企業が回答しました
Advies over belasting dakconstructie voor zonnepanelen. Snel en kundig advies. Hield zich aan de afspraken. Prima ervaring
企業が回答しました
Erg snel geholpen voor een constructieberekening en tekening voor de verbouwing van ons woonhuis. Nadat een andere constructeur ons in de steek liet, werden we door Guus meteen geholpen en kwam hij zi... もっと見る
企業が回答しました
Wij hebben een woning uit de jaren 50 gerenoveerd. Daarbij is een draagmuur verwijderd en een staander en stalen balk geplaatst. Hierbij moest rekening gehouden worden met al bestaande balken. Const... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Onlangs hebben wij Guus gevraagd voor de constructieberekeningen en -tekeningen van onze aanbouw.
Vanaf het eerste contactmoment verliep de communicatie helder en professioneel. Guus dacht goed met ons mee en kwam altijd zijn afspraken na. Wat we vooral waardeerden, was de snelle levertijd zonder in te boeten op kwaliteit.
Een betrouwbare en deskundige constructeur die wij zeker aanbevelen!

Constructiemeesters からの回答
Hele deskundige en snelle aanpak. De constructieberekening is binnen 3 werkdagen nadat ik de stukken aangeleverd heb gedaan opgesteld. Een hele goede begeleiding tot dat de aanvraag voor vergunning goedgekeurd wordt.
Zeker een aanrader voor iedereen die snel en betaalbaar constructieberekening wilt laten maken. TOP bedrijf!!!!

Constructiemeesters からの回答
Opdracht: Constructieberekening voor slopen dragende binnenmuur.
Het door Guus opgestelde rapport is gedetailleerd en bevat alle benodigde informatie. Hiermee kon de aannemer direct aan de slag.
Wij raden de Constructiemeesters absoluut aan o.a. vanwege de prettige en snelle communicatie en goede service. Guus heeft kostenloos de berekening voor ons aangepast zodat deze beter aansloot op onze wensen. Helemaal top dus!

Constructiemeesters からの回答
Nadat wij erachter kwamen dat we voor het verwijderen van een draagmuur inpandig een omgevingsvergunning nodig hadden, zijn wij op zoek gegaan naar een constructeur die een constructieberekening kon maken.
Constructiemeesters waren zeer goed bereikbaar, actief in de bouwvak en hebben goed meegedacht. We hebben de bouwtekeningen daarnaast ook op de locatie in Eindhoven kunnen laten fotograferen zodat we zeker wisten dat Constructiemeesters genoeg informatie zouden hebben voor de berekening.
De berekening was er snel en de aanvraag voor de vergunning liep daarnaast vlekkeloos.
Kortom, als zeer positief ervaren!

Constructiemeesters からの回答
voor het berekenen van de draagkracht van onze loods (voor plaatsing van zonnepanelen) zijn we bijgestaan door constructiemeesters en zijn zeer tevreden, alles werd snel opgepakt en teruggekoppeld waarvoor dank en zijn ook nog gewoon goed bereikbaar.

Constructiemeesters からの回答
Op vlak communicatie kunnen veel bedrijven van dhr. Biemans leren . . snel, adequaat, helder. Zowel via mail als telefonisch. De berekening wordt binnen aangegeven tijd opgeleverd en telefonisch toegelicht.
Daarnaast is Constructiemeesters compleet. Het doorrekenen van beoogde carport was zowel dakvlak, ondersteunende draagconstructie, nieuwe en bestaande fundering.
Kortom . . CHAPEAU.

Constructiemeesters からの回答
Guus heeft ons kundig en vlot geholpen met een vraagstuk hoe wij het best deuropeningen konden maken in de draagmuren op zolder. Gebaseerd op zijn duidelijke berekeningen, hebben wij het dak gestut, de muren doorbroken, stalen balken geplaatst en de boel weer afgewerkt. Wat blijkt, 5 maanden en een aantal zware stormen verder ligt het dak er nog op en zijn de muren zonder scheuren :) Bedankt Guus!

Constructiemeesters からの回答
Wij hebben constructie meesters ingeschakeld voor de berekening van een uitbouw. Guus is duidelijk in wat hij nodig heeft voor de berekeningen. Het contact verliep soepel. Bij vragen reageert hij snel, en vice versa weet hij je te bereiken als er aanvullende informatie nodig is. De berekening was erg vlot klaar, wat fijn is voor de aannemer.
Kortom, een

Constructiemeesters からの回答
Zeer goede service en snel reactie op vragen en opdrachten.
Ook bij de niet doorsnee vragen kregen wij goed antwoord en werd er meegedacht met de situatie. Erg fijn bedrijf.

Constructiemeesters からの回答
ConstructieMeesters heeft ons erg goed geholpen. We wilden een sparing in het dak maken om een lichtkoepel te plaatsen, maar twijfelden of dat wel zonder voorzieningen kon, ConstructieMeesters heeft ons geholpen om dat vraagstuk uit te sluiten. Goed bereikbaar en servicegericht. Zeker aan te bevelen!

Constructiemeesters からの回答
Fijne interactie, goed advies en een passende oplossing voor onze vraag rondom een constructieberekening voor onze dakopbouw.

Constructiemeesters からの回答
5 jaar geleden 60 zonnepanelen geplaatst zonder enige opmerking van de verzekering. Nu ineens werd er gevraagd om dakconstructieberekening ivm scope-12 keuring. Constructiemeesters heeft met behulp van oude tekeningen mooi duidelijk rapport met gewenste berekeningen gemaakt. probleem opgelost. Goed en snel geregeld!

Constructiemeesters からの回答
Berekening nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op bedrijfspand.
Na snelle reactie op offerte-aanvraag met constructiemeesters in zee gegaan.
Na opsturen van nog wat extra gegevens zeer snel de berekeningen ontvangen. Fijn dat er nog mensen zijn die er ook van houden om snel te schakel.

Constructiemeesters からの回答
Snel en keurig rapport. Communcatie is erg goed, overall een nette service.

Constructiemeesters からの回答
Snelle levering en meedenkend in een oplossing voor onze vragen en wensen. Aanrader!

Constructiemeesters からの回答
Voor de aankoop van een woning overleg gehad betreffende de constructie van draagmuren en fundering. ing. G.Biemans hielp ons vakkundig snel en adequaat!

Constructiemeesters からの回答
Ik kan constructiemeesters van harte aanbevelen. Ik heb een constructieberekening laten maken van mijn dak i.v.m. de plaatsing van zonnepanelen. Dit is zeer zorgvuldig uitgevoerd; er werd meegedacht, goed gecommuniceerd en snel en zorgvuldig gewerkt.
Heel blij mee.

Constructiemeesters からの回答
Guus Biemans denkt goed met je mee en is welwillend om ook buiten de opdracht mee te denken. ? Gedreven om goed werk te leveren en ook geïnteresseerd in het project. Dank!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。