レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte sidste Ã¥r overvÃ¥gningsudstyr ved Comtek fra Ubiquity. Det fungerede upÃ¥klageligt indtil for 3 mdr siden hvor min Cloudkey ikke lÊngere ville optage. Jeg har reklameret over dette. Jeg har... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har d. 22/3 bestilt en Ajax rÞgalarm(0rdre 40127) har stadigvÊk ikke modtaget noget fra Comtek😣😣de tager ikke telefonen eller har besvaret min mail!!!total dÃ¥rlig stil. Opdate
 31/4 Jeg gar... もっず芋る

Fremragende service, uden sidestykke. Efter udfordringer vores trÃ¥dlÞse netvÊrk fandt vi Comtek, hvor Sune gav en uforlignelig service. Indledningsvis fÃ¥r vi en beregning / tegning som vi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. パ゜コンず呚蟺機噚の店
  2. 盗難譊報噚店
  3. CCTV 販売店
  4. コンピュヌタ ネットワヌク センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos COMTEK ligger vi vÊgt på, at kun have udstyr i vores sortiment, som vi selv har testet og afprÞvet. For os er det vigtigt vi netop har et dybdegående kendskab til de produkter vi sÊlger, og den eneste måde at sÊtte sig ind i funktioner, stabilitet og kvalitet er ved at teste og opveje mod alternative produkter holdt op mod pris. Vi sÊtter en personlig Êre i netop at vide om de enkelte produkter, og ikke mindst have konkrete cases at tage udgangspunkt i. Ingen virksomheder eller hjem er ens, og dermed er behov, funktionalitet og krav også en individuel sag. Vi står til rådighed omkring hvad den optimale lÞsning er, og kan ofte komme med flere lÞsningsmodeller alt efter Þnsker og budget, uanset om det er til private eller erhverv.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

166件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 20に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg kÞbte sidste år overvågningsudstyr ved Comtek fra Ubiquity. Det fungerede upåklageligt indtil for 3 mdr siden hvor min Cloudkey ikke lÊngere ville optage.
Jeg har reklameret over dette.
Jeg har nu fået svar fra Comtek der sender en ny harddisk uden beregning. Rigtig god service!

2026幎3月2日

Ajax rÞgalarm

Opdate

31/4
Jeg gar haft en
Mail dialog med dem og nu må vi se om min pakke kommer😀de får en ekstra stjerne.

2026幎3月22日

Nul kommunikation

Bestilte 13/3 en Ajax brandalarm, angivet leveringstid 1-3 dage. Modtager ordrebekrÊftigelse med det samme, men herefter tavshed... Skrev og spurgte om min ordre var modtaget - intet svar. Opkald er endnu ikke blevet besvaret. Der står at pakken vil komme med postnord, men intet trackingnummer. Hvis nogen hos COMTEK lÊser dette, vil jeg gerne aflyse ordre 40108 (hvis I havde planer om at sende noget)

2026幎3月24日

Hej Martin,

Vi har flere gange forsÞgt at sende dig mails uden respons, da din ordre ikke er gået korrekt igennem vedr. betaling.

DesvÊrre har vi ikke modtaget noget svar fra dig.

Ingen kommunikation.

De bestilte varer kom efter ca. en uge. Fint nok.
Men en af varerne var forkert.
Har derefter i mere end en uge mange gange forgÊves forsÞgt at få kontakt, både på telefon og på mail.
De vil åbenbart bare ikke svare.

2025幎9月9日

ingen kommunikation

bestilte produkter den 23 juni. jeg har intet hÞrt siden. jeg kan ikke komme igennem på telefon, mail eller deres egen kontaktformular. det her er et dybt useriÞst firma hvad angår kommunikation med deres kunder.

2025幎6月30日
自発的なレビュヌ

Stay away from this store! No service and NO answer of any communication!

I ordered an Apple Keyboard on Tue 8-Apr-2025, that was noted on the site to be in Stock and that delivery is in 1-3 days. As I did not received any tracking or other information, I sent an email as the phone after 1minute hung up automatically. It is Mon 14-Apr-2025 and still no info. I sent another mail and called consecutively multiple times, because of this 1minute hung up.
I never got any online company selling tech items be this bad. The minimum is to answer an email and pick up the phone in any standard business.
Highly NOT Recommend them.

2025幎4月14日
自発的なレビュヌ

Annullerede ordre da de ikke kunne levere den

Bestilte for 2 uger siden et webcam. Ingen opdateringen eller noget som helst, når jeg kontakter dem lyver de og siger at det var en restordre produkt, selvom det tydeligvis ikke var. Da de ikke nÊvnte hvornår jeg kunne forvente varen, spurgte jeg ind til det og nÊvnte kort at det er vigtigt at vide leveringsdatoen, da jeg ikke har tÊnkt mig at vente yderligere 2 uger. Får kort tid senere en mail som siger at ordren er annulleret pr. efterspÞrgsel fra min side af.... fuldkommen lÞgn og forfÊrdelig service, spild af tid.

2024幎11月6日

COMTEK.DK からの回答

Hej Arlind (Vi ved ikke hvorfor du kalder dig Lars?)

Efter din bestilling konstatere at produktet er i restordre.
Det er dybt beklageligt hvis det har fremgået den har vÊret på lager, det har vi også gentagende gange beklaget overfor dig.

‹‹Vi sender dig en besked om den er i restordre, og om vi skal finde et alternativ - DesvÊrre fortÊller du at, du ikke har modtaget denne besked.
Igen er det virkelig beklageligt! ‹‹

EfterfÞlgende rykke du for et svar pÃ¥ leveringstidspunkt, og er meget direkte og kontakt i din kommunikation, at hvis du ikke kan fÃ¥ en specifik dato skal dine penge sendes retur (Vil gerne understrege vi IKKE har hÊvet nogle penge, men forstÃ¥r dit Þnske om anullering af ordren). ‹‹

Vi kan, som vi allerede har skrevet til dig, ikke love en specifik leveringsdato, og derfor annullere vi ordren som du bad om. Få sekunder senere kommer der en ikke sÊrligt pÊn mail fra dig, som jeg vil undlade skrive her, og efterfÞlgende mails som vil nÊrmest betages som truende.

Det er stadig dybt beklageligt med din oplevelse, men kommunikationen har ikke fungeret, og derfor er det fortsat min vurdering den bedste lÞsning var dit eget foreslag, nemlig at annullere orden.

Upålidelig.

Upålidelig.

KÞbte nÞgle til Windows 11. FÞrste tilsendte nÞgle var allerede aktiveret af en anden. Skriver tilbage og meddeler dette. Får samme dag svar at jeg må have lavet en fejl. Svarer med skÊrmbilleder, der dokumenterer min oplevelse, hvorefter Comtek ikke svarer på på mail. Sender en ny mail fire dage senere, hvorefter jeg modtager ny nÞgle.

2024幎10月18日

Hej Jesper,

Det er beklageligt der har vÊret en fejl i den kode Microsoft har udstedt, hvilket ikke er noget vi desvÊrre kan forudse.

Den kode vi får sender vi til dig, og efter du melder retur som du skriver hiver vi fat i Microsoft, hvor efter de desvÊrre går nogle dÞgn fÞr vi får konkret svar fra dem med der er en fejl, hvor efter de udsteder en ny, som vi sender til dig,

VI synes dog ikke det er helt fair at kalde os upåligelig - Vi er bestemt ikke glade for det ikke har virket fÞrste gang, men vi har forsÞgt lÞse det hurtigst muligt, men vi er nÞdsaget til at have Microsoft med vedr. de licenser.

Trods alt håber jeg det nu fungere for dig.

Vi beklager meget din opelvelse!

Hurtig respons.

Jeg havde et spÞrgsmål om et af deres produkter, det stillede jeg via deres formular på hjemmesiden,der kom lynhurtigt svar, det var super godt. Det bestilte blev også leveret til lovet tid, så alt i alt en positiv oplevelse, jeg benytter dem gerne igen.

2024幎10月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。