レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Het eten was uitstekend, maar de service is onvoldoende. We hadden een 3-gangen menu besteld, maar het grootste deel van het hoofdgerecht ontbrak. Met de klacht is inmiddels iets gedaan en we krij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dit is mijn tweede bestelling bij Cook Like a Chef en weer helemaal top. Deze keer had ik een menu uit ‘sterrenchefs casual’ van Sidney Schutte. Het menu bestond uit 10 kleine op Aziatische Streetfood... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. 出前

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Met Cook Like a Chef geniet je van de signature gerechten van de allerbeste restaurants van Nederland, maar dan gewoon bij jou thuis. De chefs hebben al het voorwerk gedaan en jij zet de gerechten in

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Feestje aan je eettafel

Dit Is de tweede keer dat ik een box heb besteld van cook like a chef! De eerste keer tijdens de lockdown in maart voor de verjaardag van mijn man een box van de librije. Het was echt heerlijk en super makkelijk te bereiden. Echt feestelijk nu je nergens samen uit eten kunt. Gister avond januari en alweer een lockdown.. en nu was het mijn beurt om te verjaren.. 😉 nu de box van Hans van Wolde (Brut172) wauw wauw wauw niet normaal goede smaken! Tweede gerechtje miste een beetje pit maar was lekker maar de andere 4 gerechten waren gewoon spot on! Het gevulde eitje.. niet normaal wat een explosie van smaak. Pompoen crÚme mmmm fris en pittig met Aziatische smaken bijna de kom uitgelikt.. dat kan dan weer thuis en niet in een restaurant. Het hoofdgerecht patrijs wat een delicate smaak en een perfecte garing. Mmm die zuurkool quiche..met wat zoets erin niet te doen zo lekker. Dessert ja kun je ook mis gaan met een lava cake.. mmm dulche de leche super Nice en hoe bijzondere smaken in de rozenbottel parfait. Al met al petje af en bedankt voor ondanks de lockdown echt een fantastische avond!

2021幎1月23日
5぀星のうち1の評䟡

Slecht service

Tot tweemaal toe gerechten van de Librije via Cooklikeachef.nl ontvangen die incompleet waren. Daarnaast tevens onjuiste dessert gekregen. Afgesproken compensatie is daarnaast ineens gehalveerd. Dus wordt je ook achteraf nog eens bedonderd.
Niet doen dus..

2021幎1月7日

Wat een feestje, top!

Wij hadden de vegetarische box van De Kromme Watergang met een wijnarrangement. Het was leuk om met elkaar de gerechten te bereiden. Er is een heldere uitleg met product kaartjes. Het opmaken van het bord ging ons bij ieder gerecht beter af. En de gerechten zijn superlekker (en de wijn ook).
Een kleine tip: het menu zou wat chiquer vormgegeven mogen zijn (kaartjes zijn prima)

2020幎11月28日
5぀星のうち5の評䟡

Michelin-ster gerechten in je eigen keuken!

Super de luxe “maaltijdbox” van echte Michelin genoteerde restaurants zoals Librije, Parkheuvel e.a. En je hoeft er niet voor te kunnen koken, het is voorbereid door de sterrenchef zelf. Er zit een duidelijk instructie bij hoe je de gerechten af kunt maken en per gerecht een online instructiefilmpje hoe je het bord “ chefwaardig” op kunt maken. Bijpassend wijnarrangement erbij: op en top genoten hiervan!
Wel prijzig natuurlijk maar voor t geval je thuis eens iets bijzonders op tafel wilt zetten waar je niet dagen voor in de keuken hoeft te staan: aanrader!

2020幎4月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