レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bluff, bluff, bluff företag. Hemsidan Àr sÀmst och inte gjort nÃ¥got för mig. De lurar dig med att du kan sÀga upp det nÀr du vill utan bindningstid. Men sen Àr du lÃ¥st i 24 mÃ¥nader och om d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

RIKTIGT vÀrdelös kundservice! Enda fokuset dom har Àr att sÀlja. NÀr man vÀl har köpt av dom sÃ¥ slutar dom att svara. Lyckas man fÃ¥ tag i dom sÃ¥ fÃ¥r man bara tomma löften om att dom ska ta tag i pro... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ni Àr riktiga tjuvar , jag tipsa inte nÃ¥gon kommer till er

.. Ni har dÃ¥liga tjÀnster vi hade kommit överens ett muntligt att avtalet ska gÀlla 12 mÃ¥nader jag sa till er annnat jag vill inte avtalet... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har lÀnge varit pÃ¥ jakt efter ett företag som kan hjÀlpa mig med allt inom digital marknadsföring! Och efter samtal med Jonas pÃ¥ Contact Media sÃ¥ hjÀlpte dom mig och mitt företag med en riktigt s... もっず芋る

䌁業情報

1. メディア・マヌケティング代理店

圓該䌁業による蚘述

VI HJÄLPER DIG MED DINA IDÉER! Contact Media Àr den nya generationens digitalbyrÃ¥ som Àr specialiserad pÃ¥ personligare kontakt och kundupplevelser. Med sylvasst resultat i fokus utmanar vi tillsammans olika sÀtt att kombinera utvunnen data och vÃ¥r kreativitet för att skapa klockrena lösningar som driver tillvÀxt, stÀrker varumÀrken och övertrÀffar vÃ¥ra kunders företagsmÃ¥l. DIGITALT FÖRST. KUNDCENTRERAD. STARTUP-INSPIRERAD. Organisationer behöver en partner som löser deras problem för idag och omvandlar dem till att förbli relevanta med marknadens stÀndigt förÀndrade krav. Genom strategi och leverans av teknik och ingenjörskonst, plattformar, upplevelsedesign med mera hjÀlper vi kunderna att sÀtta konsumenterna i första rummet och hÃ¥lla sig ajour – eftersom det som Àr bra för din kund Àr Àven bra för ditt företag. LÄS MER OM VÅRT ERBJUDANDE Webbsida En webbsida eller ”hemsida” som det kallas i folkmun Àr oftast den första interaktionen mellan kund och företag i den digitala djungeln. DÀrför kallas oftast webbsidan för hjÀrtat i den digitala nÀrvaron. Vi har specialiserat oss pÃ¥ att just skapa webbsidor i vÀrldens största CMS, WordPress! SEO Sökmotorsoptimering Àven kallat i förkortning ”SEO”. Kan vara det viktigaste för ditt företags digitala nÀrvaro. Syns du inte, finns du inte! Vi har tagit fram tre olika paket dÀr vi kan erbjuda er synlighet i olika nivÃ¥er. Kontakta oss för mer information!

2.7

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

SÀmst av allt. Lögnare, dålig respons allt Àr sÀmst!

Bluff, bluff, bluff företag.

Hemsidan Àr sÀmst och inte gjort något för mig.

De lurar dig med att du kan sÀga upp det nÀr du vill utan bindningstid.
Men sen Àr du låst i 24 månader och om du vill komma ur kontraktet, då krÀver de hela beloppet i mitt fall Àr det 48 000kr!

Bortkastade pengar...

2025幎7月25日

lurendrejare

lurendrejare
Lurar en o gå med men undanhåller så mycket info som möjligt. De har samarbete med Grenke leasing o nÀr man tecknar avtal med Contactmedia så tecknar man ytterligare avtal med Grenke, så det rÀcker inte att sÀga upp avtal med den ena.. man kÀnner sig duktigt lurad
VÀlj någon annan,

2025幎9月9日

bad behaviour

the Contactmedia called me and offered me their services for my cleaning company the results are 0 percent and i am paying the last 2 years. its super bad product they offer i am really disappointed. their behaviour is rude too

2025幎5月14日
5぀星のうち1の評䟡

Jag försöker fÃ¥ uppföljning och nÃ¥gon

Jag försöker få uppföljning och någon form av dialog gÀllande kampanjhemsida de skapar, de svarar inte på mejl, de vill inte dela med sig av någonting i arbetsprocessen. De frågar inte om godkÀnnande eller bekrÀftelse. Jag har sagt upp avtalet, och har sedan dess försökt få en kontaktperson som svarar.

Ingenting i det inledande kundsamtalet följs upp, det utlovas månadsuppföljning och att de ska hålla en nivå av service och underhåll av hemsidan men de vill inte svara på mejl och ibland kommer det in nya personer som gör om saker men aldrig i dialog.

