䌁業情報

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

14件のレビュヌ

utrolig ufleksibel, giver bÞde på trods af snestorm

utrolig ufleksibel og stringent receptionist og fysioterapeut! Jeg vågnede her til morgen, d.6/2 2026 til at min bil var druknet i sne, sneplovene var ude for fÞrste gang i 15 år, alle busserne blev kaldt i garage kl. 10, skoler holdt lukket, og politiet frarådede alt udkÞrsel. Jeg ringede til klinikken for at at meddele jeg ikke kunne komme frem til min planlagte tid kl. 10 pga. sneen, men fik at vide af en sur receptionist at det ville koste mig en bÞde på 329 kr. forfor sent afmelding (hvilket de ikke oplyser i booking mail), og at jeg skulle have forudset det og afmeldt inden kl. 18 aftenen inden. Hvor jeg godt kunne se de begyndte at sne i går aftes og de snakkede om problemer i sydsjÊlland og Lolland Falster i nyhederne, så havde jeg da ikke regnet med det ville blive så voldsomt her midt i KBH. tÊt på Vesterbrogade, at jeg ikke ville kunne få min bil ud. Og jeg havde slet ikke regnet med det var et problem, når jeg kun skulle kÞrer inden for 2 km i KHB/FRB.
Det er virkelig Þv at få en bÞde for og jeg kommer ikke til at bruge Connectfys igen.

2026幎2月6日

Ultimativt bedste behandling

Jeg har vÊret inde hos både Steffen og Michael - de er helt enormt dygtige, Êrlige og så venlige samt rigtig gode til at hjÊlpe en med at forstå hvad der sker undervejs behandling. Generelt er det et sted med virkelig professionelle og kompetente mennesker, der også bare er virkelig rare! Kan kun kun kun give min varmeste anbefaling til de to, men også til Connectfys generelt.

2025幎5月16日
自発的なレビュヌ

KÊmpe anbefaling til Fysio Mette Fugl!

Fysioterapeut Mette Fugl arbejder KUN med skulderproblemer. Men det gÞr hun tilgengÊld med en passion og kompetence, jeg aldrig har oplevet fÞr. Hvis du har skulderproblemer - sÃ¥ er det Mette du skal have fat i. Og er der ventetid inden hun kan starte et forlÞb med dig, sÃ¥ vil jeg anbefale dig at vente til hun har tid - det bliver ventetiden vÊrd 🙏

2025幎4月7日

For megen snak

Mette kom 5 min for sent hver gang ligesom behandlingen stoppede 10 min fÞr tid. De resterende 15 min gik fortrinsvis med snak. Efter 3 behandlinger fik de ikke flere chancer

2024幎12月2日

Helt usÊdvanlig dygtig fysioterapi

Helt usÊdvanlig dygtig fysioterapi. Efter at have dÞjet med skuldersmerter i et år og gået til osteopat i en lÊngere periode, så helbredte Mette Fugl mig efter én behandling. Jeg dÞjede med smerter i hÞjre skulder, isÊr ved smash og serv i volleyball. Det var helt specifikt hendes forklaring af hvad hun kunne se og mÊrke på min skulder og af mekanikken i skulderen, der gav lÞsningen. Jeg kunne mÊrke efter Þvelserne at problem-musklen spÊndte når min arm havde smashet og prÞvede at forhindre armen i at fuldende bevÊgelsen helt ned til låret. Derfor begyndte jeg at fokusere på at fortsÊtte armens acceleration helt indtil hånden rammer låret. Det fjernede problemet! Genialt. Kan varmt anbefales. Alle i CphBeach volleyball anbefaler Mette!

2024幎8月12日
自発的なレビュヌ

jeg ringede for og få information

jeg ringede for og få information omkring fysioterapi da det kender jeg ingen ting til
men her stÞder man på den fÞrste mur med en reseptionist der ikke vil fortÊlle noget om dem
den information man fik: vi har en fysio terapeut og det er trÊning DAAAAA!!! ubehagelig
nedgÞrende person ring ikke for få information jeg tÊnker mit omkring at trÊne et sådan sted UHA muligheden for og give 0 burde vÊre der

2024幎8月26日
自発的なレビュヌ

Et sted man ikke bÞr vÊlge

Et sted man ikke bÞr vÊlge - ingen instruktion af nogen art -når man begår fejl lyver man overfor patienterstatningen - behandlingen har kostet mig 3 mdr. på Hospital. Man påfÞrte mig en alvorlig ryglidelse. Man må stÊrkt fraråde at lade dem stå for genoptrÊning. De påstår at de anviste Þvelser er mit eget påfund.

2023幎9月12日
自発的なレビュヌ

Ekstemt ubehagelig og dårlig service

Selve fysioterapeuterne har jeg intet dårligt at sige om.
Dog har jeg i sommer fået en aflysning til min konsultation, da min fysioterapeut desvÊrre var på ferie. Jeg mÞder derfor ikke op til den tid jeg fÞr havde aftalt med dem af gode grunde.

Jeg får herefter tilsendt en regning for at vÊre udeblevet fra min tid, og da jeg ringer ind for at fortÊlle, at det er connectfys selv der har aflyst tiden, bliver jeg mÞdt af en ubehagelig service. FÞrst forsÞger de at overbevise mig om, at jeg var mÞdt op til tiden (hvilket jeg ikke var, da connectfys aflyste dagen inden). Da jeg så fortÊller at jeg har på besked, at jeg ikke er mÞdt op, så bliver der nÊgtet at de nogensinde har ringet og aflyst tiden med mig, og indirekte bliver jeg flere gange beskyldt for at lyve. Super ubehagelig oplevelse, og super Êrgerligt at skulle betale 500kr for en konsultation jeg hverken har vÊret til, og heller ikke selv har aflyst.

Jeg er senere blevet kontaktet om at de havde ringet til mig og informeret mig om at fysioterapeuten ville gå på ferie ugen EFTER min tid, hvilket ingen mening giver, da det derved så intet ville have noget med min tid at gÞre. Super dårlig service, og håber meget at jeg er den eneste der har denne oplevelse.

2023幎10月31日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