Connections レビュヌ 12,467

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Onze citytrip naar NY was perfect georganiseerd, we kregen waardevolle tips om onze dagen op een efficiente manier in te delen. We kregen ook een schema mee per dag, dit was goed haalbaar, niet t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Net een waanzinnig mooie rondreis in Costa Rica achter de rug. Voorafgaand bij de boeking heldere en snelle communicatie door Emma van het kantoor in Mechelen en alles ter plaatse verliep vlot. We re... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

We hadden een rondreis in Thailand van 4 tot 17 februari. Alles was tot in de puntjes geregeld voor ons vertrek in het reisbureau, ook ter plaatse in Bangkok, Chiang Mai en Phuket is alles prima ver... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

Connections に぀いお

圓該䌁業による蚘述

You are welcome in one of our 21 travel shops across Belgium, open Monday to Saturday from 10am until 6pm, where our Travel Designers are happy to help you plan your next trip.

You can also contact our Customer Service Center for any questions.

Phone: +32 (0)2 550 01 00*
Email: contactcenter@connections.be

Head office:
Connections
Luchthavenlaan 10
1800 Vilvoorde
Belgium

* 0,174 euro/minute during week days, 0,087 euro/minute on Saturday. Prices are valid for a landline connection operated by Proximus. For all other telecom providers please consult your operator to verify the rates.

Why Connections?

* 28+ years of experience and skilled travel experts

* Your one stop travel shop: flights, hotels, excursions, rental cars and insurance

* 31 travel shops: in your neighbourhood and at the airport

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Je souhaiterais postposer mon retour de

Je souhaiterais postposer mon retour de 3 semaines. Mission pratiquement impossible à Buenos Aires.

2026幎4月13日

ChÚre Madame,
Il apparaît que vous n’avez plus repris contact avec nous aprÚs votre réservation.
La possibilité de prolonger ou modifier votre billet dépend entiÚrement des conditions tarifaires de celui-ci.
J’ai compris que vous êtes désormais en contact avec notre agence, qui pourra vous assister davantage dans le suivi de votre demande.

5぀星のうち5の評䟡

Onze citytrip naar NY was perfect

We kregen ook een schema mee per dag, dit was goed haalbaar, niet te druk maar we hebben toch heel veel gezien.
Het hotel was perfect gelegennet onder Central park, een goede uitvalbasis om elke ochtend na een lekker ontbijt te vertrekken.

Bedankt Connections, het was een onvergetelijke reis!

2026幎4月7日

Beste Kirsten,
Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat uw citytrip naar New York zo vlot en aangenaam verlopen is. We zijn blij dat de tips en het dagprogramma u geholpen hebben om het maximale uit uw reis te halen, zonder dat het te druk werd.

Ook geweldig om te horen dat het hotel en de ligging aan Central Park helemaal aan uw verwachtingen voldeden — dat maakt natuurlijk een groot verschil tijdens zo’n trip.

We geven uw complimenten met veel plezier door aan Birgit en het team in Mechelen.

Graag tot een volgende reis!

5぀星のうち4の評䟡

Onze reis van twee weken naar Mexico

Onze reis van twee weken naar Mexico (Yucatan) werd via Connections geboekt. Alles is vlekkeloos verlopen. De communicatie met het bureau in Mechelen verliep vlot, alles was prima georganiseerd... de juiste mix tussen genoeg tips vanuit het reisbureau en toch nog voldoende vrijheid om de vakantie zelf naar onze wensen in te vullen. We raden Connections zeker aan voor een leuke fly&drive-reis!

2026幎3月2日

Beste,
Bedankt voor deze mooie review!

Fijn om te lezen dat jullie rondreis door Yucatán zo vlot en naar wens verlopen is. Het is precies onze bedoeling om de juiste balans te vinden tussen begeleiding en vrijheid, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de reis.

Ook leuk om te horen dat de samenwerking met ons kantoor in Mechelen als positief werd ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw helpen bij het plannen van een volgende reis! 🌍✈