Detta Àr det absolut sÀmsta utfallet jag kunde få och min kundupplevelse Àr riktigt dålig. Att betala 1000 kr för denna tjÀnst Àr inte vÀrt det.

Om ni lÀser detta, anlita inte ContactMedia, stark avrådan.

2025幎4月28日

BLUFF FÖRETAG

BLUFF FÖRETAG!

Robert från contact media ringer mig och försöker sÀlja hemsida. Jag berÀttar att jag inte Àr intresserad, men du vet hur sÀljare jobbar. Han fortsÀtter och sÀger att inget Àr bindande och kan sÀgas upp nÀr du vill.

NÀr jag sen efter 1 månad vill sÀga upp det för INGET jobb alls kommer från hemsidan. Jag
blev istÀllet lurad på ett 24 månaders kontrakt 2000kr i månaden. Nu vill de att jag ska betala hela summan om det ska sÀgas upp.

De vill bara sÀlja. Bryr sig inte alls om din åsikt eller dina pengar.

Lita inte pÃ¥ de nÀr de sÀger att saker kommer bli bÀttre. LÖGN

2025幎2月28日

VÀrdelöst företag

VÀrdelöst företag, Inte nöjd med deras tjÀnster, sÀmsta företaget nÃ¥gonsin. Jag har haft en vÀldigt dÃ¥lig upplevelse med detta företag. Jag har ringt och pÃ¥mint dem om och om de tjÀnsterna som inte levererats enligt överenskommelse under ett Ã¥r, som utlovats. Tex. De lovade mig att mitt företags hemsidan kommer synas i fem kommuner. Tom. tillsammans valde vi de kommunerna, men INGET gjort Àn och mm. DÀrför jag bestrider och godkÀnner inte flera fakturor frÃ¥n dem och Även krÀver tillbaka alla pengar som hittills har mitt företag betalats ut till dem.
Kevin Moghaddam
KBV Bygg&VVS AB

2025幎2月11日

Varning för detta företag!
De lovade att fixa min hemsida och hjÀlpa med SEO, men jag har inte fÃ¥tt nÃ¥gon hjÀlp pÃ¥ flera mÃ¥nader trots upprepade försök att kontakta dem. Samtidigt fortsÀtter de skicka fakturor för tjÀnster som aldrig levererats. HÃ¥ll er borta – oseriöst och oprofessionellt!

2024幎10月16日
5぀星のうち1の評䟡

Svårt att lyssna på sina kunder!

Svårt att lyssna på sina kunder!
Missade att sÀga upp mitt avtal, utan att ha fått något meddelande om detta... Så de har gjort en hemsida som jag har skriftligen skrivit att de inte behöver göra, jag kommer att betala dyrt för denna hemsida som de inte behöver lansera. Men det har de Àndå gjort och trots att jag inte Àr ny kund hos dem, så lanserar de Àndå en ny hemsida dÀr det Àr en hel del fel, bla Àr mitt namn fel.... Jag har bett dem skriftligen att ta bort min hemsida för inget Àr rÀtt, men tydligen har de rÀtt dålig kundkÀnnedom för de vill inte lyssna och hade jag kunnat så hade detta företag fått -10!

2024幎10月13日

Spam Company

Spam Company
Very Bad Service and you pay a lot of money for nothing just they call you and talk everything and help nothing.When you sign ✍ they say you have sign and f
uck now .
Please dont do what I did .

2024幎8月14日

Contactmedia Sverige AB からの回答

Agim, du sa till mig idag nÀr vi pratades vid i telefon att vi måste hÀva ditt avtal på grund av att du inte har råd med alla abonnemang du har köpt från olika aktörer. Det Àr givetvis tråkigt att du inte har råd med tjÀnster du har valt att köpa men det kan rimligtvis inte vara någonting som vi ska stå till svars för? Många företag, inklusive oss sjÀlva, köper ibland tjÀnster som man sedan av olika anledningar inte önskar ha kvar lÀngre. I det lÀget får man sÀga upp tjÀnsten och så betalar man för den tid man har kvar på avtalet. Man ringer inte till företaget som har sålt tjÀnsten och skÀller ut dem för att man inte har råd med tjÀnster som man har köpt!!?? Jag hoppas du håller med mig i det resonemanget? Att ge ett företag ett dåligt omdöme Àr en ganska allvarlig sak! Andra som lÀser detta får en vÀldigt skev bild om hur vi fungerar som företag. Otroligt orÀttvist!!

HÀlsningar
Alexander
Contact Media AB

5぀星のうち1の評䟡

Jag Àr mycket missnöjd med tjÀnsten

Jag Àr mycket missnöjd med tjÀnsten. Jag blev lurad, mitt kontrakt förlÀngdes, jag betalade två kontrakt under en tid. Jag Àr nu instÀngd i 36 månader för något jag inte vill ha.

