レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie gehad met Irma. Ik had een vraag over of een muur een draagmuur was al dan niet. Een vrijblijvende uitspraak volgde snel. Er volgden ook praktische tips... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer goede ervaring met Constructiehuis. De tekeningen waren compleet en netjes uitgewerkt, precies volgens de eisen. Daardoor verliep de vergunningaanvraag soepel en zonder gedoe. Bij wijzigi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Uitstekend bedrijf, goede communicatie, de juiste vragen en vooral: flexibel als het gaat om aanpassingen op basis van nieuwe inzichten of wijzigen. Aan te raden.

企業情報

1. 構造工学技術者
  2. エンジニアリング コンサルタント

当該企業による記述

Wij maken constructieberekeningen voor alle soorten bouwkundige constructies.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Zeer vriendelijke en duidelijk

Er volgden ook praktische tips voor eventuele vervolgstappen. Duidelijk dat er goed wordt meegedacht, het contact is als aangenaam ervaren.
Als ik nog eens een constructie-gerelateerde vraag en/of opdracht heb weet ik waar ik moet zijn!

2026年4月23日

Constructiehuis からの回答

Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen en heel graag gedaan. Als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag :)

5つ星のうち5の評価

Goed en super snel geholpen door het…

Goed en super snel geholpen door het constructiehuis. Response was binnen een week, vaker terug gegaan met vragen en dat was ook geen probleem.
Super service dank jullie wel

2026年4月21日

Constructiehuis からの回答

Dag Denise, Dankjewel voor de mooie woorden en heel graag gedaan!

Uitermate sympathieke service

Ik heb Constructiehuis benaderd met een vraag over een constructiewijziging voor het opvangen van een schoorsteen aan de buitenzijde van de woning na verwijdering van een deel van de constructie. Bas heeft uitgebreid meegedacht en op basis van zijn informatie heb ik besloten dat de kosten van ingreep niet opwegen tegen de voordelen. Na een uitgebreide mailwisseling heb ik dus ook afgezien van de constructieberekening die nodig zou zijn en hiervoor is niets in rekening gebracht. Uitermate sympathieke service!

2026年4月8日

Constructiehuis からの回答

Dag Erik, Fijn dat we hebben kunnen helpen en wie weet tot een volgende keer :)

5つ星のうち5の評価

Uitstekend en snel geholpen door…

Uitstekend en snel geholpen door Constructiehuis met een berekening voor het doorbreken van een draagmuur en weghalen van een schouw in mijn te verbouwen woning. Door een slecht af te lezen originele bouwtekening zat er in eerste instantie een klein foutje in de berekening. Dit is daarna zeer netjes en snel gecorrigeerd zonder verrekening van extra kosten. Blij met de goede service, absolute aanrader!

2026年4月15日

Constructiehuis からの回答

Dankjewel voor de mooie woorden Timon!

Zeer goede ervaring!

Zeer goede ervaring met Constructiehuis.

Bij wijzigingen schakelen ze snel en blijven ze goed bereikbaar. Fijn contact gehad met Dejan, die duidelijk communiceert en meedenkt.

Alles bij elkaar gewoon strak geregeld. Zeker aan te raden.

2026年4月1日

Constructiehuis からの回答

Fijn om te horen Mark, bedankt! Succes met de verbouwing!

Dankbaar voor de hulp!

Bas heeft ons ontzettend snel en goed geholpen! Hij denkt ook verder dan alleen "hun opdracht" en dat waarderen we enorm! Dankzij zijn expertise en waarschuwing op een door anderen gemaakte constructiefout, hebben wij nu weer tijdelijk een veilige woning. Hier zijn we hem meer dan dankbaar voor en raden hem iedereen aan.

2026年2月4日

Constructiehuis からの回答

Goed om te horen Jeroen en graag gedaan!