5぀星のうち1の評䟡

Cela devait être un superbe voyage

Au mois de mars, nous avons fait un voyage en Afrique du Sud / Botswana et Zimbabwe. Il faut quand même préciser que ce voyage coute pour deux personnes, 13000 € ! C'est déjà un sacré budget de vacances. Nous avons confirmé ce voyage via Connections à Vilvoorde. Ce serait trop long à tout expliquer ici, mais ce voyage réservé chez Connections est pris en charge par BT Tours Belgique et pour quelle raison, je l'ignore, nous nous sommes retrouvés à voyager avec tout un groupe de Français, dont l'organisateur est Salaun Holidays en France. Sur place nous avons été pris en charge par un troisiÚme tour opérateur, qui est African Eagle. Durant ce voyage de deux semaines, nous avons connu énormément de problÚmes et la cerise sur le gâteau, que ce soit Connections Vilvoorde, BT Tours Belgique, Salaun holidays en France et certainement African Eagle, tout le monde se rejette la faute, et leur plus grande qualité, c'est de passer tous ces problÚmes sous silence. Pour vous donner un seul exemple, le jour de notre arrivée à Cape Town, personne à l'aéroport pour nous accueillir, alors que mentionné dans le planning voyage, et pour toute réponse nous avons eu droit à : Ce n'est pas notre faute si vous avez manqué votre avion ! Mais nous n'avions pas manqué notre vol, nous n'étions tout simplement pas dans le vol où les 18 autres participants français se trouvaient !! Eux venaient de Paris, et nous de Bruxelles, vu que nous sommes Belges, mais ca, aucun des trois tours opérateurs ainsi que Connections Vilvoorde n'a eu la présence d'esprit de vérifier les numéros de vols !! Deux avions à contrÃŽler il ne faut pas avoir fait l'université pour cela ! Ben non, ils se sont contentés du premier vol qui est arrivé à Cape Town et le deuxiÚme, ils ont laissé les participants se débrouiller afin de rejoindre le groupe !! C'est tout simplement scandaleux ! Aucune organisation, aucune prise en charge des problÚmes ! Mais en attendant nous leur avons donné 13000 € !!!
Je mets une étoile car je ne peux pas faire autrement, car sincÚrement, je ne recommande pas du tout cet agent de voyage et ces trois tours opérateurs, qui se sont partagés le gâteau de 13000 € !!

2026幎3月12日

Bonjour,

Je vous remercie pour votre message.

Cependant, sans nom ni numéro de dossier, il m’est malheureusement impossible de vérifier ce qui a pu se passer dans la communication et dans le suivi de votre voyage.

Je vous invite dÚs lors à nous contacter directement via l’adresse suivante : customercare@connections.be
, en mentionnant vos coordonnées ainsi que votre numéro de dossier. Cela me permettra d’analyser votre dossier en détail et de revenir vers vous avec un retour précis.

5぀星のうち3の評䟡

Japans ervaring

Ik heb Connections gevraagd om mij te helpen bij het reserveren van een vlucht naar Japan. De medewerkers hebben me goed geholpen, waarvoor dank. Ik vond echter bizar dat ik het aantal grote (23 kg) koffers niet kon kiezen. We hadden niet veel bagage en dachten aan 1 grote koffer. Ik mocht niet met minder bagage reizen - iedereen moest zijn eigen koffer hebben en betalen.
Daarnaast heb ik geen nuttige info (tips) voor mijn reis gekregen. De twee jonge medewerkers hebben me gezegd dat ze geen eigen ervaring hebben. Ik vond dat op het moment van het reserveren van mijn vlucht niet zo erg maar achteraf, gezien de problemen aan de grens (landing in Tokio) die ik heb gehad, vond ik het gebrek aan informatie erg en niet professioneel.
Connections, als bedrijf, moet beschikken over een algemene informatie over alle landen waar je een reis kan boeken.
Aan de grens in Japan heb vastgesteld dat ik een QR- code moest hebben. Aangezien ik daarover niet ben geïnformeerd geweest, moest ik ter plaatse een een aantal formuleren invullen, wat me tijd heeft gekost. Daarna aan de douane , na het invullen (opnieuw) van nog een formulier ben ik tegengehouden voor een controle van mijn bagage. Men heeft het fruit dat ik had (een appelsien , 2 bananen en een pompelmoes) geconfisqueerd. Dat was een zeer gênante situatie voor ons. Als we op voorhand wisten dat dat niet mocht, gingen we uiteraard geen fruit met ons nemen

2026幎4月1日

Beste Mevrouw, Mijnheer,

zonder naam of dossiernummer is het moeilijk om u een correct antwoord te geven op uw boodschap.
U kan mij persoonlijk bereiken op de mailadres customercare@connections.be.

Onvergetelijk Costa Rica

We reden er zelf, auto en verblijfplaatsen werden geboekt door Connections. Piekfijn geregeld wat voor een onvergetelijke reis zorgde!

2026幎3月9日

Beste Martina,

Hartelijk dank voor deze prachtige 5-sterren review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n onvergetelijke rondreis in Costa Rica hebben beleefd.