Jag rekommenderar inte!!!

inte sant, först och frÀmst förvÀxlade du mig med en annan Agnieszka, jag kontaktade henne och hon var ocksÃ¥ missnöjd och lurad. Du skickade mig hennes kontrakt av misstag 🙄 Jag hade kontrakt till oktober, du förlÀngde det i april, jag borde sagt upp det i juli/augusti.

2024幎9月2日

Hej Agnieszka

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Vi beklagar att du Àr missnöjd med tjÀnsten och att det har uppstått missförstånd kring kontraktsförlÀngningen.

Vi vill förtydliga att kontraktet förlÀngdes eftersom vi inte mottog någon uppsÀgning från dig i rÀtt tid enligt avtalet. Vi Àr alltid hÀr för att hjÀlpa och stötta våra kunder, och vi ser att du har fått kunder via oss, vilket Àr positivt.

Om du har några frågor eller vill diskutera ditt avtal nÀrmare, tveka inte att kontakta oss direkt så att vi kan hjÀlpa dig på bÀsta möjliga sÀtt.

Med vÀnliga hÀlsningar,
Conatct Media

Varning för detta företag!
Under 12 månader har jag behövt hantera flera olika kontaktpersoner, trots att jag har ett 24-månaders kontrakt med dem. Dessutom sÀljer dom fakturan vidare till Grenke, så att dom inte har lika mycket ansvar. NÀr problem uppstår skyller de bara ifrån sig istÀllet för att ta ansvar, tex att hemsidan var ej indexerad bla. Deras sÀljare bryr sig inte om kundens faktiska behov och lovar att saker ska ordnas, men ingenting hÀnder. Jag har bett dem att uppdatera bilder på hemsidan och lÀgga upp statistik på materialet, men det har fortfarande inte gjorts. De ville "lösa" problemet efter jag kom på dom att Undvik deras sÀljartaktik!

Mvh Ammar
Komplett Isolering Sverige AB

2024幎8月26日

Hej Ammar,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse med vår tjÀnst, och vi tar dina synpunkter på största allvar.

Vi vill gÀrna påpeka att ditt företag har fått in många kunder genom oss och att din synlighet har varit mycket stark. Vi förstår att det kan vara frustrerande att inte få alla kunder som söker efter tjÀnster inom ditt område, men vi gör vårt bÀsta för att maximera synligheten och ge dig bra affÀrsmöjligheter.

NÀr det gÀller fakturering genom Grenke gör vi detta för att förenkla processen och fokusera mer på att leverera kvalitativa tjÀnster. Vi vill dock alltid vara tillgÀngliga för att hjÀlpa till nÀr det uppstår frågor eller problem.

Vi Àr ledsna att höra att det har varit brister i kommunikationen och uppdateringarna av hemsidan. Vi tar detta på största allvar och vill gÀrna undersöka vad som har gått fel och hur vi kan förbÀttra oss.

Vi uppskattar din feedback och skulle gÀrna vilja diskutera detta vidare för att hitta en lösning som fungerar för dig. Kontakta oss gÀrna direkt så att vi kan hjÀlpa dig på bÀsta möjliga sÀtt.

Med vÀnliga hÀlsningar,
Contact Media

RIKTIGT vÀrdelös kundservice!

RIKTIGT vÀrdelös kundservice!
Enda fokuset dom har Àr att sÀlja. NÀr man vÀl har köpt av dom så slutar dom att svara. Lyckas man få tag i dom så får man bara tomma löften om att dom ska ta tag i problematiken men i praktiken så hÀnder det ingenting. Försökt att få hjÀlp i över två månader nu men fortfarande har ingenting hÀnt...
Kan ej rekommenderas till någon annan som vill bedriva en seriös verksamhet.

2024幎8月19日

Hej Jonas KArlsson

Tack för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse. Vi Àr verkligen ledsna över att höra att du har haft en sådan negativ erfarenhet med vår kundservice. Det Àr absolut inte den standard vi strÀvar efter, och vi beklagar djupt att vi har brustit i vårt åtagande att ge dig det stöd du behöver.

Vi förstår hur frustrerande det måste vara att kÀnna att dina problem inte har tagits på allvar, sÀrskilt efter att ha försökt nå oss under en lÀngre tid. Detta Àr något vi tar på största allvar och vi vill göra vårt bÀsta för att rÀtta till situationen omedelbart.

Jag skulle uppskatta om du kunde kontakta mig direkt på info@contactmedia.se, så att vi kan se till att dina problem löses så snart som möjligt. Vi vÀrdesÀtter verkligen din feedback och vill anvÀnda den för att förbÀttra vår service framöver.

Tack för att du ger oss möjligheten att göra detta bÀttre.

VÀnliga hÀlsningar,
Nenad