Blij met Constructiehuis

Ontzettend spannend om online een constructieberekening te laten maken. Maar ik ben erg tevreden. Er gingen wat kleine dingen mis, maar die werden goed opgelost. Wat ik erg fijn vond en vind is de goede bereikbaarheid, de best snelle reactie en het snelle resultaat. Ik was wat in paniek door de funderingsvraag van de gemeente. Maar dat werd snel opgepakt door Dejan en zonder kosten werd er een aanvulling gedaan in de berekeningen. Wat ik ook heel fijn vond was de servicegerichtheid (ondanks dat de berekening al maanden daarvoor was afgeleverd). Vriendelijk en behulpzaam. Kan alleen maar adviseren om te kiezen voor Constructiehuis! De vergunning is verleend! Erg blij :-)

2026年1月6日

Constructiehuis からの回答

Bedankt Astrid, fijn dat het inmiddels allemaal is gelukt en veel succes met de verbouwing!

Aanrader!

Ik vond het best spannend een constructie berekening te laten maken door een partij waar ik enkel online contact mee had maar ik ben heel positief over het Constructiehuis. Ze hebben enorm goed geholpen, doorgevraagd, meegedacht. Ook toen mijn aangeleverde maatvoering niet bleek te kloppen hebben ze zonder extra kosten de berekening aangepast. De online omgeving om informatie uit te wisselen werkt goed. Ze zijn ook telefonisch goed bereikbaar.
Kortom, ik kan het Constructiehuis aanraden

2026年1月22日

Constructiehuis からの回答

Bedankt voor de mooie woorden Laura, fijn te horen!

5つ星のうち5の評価

Erg snel en goed geholpen

Erg snel en goed geholpen! De berekening zag er goed uit, en tevens erg snel en kosteloos geholpen na een benodigde aanpassing.

2026年1月7日

Constructiehuis からの回答

Bedankt voor de goede review en succes met de verbouwing!

TOP!

TOP!
Heel fijn contact. Heeft daarnaast voor ons op zeer korte termijn berekeningen gedaan en aangezien wij zelf niet technisch zijn ook voor ons met de aannemer geschakeld om te kijken wat het beste (en betaalbaar) zou zijn in aanpassingen constructie voor onze verbouwing.
Inmiddels 3 jaar verder dat ik deze review schrijf en hem gisteren gevraagd of hij toevallig onze bouwtekeningen nog heeft (want zelf deze niet goed opgeslagen) en direct antwoord met een mooi dossier waar ik alle documenten kan downloaden.
Helemaal top dus.
Super tevreden!
Aanrader!

2025年12月3日

Constructiehuis からの回答

Bedankt voor de mooie review en fijn dat we konden helpen :)

Zeer betrouwbare partij

Zeer betrouwbare partij. Altijd goed te bereiken en denken goed mee. Wij hebben de berekening nog een keer aan laten passen en hier werd niets extra voor in rekening gebracht. Ik zou hier altijd mijn constructieberekening laten maken.

2025年11月21日

Constructiehuis からの回答

Goed om te horen! Een volgende keer helpen we graag weer.

Super service

My request for a construction drawing and calculations were picked up immediately. Afterwards I realized I needed a correction, and that was also done within a day. Super service!

2025年11月27日

Constructiehuis からの回答

Thanks for the good review!

Aanrader

Constructiehuis heeft een berekening gemaakt voor het plaatsten van onze broodjes-/betonvloer. De communicatie was prettig en het proces verliep soepel. Wij zijn goed en snel geholpen! Een aanrader.

2025年11月11日

Constructiehuis からの回答

Fijn om te horen, bedankt!

5つ星のうち5の評価

Snelle en professionele berekeningen.

Wij hadden 2 aparte vergunningen bij de gemeente voor constructieve wijzigingen aangevraagd. Ons verzoek was daarom om de constructie berekeningen in 2 aparte documenten op te leveren. Dit werd zonder extra kosten gedaan en binnen 3 weken hadden we de documenten binnen. De communicatie via de mail verliep erg soepel en snel.

2025年8月8日

Constructiehuis からの回答

Beste Pepijn, goed om te horen en graag gedaan:) Succes met de verbouwing!

Prettige begeleiding Constructiehuis

We zijn erg blij met de hulp van Bas in ons voorbereidende traject om constructieve wijzigingen aan te brengen aan de woning. De persoonlijke werkwijze, het snelle reageren en het pro actief meedenken waarderen wij enorm.

2025年6月20日

Constructiehuis からの回答

Beste Rob, bedankt voor de leuke review en veel plezier met de nieuwe woonsituatie!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。