Banner for Consiouz.nl - Beter slapen met droomcaps

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

De goodnight caps hebben me uit een lange periode van slecht slapen geholpen. Ik slaap nu redelijk, nog niet goed, maar het is voldoende om het vol te houden.

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Mijn vaste leverancier voor voedingssupplementen. De "Good night caps" zijn voor mij echt een uitkomst. Ik sliep altijd al prima maar ben ze op advies van vrienden toch eens gaan proberen. Ik merk sin... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Sinds ik met Consiouz in contact ben gekomen kan ik zeggen dat het mijn leven totaal veranderd heeft! Nadat Martien meerdere gesprekken met mij heeft gevoerd en ik de kennis uit de academie toe ben... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bij toeval kwam ik aan de praat met de eigenaar van Consiouz.nl (Martien) Deze jonge enthousiaste ondernemer wees mij op zijn natuurlijke goodnight caps, nadat ik over mijn slaapprobleem vertelde als... もっと見る

企業情報

6. ウェルネス センター

Consiouz.nl - Beter slapen met droomcaps について

当該企業による記述

Consiouz.nl – Natuurlijk beter slapen met DreamCaps & Goodnight Caps

Welkom op het officiële Trustpilot-profiel van Consiouz.nl. Consiouz is een Nederlands merk dat zich volledig richt op één van de belangrijkste pijlers van een gezond leven: goed en diep slapen. Wij ontwikkelen en leveren natuurlijke slaapsupplementen voor mensen die moeite hebben met inslapen, doorslapen, ontspannen in de avond of het vinden van rust na een drukke dag.

Slecht slapen heeft grote invloed op hoe je je overdag voelt. Vermoeidheid, stress, prikkelbaarheid en een verminderde concentratie zijn vaak direct verbonden aan een verstoorde nachtrust. Bij Consiouz geloven we dat goede slaap geen luxe is, maar een basisbehoefte. Daarom helpen wij dagelijks klanten die op zoek zijn naar een natuurlijke en betrouwbare ondersteuning voor hun slaaproutine.

Beter slapen begint met ontspanning en routine

Veel mensen ervaren slaapproblemen door een overactieve geest, stress overdag of een gebrek aan ontspanning in de avond. Gedachten blijven malen, het lichaam blijft gespannen en het inslapen wordt steeds lastiger. Dit kan leiden tot korte nachten, onrustige slaap of vaak wakker worden.

Consiouz.nl richt zich niet op het onderdrukken van klachten, maar op het ondersteunen van het lichaam bij ontspanning, rust en natuurlijke slaap. Onze producten zijn ontworpen als aanvulling op een gezonde leefstijl en passen perfect binnen een vaste avondroutine.

DreamCaps – ondersteuning voor diepe, herstellende slaap

DreamCaps zijn ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met inslapen of ’s nachts onrustig slapen. Dit supplement is gericht op het ondersteunen van een diepere en meer herstellende nachtrust.

Veel klanten geven aan dat zij met DreamCaps:

• makkelijker in slaap vallen
  • minder vaak wakker worden gedurende de nacht
  • dieper en rustiger slapen
  • frisser en energieker wakker worden

DreamCaps worden vaak gebruikt als vast onderdeel van de avondroutine, vlak voor het slapengaan. Ze zijn populair bij mensen die al langere tijd slecht slapen en op zoek zijn naar een natuurlijke ondersteuning zonder zwaar of versuffend gevoel.

Goodnight Caps – ontspannen afsluiten van de dag

Goodnight Caps zijn speciaal ontwikkeld voor het moment vóór het slapen. Ze helpen lichaam en geest om tot rust te komen na een drukke of stressvolle dag. Ontspanning is een cruciale stap richting beter slapen, en Goodnight Caps sluiten hier perfect op aan.

Klanten gebruiken Goodnight Caps vaak:

• in de avond, na werk of studie
  • tijdens een vast ontspanmoment
  • om spanning los te laten
  • als voorbereiding op een rustige nacht

Goodnight Caps zijn zeer geschikt voor mensen die merken dat ze fysiek of mentaal moeilijk kunnen afschakelen. Door meer ontspanning in de avond ontstaat er vanzelf een betere overgang naar slaap.

De kracht van DreamCaps & Goodnight Caps samen

Veel klanten van Consiouz.nl kiezen bewust voor de combinatie van Goodnight Caps en DreamCaps. Waar Goodnight Caps zich richten op ontspanning in de avond, ondersteunen DreamCaps de slaap zelf. Samen vormen ze een complete, natuurlijke slaaproutine.

