4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

14件のレビュヌ

ForfÊrdelig kundeservice

Jeg fik i juni 2012 et ur af min kÊreste fra Coolwatch. Da det ikke lige passede mig sendte vi det tilbage, og bad om pengene retur eller et gavekort. En måned gik uden at vi hÞrte fra dem, så vi prÞvede at kontakte dem.

Vi fik så en sludder for en sladder om at der var travlt osv. Vi sagde fint og ventede en uge mere fÞr vi kontaktede dem. Denne gang fik vi så at vide at firmaet havde skiftet ejer og at de derfor ikke havde adgang til adressen hvor uret var blevet sendt hen.

Vi ventede igen en uge fÞr vi kontaktede dem. Denne gang fik vi intet svar overhovedet. Vi har siden prÞvet at få nogen former for respons fra firmaet, uden held. Det er under al kritik at de både intet styr har på deres retur-system og at de sådan ignorerer deres kunder.

Jeg vil derfor anbefale at du kraftigt overvejer om det er det vÊrd fÞr du handler med dem, da deres politik åbenbart går ud på at ignorere kunder der vil havde deres penge tilbage.

2013幎8月20日

Rigtig god service

Min oplevelse med at handle med coolwatch har vÊret rigtig god. Hele forlÞbet har vÊret problemfrit og har levet op til mine forventninger. coolwatch har et fedt sortiment og en god service. jeg kan kun give mine bedste anbefalinger...

2013幎5月12日
自発的なレビュヌ

SelvfÞlgelig har jeg da handlet her!

Endelig et familiemedlem som har styr på tiden!...Min svigerinde er adm.dir for dette foretagende og det er en anerkendelse i sig selv. Hun er et meget kompetent og Êrligt menneske, også er hun sjov. Måske det har smittet af på serviceniveauet firmaet, som er hÞjt og imÞdekommende.
Jo jo og jeg har da et ur på vej i posten...
5 stjerner får hun, bare fordi det ikke er muligt at give flere

2013幎4月22日

Super shop og kanonservice

Havde kÞbt to ure til min mand. Han blev helt vild med dem begge, men han ville bytte det ene til et "arbejdsur" - der er så mange fede ure i den shop i super kvalitet. Ombytning gik uden problemer og hurtigere end forventet så jeg kan uden problemer anbefale coolwatch.dk og vil helt sikkert handle der igen - han skal jo have et ur til alle lejligheder :)

2013幎4月12日

Hurtig og god service:)

Jeg bestilte mit nye Casio Edifice hos coolwatches, modtog det allerede dagen efter. Super professionelt. Et kvalitetsure til billige priser, det er et fund for de penge. De kan helt klart anbefales til andre, og jeg vil bestem bruge dem igen.

Rigtig god service og tak for hurtig levering.

2013幎4月4日

Fantastisk kundeservice

Jeg bestilte et Casio ur på hjemmesiden, det fik jeg dagen efter med posten.
Der var noget galt med låsen på uret så det kunne ikke rigtig lukke, jeg sendte en mail til kundeservice de skrev at jeg skulle sende det tilbage så ville de kigge på det.
dagen efter jeg sendte det til dem fik jeg en mail at de kunne se problemet og sendte mig et nyt ur.. :)
Jeg kan kun anbefale coolwatch.dk, jeg har fÞr prÞvet at kÞbe vare over internettet hvor der har vÊret en elendig service men det virker altså ret professionelt her.

2013幎3月25日

Ikke tilfredsstillende

Jeg synes ikke min oplevelse med Coolwatch.dk har vÊret tilfredsstillende. Jeg kÞbte et gavekort til hjemmesiden, gennem dagensbedste.dk, og det var der intet problem med, men når jeg går til betalingsdelen på coolwatch fungerer det ikke. jeg har sendt flere mails til coolwatch, som endnu ikke er blevet besvaret. derudover er der intet telefonnummer at finde på coolwatch, og det irriterer mig da det så tager langt lÊngere tid at få fat i dem hvis der er nogle problemer. Derudover har coolwatch en del på sin egen side, hvor man kan lave udtalelser om siden. men der er der intet andet en fuldstÊndig rosende udtalelser, og ingen der kritiserer, heller ikke den jeg skrev derinde.....
måske denne anmeldelse er lidt hård i det,og det er nok også fordi jeg ikke har fået noget som helst ud af det endnu, undtagen fÊrre penge på min konto...
så hvis det hele lÞste sig i morgen, ville anmeldelsen ryge på 3 stjerner i stedet for..

2012幎11月25日

Intet ondt at sige!

Denne virksomhed er en dybt seriÞs virksomhed, der arbejder for at kunderne skal have det absolut bedst. Servicen er i top og coolwatch.dk er helt sikkert et sted jeg vil handle igen, hvis jeg står og mangler et ur. Udover det, er der en utrolig kort leveringstid på urene. Fantasktisk. Tak for en god oplevelse!

2012幎4月19日

Hurtig og sikker levering

Jeg bestilte et ur på denne hjemmeside, og modtog det allerede dagen efter. Virkelig professionelt. Det er formidable kvalitetsure til billige priser, det er et fund for de penge. Og jeg har selv fået et virkelig lÊkkert produkt, som er alle pengene vÊrd.

Hurtig og sikker levering og servicen er meget hÞj og upåklagelig. Kundekontakten er også på det hÞjeste.

Rigtig god service fra coolwatch!

2012幎1月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