We geven jullie mooie woorden met veel plezier door aan Emma – zij zal ongetwijfeld blij zijn te horen dat haar begeleiding en communicatie zo gewaardeerd werden.

Geweldig ook dat alles ter plaatse vlot verlopen is en dat de combinatie van huurwagen en verblijven perfect aansloot bij jullie verwachtingen. Daar doen we het voor 😊

We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het plannen van een volgende droomreis!

Bienvenue

Accueil sympa et recherche approfondie selon ma demande

2026幎3月12日

ChÚre Anne,
Merci beaucoup pour votre excellent retour.

Nous sommes ravis d’apprendre que votre expérience avec Zoë dans notre agence de Kraainem a été à la hauteur de vos attentes, tant par la qualité de l’accueil que par l’attention portée à votre demande.

Votre satisfaction est notre priorité, et nous vous remercions pour votre confiance envers Connections.

Au plaisir de vous accompagner à nouveau pour vos prochains projets de voyage. ✈🌍

Citytrip

alles duidelijk en netjes uitgelegd en de nodige documenten tijdig ontvangen.

2026幎3月3日

Beste Ria,
Hartelijk dank voor uw 4-sterrenreview.

Fijn om te horen dat u een positieve ervaring had met Lisa in onze shop in Brasschaat. We geven uw feedback met plezier aan haar door.

Bedankt voor uw vertrouwen in Connections en we helpen u graag opnieuw bij het plannen van uw volgende reis. ✈🌍

5぀星のうち5の評䟡

Le service est toujours exceptionnel

Le service est toujours exceptionnel, Mecit est une personne à l'écoute, professionnel, toujours de bon conseil.C'est pour cela que je booke chaque année mes voyages chez Connection car je me sens en confiance avec Mecit que je conseille aussi à mes amis!

2026幎3月6日

ChÚre Majda,
Merci beaucoup pour votre magnifique avis.

Nous sommes ravis d’apprendre que votre expérience avec Mecit dans notre agence de Vilvoorde est à chaque fois à la hauteur de vos attentes. Son professionnalisme, son sens du service et son engagement font effectivement toute la différence.

Merci également pour votre fidélité et pour la confiance que vous accordez à Connections. Nous ne manquerons pas de transmettre vos encouragements à Mecit.

Travail bien fait

Travail bien fait

2026幎3月5日

ChÚre Christiaene,
Merci beaucoup pour votre avis 5 étoiles.

Nous sommes ravis d’apprendre que Zoë de notre agence de Kraainem a pu vous offrir un service à la hauteur de vos attentes. Nous ne manquerons pas de lui transmettre votre appréciation.

Merci pour votre confiance envers Connections et au plaisir de vous accompagner à nouveau pour l’organisation de votre prochain voyage. ✈🌍

5぀星のうち5の評䟡

Le personel est trÚs compétent

Le personnel est trÚs compétent.

2026幎3月5日

ChÚre Annemarie,
Merci beaucoup pour votre avis 5 étoiles.

Nous sommes ravis d’apprendre que votre expérience avec Arno dans notre agence de Namur a été positive. Nous lui transmettrons avec plaisir votre appréciation.

Merci pour votre confiance envers Connections et au plaisir de vous accompagner à nouveau dans l’organisation de votre prochain voyage. ✈🌍

Beste Kristel,
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview.

Fijn om te horen dat u bij Shani in onze shop in Antwerpen een duidelijke uitleg en goede begeleiding hebt gekregen. We geven uw mooie woorden met veel plezier aan haar door.

Bedankt voor uw vertrouwen in Connections en we helpen u in de toekomst graag opnieuw bij het plannen van een volgende reis. ✈🌍

Toujours bien reçu et bien conseillé

Toujours bien reçu et bien conseillé

Cher Sylvain,
Merci beaucoup pour votre avis 5 étoiles !

Nous sommes ravis de savoir que Maude à notre agence de Hognoul a toujours su vous accueillir chaleureusement et vous conseiller au mieux. Votre confiance nous touche énormément et nous sommes impatients de vous accompagner à nouveau pour vos futurs voyages ! ✈🌟

5぀星のうち3の評䟡

Bonjour

Bonjour
Pour l’instant j'essaie un peu de me remettre de ce périple qu’à été de rentrer de Perth via les usa sans aucune aide de votre part.

Belle journée

2026幎3月4日

ChÚre Muriel,
Nous comprenons parfaitement la fatigue et le stress que ce retour a pu engendrer et nous vous remercions pour votre message.