Deze combinatie helpt bij:

• ontspannen na een drukke dag
  • sneller inslapen
  • rustiger doorslapen
  • een meer herstellende nachtrust

Door consequent gebruik binnen een vaste routine ervaren veel gebruikers een merkbare verbetering in hun slaapkwaliteit en algemene welzijn.

Waarom klanten kiezen voor Consiouz.nl

Consiouz.nl onderscheidt zich door de combinatie van kwaliteit, eenvoud en betrouwbaarheid. Wij kiezen bewust voor natuurlijke ingrediënten en duidelijke communicatie.

• Natuurlijke slaapsupplementen
  • Focus op ontspanning en slaap
  • Duidelijke uitleg en gebruiksinformatie
  • Snelle levering en zorgvuldige verpakking
  • Persoonlijke aandacht voor klantvragen

Transparantie en klanttevredenheid staan centraal. Daarom vinden wij reviews op Trustpilot enorm belangrijk.

Reviews op Trustpilot – jouw ervaring telt

Op Trustpilot delen klanten hun ervaringen met Consiouz.nl, onze producten en onze service. Reviews helpen anderen om een goed en eerlijk beeld te krijgen van wat zij kunnen verwachten bij het bestellen van DreamCaps, Goodnight Caps en andere producten.

We nodigen iedere klant uit om een review te schrijven en bijvoorbeeld te delen:

• hoe de bestelling op consiouz.nl verliep
  • hoe snel de levering was
  • hoe DreamCaps of Goodnight Caps werden gebruikt
  • wat de ervaring is met ontspanning en slapen

Alle feedback – positief én kritisch – gebruiken wij om onze producten en service continu te verbeteren.

Consiouz.nl – investeren in rust, slaap en balans

Of je nu moeite hebt met inslapen, onrustig slaapt of simpelweg beter wilt ontspannen in de avond: Consiouz.nl staat voor natuurlijke ondersteuning bij beter slapen.

Dank je wel voor het vertrouwen in Consiouz en voor het delen van jouw ervaring op Trustpilot.

Let op: supplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl. Raadpleeg bij zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of gezondheidsklachten altijd een arts of specialist.

Voor 13 uur besteld is dezelfde dag verstuurd

Gratis en snel thuisbezorgd

Gratis en snel thuisbezorgd

✔️ Tevredenheidsgarantie van Consiouz.nl

Bij Consiouz.nl geloven we in de kwaliteit van onze producten voor beter slapen en ontspanning, zoals DreamCaps en Goodnight Caps. Daarom bieden wij al onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie.

Ben je na gebruik niet tevreden over je bestelling? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

🔄 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

• 30 dagen bedenktijd vanaf de dag van ontvangst
  • Ben je niet tevreden of past het product niet bij jou? Neem contact op met onze klantenservice
  • We bieden een passende oplossing: geld terug of een alternatief

🌿 Eerlijke producten, eerlijke service

• Samengesteld met focus op natuurlijke ondersteuning
  • Ontwikkeld voor rust, ontspanning en slaapkwaliteit
  • Geen loze beloftes, wél een service waar we achter staan

🤝 Persoonlijke klantenservice

Heb je vragen over gebruik, dosering of jouw slaaproutine? Ons team denkt graag met je mee. Je kunt rekenen op snelle reactie, duidelijke uitleg en echte aandacht.

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

De verzending kan wel wat sneller

De verzending kan wel wat sneller. Er gaat meer dan 1 week overheen voor het verzonden word

2025年8月26日

Consiouz.nl - Beter slapen met droomcaps からの回答

Bedankt voor deze feedback! Wij nemen dit mee en proberen altijd binnen 24 uur de bestelling verstuurd te hebben

5つ星のうち5の評価

Na twee weken hoogstens 4 uur slaap per…

Na twee weken hoogstens 4 uur slaap per nacht voelde ik me gebroken.
Met een counsiouz capsule weer de hele nacht geslapen.
Daar wordt je weer een beetje blij van! Johanna

2025年7月27日

Daar doen wij het voor Johanna! Fijn om te horen

titel

liep gewoon soepel

2025年7月14日

Dankjewel

Nep webshop

Wel
Betaald, niks ontvangen. Nep webshop!

