企業が回答しました
Geachte verkoper, Hartelijk dank voor de levering van de houten roosjes. Ik ben ontzettend blij met de vijf bestelde boeketten. De kwaliteit is uitstekend en ze zien er prachtig uit. Ik zal deze... もっと見る
企業が回答しました
Goede service, vriendelijke mensen, mooie sieraden, alleen magneet is zo sterk dat als je een broche draagt met ketting blijft de ketting steeds aan de broche hangen. En ik zou ook graag armbanden en... もっと見る
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik heb al 3 bossen van die roosjes gekocht heel leuk om kado te geven we zijn er super blij mee en word heel goed verpakt
Heb n.a.v. een aantal keren de heren live op tiktok te hebben gezien mij laten “verleiden” om 2 bosjes rozen te kopen. En heb absoluut geen spijt………..snel nadat ik mijn wens kleuren had doorgegeven kreeg ik een mail met een voorbeeld waarna ik via de website makkelijk kon bestellen. Helaas liet Postnl het weer eens afweten dus kwamen ze later binnen dan gehoopt. Maar daar kan Coosjebright uiteraard niks aan doen. Van bestellen tot leveren alles heel efficiënt en vriendelijk en de boeketjes zijn prachtig. Ze zijn wel iets kleiner (lees lager) dan gedacht, dus dat was even zoeken naar het juiste vaasje. Maar uiteindelijk staan ze prachtig op de keukentafel. Al met al dus TOP.
Dank aan de heren en succes met de verkoop.

Coosjebright からの回答
Geweldig items ik ben Echt fan van de spullen die ze verkopen snelle service prijs kwaliteit is ook top!

Coosjebright からの回答
De ervaring met deze webshop is zo fijn met hun live op tiktok met de mooie houten roosjes en de vriendelijkheid die ze hebben ben ik zeer tevreden met hun. Erik en jan die doen hun uiterste best voor deze mooie spullen zoals een vest clip of een ketting of dus de houten bloemen waar ze helaas na 30 jaar mee stoppen. Enorm bedankt lieve mensen.

Geachte verkoper,
Hartelijk dank voor de levering van de houten roosjes. Ik ben ontzettend blij met de vijf bestelde boeketten. De kwaliteit is uitstekend en ze zien er prachtig uit. Ik zal deze zeker aanbevelen aan anderen.
Een tevreden klant

Coosjebright からの回答
Hij probeert elke klant een tevreden boeket te geven naar wensen die ze Willen hebben.

Coosjebright からの回答
Heel leuk houten boeketje gekocht, goeie kwaliteit & super leuke verkoper
Tot de volgende ! :)

Coosjebright からの回答
Leuke live om naar te kijken, respectvolle behandeling van de kijkers. En prachtige houten roosjes boeketten. Inmiddels 2 thuis, genot om naar te kijken!

Coosjebright からの回答
Netjes geleverd, mooie modellen in een goed kwaliteit.
Ik heb er al 5 stuks besteld.

Coosjebright からの回答
Hele vriendelijke heren en Eric die de mooiste boeketten houten roosjes maakt,ze zijn echt prachtig. In de toekomst ook zeker benieuwd naar de clips en de broches. Als je twijfelt om te kopen. Voor niks nodig. Ze helpen je met alle plezier. Een echte aanrader. Trots om gewoon klant van hun te zijn. 💖🌸🌹

Coosjebright からの回答
Dankuwel voor de snelle levering en het zijn supermooie sjaals. Doe zo verder. Vriendelijke groetjes vanwege Mandy

Coosjebright からの回答
Goede service makkelijk te bestellen en snelle levering en mooie broches

Coosjebright からの回答
Mooie broches met magneetbevestiging, zodat je de kleding niet beschadigd. En ook prachtig te combineren met de ketting, met dezelfde magneetbevestiging.

Coosjebright からの回答
Onlangs via Tiktok bij Coosje Bright een mooi boeket houten roosjes naar keuze gewonnen. Ik koos voor creme kleur met roze tinten. Al snel ontving ik het pakket thuis, met zelfs 2 leuke kleine verrassingen erbij!! Het boeket was netjes ingepakt en de geur van het boeket rook heerlijk! Als ik meer sterren had kunnen geven, dan had ik dat zeker gedaan. Toppie!
Pluspunten
- Het boeket is van mooie kwaliteit
- Super leuk de 2 verrassingen erbij
- Het boeket rook hartstikke lekker (en mijn woonkamer nog steeds)
- Pakket snel verzonden en in huis
- Super vriendelijke mannen
Enige minpuntje
- Jammer dat ze gaan stoppen met de boeketten 😔
Liefs van Waterman

Coosjebright からの回答
Zeer vriendelijk en toen er een foutje was gemaakt, werd dit direct op een hele mooie manier opgelost.
De broche ziet er heel stevig uit met een goede magneetsluiting. Ook de ezy one clip heeft een stevige sluiting.

Coosjebright からの回答
Zulke mooie sieraden, zeer zorgvuldige en mooi verpakt voor verzending met zelfs een lief attent cadeautje erbij, super lief.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。