Computrain レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Slechte (geen) communicatie geen initiatief om problemen op te lossen. Erg teleurgesteld. Heb zelfs mijn eigen examen voucher gekocht om examen te kunnen doen. Geen reen op reacties op berichten in de... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de be... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fijne Training, kundige en ervaren docent voor de groep. Mogelijkheid om vragen te stellen via het portaal. Naslagwerk mee gekregen. Praktijkvoorbeelden helpen de stof behapbaar te maken. D.m.v. de... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 62件

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

De training was prima maar sloot niet…

De training was prima maar sloot niet goed aan op het PSPO1 examen

2024年6月25日

Computrain からの回答

Bedankt voor jouw feedback Kees.

Wat jammer om te lezen dat jij niet tevreden bent over de aansluiting van de training op het examen. Zou jij hierover contact met ons op kunnen opnemen, zodat wij dit met jou verder kunnen oppakken?

5つ星のうち3の評価

Het bedrijf is goed met een breed scala…

Het bedrijf is goed met een breed scala aan diverse opleidingen. Maar communicatie en afspraken gaat dit niet goed.

2024年6月18日

Computrain からの回答

Bedankt voor jouw feedback Michael.

Wat jammer om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze communicatie en de afspraken die wij maken. Zou jij hierover contact met ons op kunnen opnemen, zodat wij dit met jou verder kunnen oppakken?

Computrain からの回答

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jouw training naar wens was Hans, bedankt dat jij jouw feedback met ons wilde delen hierover.

5つ星のうち5の評価

Twee leerzame en gezellige dagen!

Hele fijne instructeur met heel veel (praktijk) ervaring. Er was een fijne, open en gezellige sfeer. Veel geleerd en veel ruimte voor vragen.

2024年6月12日

Computrain からの回答

Bedankt voor je positieve feedback Gerriet. Leuk om te lezen dat jij twee leuke en leerzame trainingsdagen hebt gehad.

5つ星のうち1の評価

Altijd hebben ze hun administratie niet op orde.

Altijd hebben ze hun administratie niet op orde.

Ik heb al meerdere maal les ontvangen via mijn traineeship en iedere keer hadden ze hun administratie niet op orde waardoor sommige studenten achterloop op het feit en wanneer je dat aankaart sturen ze je door naar een zwart gat van supportknowledge. Ik word er hier helemaal niet goed van er 4 maanden mee gewerkt en bij elke nieuwe les introductie is er gezeik.

2024年6月4日
自発的なレビュー

Computrain からの回答

Wat ontzettend jammer om te lezen dat jij niet tevreden bent over de lessen die jij gevolgd hebt. Goed dat jij dit dan ook bij ons aangeeft. Zou jij hierover contact met ons op kunnen opnemen, zodat wij dit met jou verder kunnen oppakken?

Scrum Agile Foundation

Prima opleider, hij weet de stof en aandachtspunten goed over te brengen. Ook de opleiding-locatie in Utrecht is boven verwachting goed.

2024年4月2日

Computrain からの回答

Dat vinden wij erg fijn om te horen, Eric! Bedankt voor je review.

Te snel achter elkaar

Ik vind dat de training té snel achter elkaar is. De training duurt op papier 3 dagen maar eigenlijk is het 2.5 aangezien je meteen een examen hebt. Ook doordat het achter elkaar is heb je weinig tijd/momenten om de lesstof te laten landen of om het nog even goed te oefenen.

De docent en de materialen waren 5 sterren.

2024年5月4日

Computrain からの回答

Bedankt voor je feedback, Kaylee! We nemen dit intern met ons mee. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op.

5つ星のうち3の評価

Ziek maar toch cursus afgerond?

Op zich prima cursus gevolgd ware het niet dat ik de 2e helft (2 dagen) heb gemist wegens ziekte. Toch kreeg ik netjes een certificaat voor deelname. Vreemd want ik het niet alle leerstof besproken.
Wat zegt het certificaat dan nog? Dat ik per post een boek en wat ppt's heb gekregen?

2024年4月24日

Computrain からの回答

Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit aangeeft. Wellicht is er iets mis gegaan in ons systeem waardoor je toch het certificaat hebt ontvangen. Een certificaat behaal je normaliter alleen wanneer je de opleiding, cursus of training met een voldoende hebt afgerond. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan gerust even weten.

5つ星のうち4の評価

Top cursus

De locatie was goed. De leraar was helemaal top. Realistische voorbeelden spreekt beter aan.

Computrain からの回答

Wat fijn om te lezen, Usha! Bedankt voor je positieve feedback.

jammer van mijn dag

Slecht trainer die niet luistert naar behoeften van deelnemers. Totaal eenrichtingverkeer. Niets aan gehad.

Computrain からの回答

We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over de training, Saskia. We zijn erg geïnteresseerd in je feedback. Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Je kunt ons ook via social media contacteren als je nog vragen hebt.

5つ星のうち1の評価

Ballentent, nooit geen training pakken

Ballen tent en daarna blijven ze je bestoken met mails. Ook al vraag je daar me te stoppen

Computrain からの回答

Het spijt ons te lezen dat dit nog steeds niet is opgelost! Dit zoeken we graag verder uit. Zou je anders contact met ons op kunnen nemen?

Fijne trainingen

Snelle reactie op de inschrijving van mijn training.

2024年3月27日

Computrain からの回答

Wat goed om te horen, Sebastiaan! Bedankt voor je positieve review.

Goed verzorgde cursus PSPO I

Prima cursus. Naast de theorie heel veel praktijkvoorbeelden. Aanrader om te volgen

Computrain からの回答

Wat fijn om te lezen, Gonny! Bedankt voor je positieve review.

5つ星のうち2の評価

On-line ipv klassicaal

Er was oorspronkelijk een afspraak voor een klassicale cursus. Vanwege (te) weinig deelnemers is het omgezet naar on-line.
Dat vond ik niet prettig.

2024年3月16日

Computrain からの回答

We kunnen ons goed voorstellen dat je graag fysiek op locatie les krijgt, wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar jouw voorkeuren in te plannen. Het kan soms voorkomen dat er door te weinig aanmeldingen er een en ander geschoven moet worden, daardoor kan het dus voorkomen dat je opleiding alleen nog maar op een bepaalde locatie, online via een virtual classroom of e-learning beschikbaar is. Onze excuses hiervoor. We hopen dat je ondanks dat de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

On te beginnen

On te beginnen, de bereikbaarheid is gewoon super. Gebouw is makkelijk te bereiken, vriendelijke mensen (van de receptie tot aan de restaurant). Voorziening is goed. Leslokalen zijn goed maar voor groepslessen zou de voorziening anders mogen zijn, b.v. stopcontacten aan de tafel. Docent gaf goed tekst en uitleg, gevolg daarvan dat ik vandaag mijn examen heb behaald. Kortom een aanrader. :)

Computrain からの回答

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Areen! Bedankt voor je review.

Geen franje - gewoon goed

Cursus was kort, bondig, interactief en de docent was kundig.

Computrain からの回答

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je positieve feedback!

Super!

Mevrouw aan de telefoon was super behulpzaam en heel snel met het opnemen van de telefoon! Ik hoefde niet lang te wachten.

2024年2月28日

Computrain からの回答

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je positieve feedback.

updates op site

De eerste dag bij uitval leerkracht, stond het op de site en werd ik door mijn collega benaderd. Later belde iemand van jullie organisatie. Voor mensen die van ver moeten komen was dat te laat.

2024年2月28日

Beste Frank,

Wat jammer dat je daar niet op tijd van de hoogte was. Onze excuses hiervoor. We gaan je feedback intern doorzetten!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。