2025年6月2日

Consiouz.nl - Beter slapen met droomcaps からの回答

Beste Sophia, vervelend om te horen dat je niets ontvangen hebt. Kan je mij de gegevens van je bestelling per e-mail opsturen dan gaan wij dit alsnog regelen.

5つ星のうち1の評価

het werkt bij mij niet misschien bij…

het werkt bij mij niet misschien bij een andere wel

2025年5月11日

Consiouz.nl - Beter slapen met droomcaps からの回答

Het is vervelend om te horen dat de capsules voor jou niet gewerkt hebben. Je mag altijd een berichtje sturen via de chat of e-mail, want ik wil graag weten wat je destijds precies gebruikt hebt, want wellicht zijn er nog mogelijkheden. Wij willen het liefst iedereen zo goed mogelijk helpen

5つ星のうち2の評価

Het komt vandaag binnen hoop ik

Het komt vandaag binnen hoop ik. Maar ik ben altijd als ik het bestelde dat ik het twee dagen binnen kwam. En nu heb ik wel meerdere dagen moeten wachten 1 week en dat ben ik niet gewend. Ik hoop dat in de toekomst eerder binnen krijg
Dicky louwman 0622946882

2025年1月23日

Consiouz.nl - Beter slapen met droomcaps からの回答

Meerdere dagen wachten is niet de bedoeling inderdaad Dicky. Als je wilt kan je een bericht sturen via onze chatfunctie dan compenseren we dit probleem

Een stap voorwaarts

Ik slaap iets beter door het gebruik van Goodnight Caps. Van gemiddeld 4 tot 5 uur slaap ben ik naar 5 tot 6 uur gegaan. Nog steeds niet genoeg, maar wel een verbetering. Een bijkomend positief effect is een verbetering van mijn stemming. Gedeeltelijk door minder wakker liggen 's nachts, maar GABA heeft ook een positief invloed op mijn stemming.

2025年1月22日

Beste Willem,

Dit soort reacties lezen wij graag, want dat is waar wij het voor doen.

Very good

Very good , ik gebruik elke dag consiousz goodnight caps . Het geeft me rust in mijn hoofd en ik slaap makkelijker in

2024年10月23日

Consiouz.nl - Beter slapen met droomcaps からの回答

Dankjewel Sander heel goed om te horen

Werkt niet voor mij

Dacht eindelijk iets gevonden te hebben maar helaas. 4 nachten gebruikt waarvan geen enkele nacht geslapen en s'morgens misselijk wakker geworden te zijn. Jammer, ik dacht dat mijn zoektocht voorbij zou zijn

2024年7月31日

Consiouz.nl - Beter slapen met droomcaps からの回答

Beste Ineke, we begrijpen dat het vervelend is dat je nog niet beter slaapt. Het kan meerdere oorzaken hebben dat voor jou verschillende supplementen al niet werken. Onze slaapexpert staat er voor open om je te helpen naar het vinden van deze oorzaak.

5つ星のうち1の評価

Waardeloze service!! Krijg maar geen contact

Waardeloze service!!! Ik bestelde 17 januari een proefpakketje (bestelling #7927481). Na een week nog niks binnen. Toen via de mail contact gezocht. Ik kreeg te horen dat ik nog even geduld moest hebben omdat het soms lang duurt. Inmiddels weken verder en nog niks binnen. Het vervelende is dat ik diverse keren geprobeerd heb contact te zoeken via e-mail en het contact formulier op de website. Maar gewoon compleet genegeerd word. Omdat ze telefonisch niet te bereiken zijn kan ik niks anders doen dan mailen. Maar als niemand reageert wat doe je dan? Dit is mijn laatste poging om in contact te komen. Hoop dat jullie me nu van een reactie gaan voorzien.

2024年2月7日

Consiouz.nl - Beter slapen met droomcaps からの回答

Beste Daan, niet fijn om te lezen en heel vervelend dat je deze ervaring hebt. Service staat bij ons juist hoog in het vaandel. Stuur ons even een whatsapp bericht op 06-12426730. Het contact is niet verlopen zoals het normaal zou moeten gaan.

Top!

Na lang twijfelen heb ik toch de stap naar consiouz gezet. En dit is echt een hele goede beslissing geweest. Ik kwam ik begeleiding bij Sjoerd. Ik voelde meteen de klik met hem. Onze conversaties waren altijd heel open en dat vond ik erg fijn. Zonder oordeel bekeken we wat voor mij werkte en niet. Al vast bedankt voor de fijne ervaring.

2023年4月16日

Trustpilot エクスペリエンス