Onze citytrip naar NY was perfect georganiseerd, we kregen waardevolle tips om onze dagen op een efficiente manier in te delen. We kregen ook een schema mee per dag, dit was goed haalbaar, niet t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Net een waanzinnig mooie rondreis in Costa Rica achter de rug. Voorafgaand bij de boeking heldere en snelle communicatie door Emma van het kantoor in Mechelen en alles ter plaatse verliep vlot. We re... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We hadden een rondreis in Thailand van 4 tot 17 februari. Alles was tot in de puntjes geregeld voor ons vertrek in het reisbureau, ook ter plaatse in Bangkok, Chiang Mai en Phuket is alles prima ver... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Luchthavenlaan 10, 1800, Vilvoorde, ãã«ã®ãŒ
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Je souhaiterais postposer mon retour de 3 semaines. Mission pratiquement impossible à Buenos Aires.

Connections ããã®åç
We kregen ook een schema mee per dag, dit was goed haalbaar, niet te druk maar we hebben toch heel veel gezien.
Het hotel was perfect gelegennet onder Central park, een goede uitvalbasis om elke ochtend na een lekker ontbijt te vertrekken.
Bedankt Connections, het was een onvergetelijke reis!

Connections ããã®åç
Onze reis van twee weken naar Mexico (Yucatan) werd via Connections geboekt. Alles is vlekkeloos verlopen. De communicatie met het bureau in Mechelen verliep vlot, alles was prima georganiseerd... de juiste mix tussen genoeg tips vanuit het reisbureau en toch nog voldoende vrijheid om de vakantie zelf naar onze wensen in te vullen. We raden Connections zeker aan voor een leuke fly&drive-reis!

Connections ããã®åç
Au mois de mars, nous avons fait un voyage en Afrique du Sud / Botswana et Zimbabwe. Il faut quand même préciser que ce voyage coute pour deux personnes, 13000 ⬠! C'est déjà un sacré budget de vacances. Nous avons confirmé ce voyage via Connections à Vilvoorde. Ce serait trop long à tout expliquer ici, mais ce voyage réservé chez Connections est pris en charge par BT Tours Belgique et pour quelle raison, je l'ignore, nous nous sommes retrouvés à voyager avec tout un groupe de Français, dont l'organisateur est Salaun Holidays en France. Sur place nous avons été pris en charge par un troisiÚme tour opérateur, qui est African Eagle. Durant ce voyage de deux semaines, nous avons connu énormément de problÚmes et la cerise sur le gâteau, que ce soit Connections Vilvoorde, BT Tours Belgique, Salaun holidays en France et certainement African Eagle, tout le monde se rejette la faute, et leur plus grande qualité, c'est de passer tous ces problÚmes sous silence. Pour vous donner un seul exemple, le jour de notre arrivée à Cape Town, personne à l'aéroport pour nous accueillir, alors que mentionné dans le planning voyage, et pour toute réponse nous avons eu droit à : Ce n'est pas notre faute si vous avez manqué votre avion ! Mais nous n'avions pas manqué notre vol, nous n'étions tout simplement pas dans le vol où les 18 autres participants français se trouvaient !! Eux venaient de Paris, et nous de Bruxelles, vu que nous sommes Belges, mais ca, aucun des trois tours opérateurs ainsi que Connections Vilvoorde n'a eu la présence d'esprit de vérifier les numéros de vols !! Deux avions à contrÎler il ne faut pas avoir fait l'université pour cela ! Ben non, ils se sont contentés du premier vol qui est arrivé à Cape Town et le deuxiÚme, ils ont laissé les participants se débrouiller afin de rejoindre le groupe !! C'est tout simplement scandaleux ! Aucune organisation, aucune prise en charge des problÚmes ! Mais en attendant nous leur avons donné 13000 ⬠!!!
Je mets une étoile car je ne peux pas faire autrement, car sincÚrement, je ne recommande pas du tout cet agent de voyage et ces trois tours opérateurs, qui se sont partagés le gâteau de 13000 ⬠!!

Connections ããã®åç
Ik heb Connections gevraagd om mij te helpen bij het reserveren van een vlucht naar Japan. De medewerkers hebben me goed geholpen, waarvoor dank. Ik vond echter bizar dat ik het aantal grote (23 kg) koffers niet kon kiezen. We hadden niet veel bagage en dachten aan 1 grote koffer. Ik mocht niet met minder bagage reizen - iedereen moest zijn eigen koffer hebben en betalen.
Daarnaast heb ik geen nuttige info (tips) voor mijn reis gekregen. De twee jonge medewerkers hebben me gezegd dat ze geen eigen ervaring hebben. Ik vond dat op het moment van het reserveren van mijn vlucht niet zo erg maar achteraf, gezien de problemen aan de grens (landing in Tokio) die ik heb gehad, vond ik het gebrek aan informatie erg en niet professioneel.
Connections, als bedrijf, moet beschikken over een algemene informatie over alle landen waar je een reis kan boeken.
Aan de grens in Japan heb vastgesteld dat ik een QR- code moest hebben. Aangezien ik daarover niet ben geïnformeerd geweest, moest ik ter plaatse een een aantal formuleren invullen, wat me tijd heeft gekost. Daarna aan de douane , na het invullen (opnieuw) van nog een formulier ben ik tegengehouden voor een controle van mijn bagage. Men heeft het fruit dat ik had (een appelsien , 2 bananen en een pompelmoes) geconfisqueerd. Dat was een zeer gênante situatie voor ons. Als we op voorhand wisten dat dat niet mocht, gingen we uiteraard geen fruit met ons nemen

Connections ããã®åç
We reden er zelf, auto en verblijfplaatsen werden geboekt door Connections. Piekfijn geregeld wat voor een onvergetelijke reis zorgde!

Connections ããã®åç
alles duidelijk en netjes uitgelegd en de nodige documenten tijdig ontvangen.

Connections ããã®åç
Le service est toujours exceptionnel, Mecit est une personne à l'écoute, professionnel, toujours de bon conseil.C'est pour cela que je booke chaque année mes voyages chez Connection car je me sens en confiance avec Mecit que je conseille aussi à mes amis!

Bonjour
Pour lâinstant j'essaie un peu de me remettre de ce périple quâà été de rentrer de Perth via les usa sans aucune aide de votre part.
Belle journée

Connections ããã®åç
Omdat ik goed ben geholpen en snel . Ik koop altijd bij jullie mijn tickets

Connections ããã®åç
Sinds 2006 boek ik altijd mijn vlucht via jullie. In het begin was het wat nieuw voor mij en steeds waren jullie zo in de weer om me te helpen. Gewoon top!!!

Connections ããã®åç
La réactivité de Noemie est trÚs appréciable

Connections ããã®åç
de vlucht die ik wilde boeken (datum heen/terug en bestemming) werd opgezocht en de maatschappijen die ik voor oog had (qatar,etihad,emirates) en alles verliep gewoon vlot,gewoon perecte service

Connections ããã®åç
Wij zijn naar het reisbureau in Beveren geweest waar wij, zoals altijd, super lief en bereidwillig geholpen geweest en uiteraard alweer een top boeking geplaatst.

Connections ããã®åç
Ik heb tot 2 of 3x offertes gevraagd voor verschillende types vakantie (en dus een moeilijke klant geweest) maar werd altijd tijdig en met de glimlach geholpen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã