kon de volgende dag al langs komen. ‘S ochtends net na openingst... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn laptop zat helemaal vast en kon niet meer opstarten. Ik kon direct even bij Ron langskomen en binnen 24 uur had hij de boel weer aan de praat. Ron is heel rustig en bekwaam. Is prettig in het con... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Fantastische vakman zoals je ze nog zelden vind. Dit is de 2e keer dat we geweest zijn de eerste keer heeft hij de laptop gerepareerd waardoor we geen nieuwe hoefden te kopen (wat beweerd werd door... もっず芋る

䌁業情報

1. パ゜コン アクセサリ店
  2. 電子機噚䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Waar laat u uw laptop en computer repareren in Almere en de rest van Flevoland? Computer-Repareren.NL levert en repareert sinds 1999 betrouwbaar, snel en voordelig alles met een ste(k)ker, maar de focus ligt op de reparatie van uw laptop en computer, vooral daar, waar anderen het laten afweten. Gegevens overzetten, netwerk problemen, wifi ontvangst, onderzoeken voor uw verzekeringsmaatschappij bij schade, een gebroken laptop scharnier of scherm, wij helpen u er graag mee en u bent dan ook van harte welkom.

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Oeps!

Oeps, een glas sap over de laptop! De touchpad van de laptop deed het niet meer!! Voor een paar tientjes de touchpad laten reinigen en nu werkt de laptop weer als vanouds. Heel erg bedankt voor de goede service!

2023幎9月19日

Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere からの回答

Het was een lastige, maar dat kon de pret niet drukken en gelukkig kunnen voorkomen dat er geen verder schade aan de laptop is gekomen! Heel veel plezier weer met de laptop!

5぀星のうち5の評䟡

Vakmanschap voor een (h)eerlijke prijs.

Vakmanschap! Wat heerlijk dat je te maken hebt met iemand echt weet waar hij het over heeft en zonder gebakken lucht je adviseert en (snel) helpt. En dat voor een (h)eerlijke prijs.

2023幎8月24日

Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere からの回答

Dankjewel Jeroen, fijn dat je tevreden bent!

5぀星のうち5の評䟡

Altijd tijd om samen een oplossing voor

Altijd tijd om samen een oplossing voor jou computer problemen te zoeken
En op te lossen dat alles onder het genot
Van een vers kop koffie ☕ wat nog belangrijker is een redelijke prijs

2023幎8月4日

Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere からの回答

Proost Henk, fijn dat we het gevonden hebben! Bedankt voor je reactie!

socket 1151 repair

na een slechte 2e hands aankoop van een dik moederbord bleek dat de intel socket zwaar te lijden had gehad onder de vorige eigenaar, ben zelf bekend met verbogen pinnen en dit zag er zeer beroerd uit.
uiteindelijk bij dit bedrijf uitgekomen.
deze man heeft zijn profesionele mening gegeven en ondanks dat ik eigenlijk afscheid had moeten nemen heeft deze pc doktor hem gered.
ik weet zeker dat er niet veel mensen deze klus uberhaupt hadden aangenomen laat staan het ook daadwerkelijk kunnen maken, heb een grondige analyse gekregen met risico's en tijdschema en al na 1 dag mijn moederbord weer kunnen ophalen volledig werkend!!
zodoende is mijn aankoop weliswaar iets duurder uitgevallen maar toch gered door de kundigheid van deze man.
ik raad iedereen aan met pc hardware en software problemen om bij dit kleine, maar vol kennis gevulde winkel naar binnen te gaan.

2023幎8月3日

Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere からの回答

Dit was inderdaad een geduld klusje, dat niet snel zal worden opgepakt door anderen.. Maar gewapend met microscoop en eindeloos geduld is het toch weer goed gekomen gelukkig. Weer heel veel plezier van je pc en bedankt voor je review!!

Snel en vakkundige reparatie

In ben heel blij met de service van Roleba. Scharnier van het laptopscherm was kapot, dat is super deskundig en snel gerepareerd. Van tevoren uitvoerige beschrijving van het probleem en de eventuele risico's ontvangen en duidelijke prijsopgave. Communicatie verliep heel prettig en het is duidelijk dat Ron veel technische kennis en ervaring in huis heeft. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

2023幎8月2日

Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere からの回答

Dankjewel! Hoewel deze schade niet heel fijn was ben ik blij dat je tevreden met het resultaat. Hou hem heel, scharniertjes lopen weer goed, maar na verloop van tijd kan dat toch weer slechter worden, kom dan gewoon langs voor een kleine preventieve ingreep, dat bespaart een hoop kosten. Veel plezier weer van je laptop!

5぀星のうち5の評䟡

Super strakke gamers laptop gekocht.

Super strakke gamers laptop gekocht.
Verkoper heeft verstand van zaken en geeft goede raad.
Prijzen voor onderhoud zijn zeer eerlijk en netjes.
Vanaf laat ik al het onderhoud hier doen.
Zeer aan te raden.

2023幎7月10日

Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere からの回答

Je hebt een prachtige laptop gescoord Robbie, ik hoop dat je er lang en veel plezier van hebt. Kom gerust na een jaartje ofzo nog even langs om stof te reinigen, dan hou je hem in optimale conditie. Bedankt voor je review!

5぀星のうち4の評䟡

Je wordt vriendelijk ontvangen

Je wordt vriendelijk ontvangen en, indien mogelijk, direct geholpen. Ben er al een paar x geweest afgelopen jaren en ik kom zeker weer terug zodra ik problemen met computer/laptop heb. Voor zover ik kan beoordelen verstand van zaken
Een aanrader dus

2023幎6月24日

Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere からの回答

Bedankt Wil, je bent altijd welkom, dat weet je. Blij dat ik je goed heb kunnen helpen!

Hart voor het vak

Als er iets met mijn laptop of andere datadrager aan de hand is, ren ik altijd (in halve paniek) meteen naar Ronald toe. Hij denkt met je mee en probeert altijd een (creatieve) oplossing te bedenken. Hart voor het vak!

2023幎7月8日

Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere からの回答

Dankje Lieke, blij dat ik je heb kunnen helpen, hou het heel en maak backups, een belangrijke tip voor een ieder die er iets aan heeft! :)

Top Service👍

Vandaag weer geweest en binnen no time laptop weer perfect in orde.
Kom er graag en kom indien nodig zeker hier terug.
Goede service tegen goede prijzen en levert goede spullen.
Kortom een Aanrader!!!!!

2023幎7月8日

Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere からの回答

Dankjewel Ton, blij dat je tevreden bent, als er iets is, ben je altijd welkom!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。