Nous tenons à vous assurer que nous avons fait tout notre possible pour trouver des solutions dans les circonstances exceptionnelles liées à la situation au Moyen-Orient. Malheureusement, la flexibilité de certaines compagnies aériennes était trÚs limitée, ce qui a compliqué la recherche de vols alternatifs.

Nous espérons néanmoins que vous êtes bien rentré et restons à votre disposition pour toute question ou suivi concernant votre voyage.

5぀星のうち5の評䟡

Omdat ik goed ben geholpen en snel

Omdat ik goed ben geholpen en snel . Ik koop altijd bij jullie mijn tickets

2026幎3月1日

Beste Yabinta,
Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview!

Fijn om te horen dat Tibo in onze Hasselt shop u snel en goed heeft geholpen. Het is geweldig dat u steeds bij Connections uw tickets boekt – uw vertrouwen waarderen we enorm.

We kijken ernaar uit om u ook bij uw volgende reis weer van dienst te zijn! ✈🌟

Sinds 2006 boek ik altijd mijn vlucht

Sinds 2006 boek ik altijd mijn vlucht via jullie. In het begin was het wat nieuw voor mij en steeds waren jullie zo in de weer om me te helpen. Gewoon top!!!

Beste Lucien,
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview.

Fijn om te horen dat uw online boeking vlot is verlopen en dat u een positieve ervaring had met Connections.

Bedankt voor uw vertrouwen en we wensen u alvast een prachtige reis toe. Graag tot een volgende keer! ✈🌍

5぀星のうち5の評䟡

La réactivité de Noemie est trÚs

La réactivité de Noemie est trÚs appréciable

2026幎3月3日

Cher Tho Chau,
Merci beaucoup pour votre avis 5 étoiles.

Nous sommes ravis d’apprendre que la réactivité de Noémie de notre shop Kraainem a été particuliÚrement appréciée. Nous ne manquerons pas de lui transmettre votre message – ce type de retour est toujours trÚs motivant pour nos équipes.

Merci pour votre confiance et au plaisir de vous accueillir à nouveau prochainement chez Connections pour l’organisation de votre prochain voyage. ✈🌍

5぀星のうち5の評䟡

de vlucht die ik wilde boeken (datum

de vlucht die ik wilde boeken (datum heen/terug en bestemming) werd opgezocht en de maatschappijen die ik voor oog had (qatar,etihad,emirates) en alles verliep gewoon vlot,gewoon perecte service

Beste Dirk,
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview en voor het vertrouwen in onze shop in Mechelen.

Het doet ons veel plezier te horen dat Jennifer u goed heeft kunnen helpen bij uw boeking. Wij geven uw complimenten met plezier aan haar door – zulke feedback motiveert ons team elke dag opnieuw om klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij het plannen van hun reis.

We wensen u alvast veel voorpret en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij een volgend avontuur.

Top bureau in Beveren

Wij zijn naar het reisbureau in Beveren geweest waar wij, zoals altijd, super lief en bereidwillig geholpen geweest en uiteraard alweer een top boeking geplaatst.

2026幎3月1日

Beste Gery,
Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en voor het vertrouwen in onze winkel in Beveren.

Het doet ons bijzonder veel plezier te horen dat u opnieuw een positieve ervaring heeft gehad en dat ons team u met plezier heeft kunnen verder helpen bij het plannen van uw reis. Uw vertrouwen en terugkerende bezoeken betekenen veel voor ons.

Wij wensen u alvast een fantastische reis toe en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Connections. ✈🌍

5぀星のうち4の評䟡

Leuk aanbod aan bestemmingen, vriendelijk geholpen

Ik heb tot 2 of 3x offertes gevraagd voor verschillende types vakantie (en dus een moeilijke klant geweest) maar werd altijd tijdig en met de glimlach geholpen.

2026幎2月26日

Beste Caroline,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en voor het vertrouwen in onze winkel in Leuven.

Het doet ons veel plezier te horen dat u de service en het aanbod positief heeft ervaren. Ons team neemt graag de tijd om samen met elke reiziger verschillende mogelijkheden te bekijken, zodat de uiteindelijke keuze perfect aansluit bij de verwachtingen.

We geven uw complimenten met plezier door aan Senne. Feedback zoals de uwe motiveert ons om elke klant met dezelfde aandacht en enthousiasme verder te helpen.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw begeleiden bij het plannen van een volgende reis.

Met vriendelijke groeten,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス