レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig dÃ¥rlig oplevelse hos Corsa pizza i Nordhavn. Vi ventede i to timer pÃ¥ vores pizza, men desvÊrre kom den aldrig. Da vi spurgte den sageslÞse tjener, fandt han - via kÞkkenet- ud af, at pizzaen... もっず芋る

Flot interiÞr og hyggelig placering i teater smÞgen. DesvÊrre smagte ingen af retterne af ret meget. Var ellers 5 yndlings antipastier igennem. Meget salt men ellers smaglÞst desvÊrre. Underligt da... もっず芋る

SkÞn oplevelse i Nordhavn Vi fik en rigtig fin modtagelse og betjening. De tre forskellige pizzaer var uovertrufne. Tiramisu to die for. Bourgognen skulle ikke have vÊret SÅ kold, men never mind. Dej... もっず芋る

Tror at Corsa har fÃ¥et sendt deres pizzaiolaer tilbage til Italien. Hvad der startede meget positivt med hÞj kvalitet er nu forvandlet et slÞjt produkt uden napolitansk klasse. Kan ikke lÊngere anb... もっず芋る

2.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

God pizza

Jeg er kommet en del på den i Nordhavnen. Servicen er god og de fÞr altid, hvad der skal til for, at man får en god aften. Jeg er blevet afhÊngig af deres kÞdbolle pizza :-)

2023幎1月6日
自発的なレビュヌ

Lover gratis pizza, men holder det ikke

Synes normalt deres pizza er gode, men sidst jeg kÞbte en pizza fik jeg en dårlig burrata og meget brÊndt pizza. Som kompensation fik jeg at vide at min nÊste pizza vil vÊre gratis. Jeg spurgte om jeg skulle have noget på skrift, men hun skulle blot bruge mit telefonnummer og navn. Da jeg ville bestille en pizza her til aften var der intet noteret.

2023幎2月18日

Pas på!

Pas på!
Alle er tvungen til at kÞbe vand 25 kr også selv om vi ikke have bestilt andet et et glas.
Der er meget koldt så ikke rart at sidde der.
Hvis du skal have en bÞrnepizza skal du give 150 kr (vand er også tvunget her)

Fik lÞst dette med restauranten pÃ¥ en god mÃ¥de👍

2022幎9月23日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig service og dyre pizzaer

DÃ¥rlig service og dyre pizzaer.

Vi mÃ¥tte ikke sidde udenfor ved deres bordebÊnke sÊt med den mad vi havde kÞbt hos dem, da den var bestilt take away. Vi havde fÃ¥et af vide alle borde dsv var reserveret men hvis vi kunne finde et ledigt (der hvor vi sad) var det okay, derfor havde vi bestilt take away da alle var optaget. Lidt efter vi havde fÃ¥et maden var der sÃ¥ et ledigt bord sÃ¥ vi valgte at sÊtte os, men blev smidt vÊk da de “simpelhen ikke kunne have take away her”

Pizzaerne smagte okay, men var meget små i forhold til hvor dyre de er og at 1/3 del af pizzaen bestod af skorpe.

2022幎8月23日

Æv... igen.

Tirsdag aften kl. 20 bestiller vi bord til kl. 21 på jeres hjemmeside. Vi bor 45 minutters kÞrsel fra Nordhavn, så vi hopper kort tid efter i bilen og kÞrer afsted. Lige inden vi kÞrer bliver vi ringet op af en medarbejder, der spÞrger, om vi kan komme lidt fÞr, da kÞkkenet lukker kl. 21. Alternativt kunne vi aflÊgge vores ordrer nu, så maden var klar til kl. 21. Det syntes vi egentligt var lidt mÊrkeligt, eftersom man jo kan bestille bord til kl. 21 !!!! Men okay, vi fortÊller, at vi er på vej... og at vi vil kigge på menuen i bilen og så ringe, når vi nÊrmer os. 20.45 ringer vi for at fortÊlle, at vi godt kan aflÊgge ordre, men inden jeg når, at fortÊlle hvilke, spÞrger jeres medarbejder, om vi ikke kan komme nu - jeg fortÊller, at vi som sagt er på vej, langvejs fra endda, så vi kan vÊre der som aftalt lidt i 21. Jeg oplyser hende, at hvis de har tÊnkt sig, at lave pizzaerne nu, og så holde dem varme til vi kommer, så er det ikke noget for os - hun var lettere forvirret og sagde, at vi bare kunne komme, men at kÞkkenet altså var ved at lukke, så de ville lave pizzaerne og så holde dem varme ! Jeg afsluttede samtalen med et NEJ TAK, selvfÞlgelig i god tone. Vores anke er fÞlgende : Hvis kÞkkenet lukker kl. 21, så skal I ikke udbyde borde til kl. 21. Det er pizzaer i en hÞjere prisklasse, så selvfÞlgelig Þnsker man som gÊst, at få sin pizza frisk fra ovnen.
Det er trÊls at bruge 45 minutters kÞrsel forgÊves... både tiden og Þkonomien !
DesvÊrre er vores 2 sidste oplevelser i Cofoco regi endt i negativ omtale her på mediet - Êv.

2022幎8月10日

Dyreste dårligste oplevelse

Lige kÞbt 3 pizzaer, 3 halvbrÊndte ”fladbrÞd” overhÊldt med en form for citrus olie.
Den ene var en Burrata - den dyreste pizza på menuen, men fik ihvertfald en uden noget burrata ost.
Salami pizzaen også en katastrofe, smagslÞs tomat sovs.
Og deres Funghi
Var den af pizzaerne der var mest brÊndt så den blev ikke rigtig spist

2022幎7月12日

FULDSTÆNDIG ELENDIG SERVICE

FULDSTÆNDIG ELENDIG SERVICE

Jeg var chokeret over hvor ringe et niveau det her sted fungerede på

Vi ankommer til Nordhavn med vores sÞn og leder efter et sted at sidde og bliver stoppet med en flabet kommentar omkring vi nok skulle have bestilt bord til en fredag aften til trods for der ingen gÊster sidder der hvor vi stÃ¥r - vi spÞrger om vi kan sidde udenfor og der bliver svaret “ja det er nok muligt”
Vi sÊtter os ved et bord og der er ikke ryddet af på nogle af bordene
En ny tjener kommer os til undsÊtning vi beder om menukort og en barnestol til vores sÞn
Den gamle tjener dukker nu op og spÞrger om vi overhoved har sagt til nogle at vi har sat os her (som om det ikke var tydeligt eftersom vi havde fået menukort og barnestol)
Vi bestiller og herefter begynder det at regne - gÊster udenfor begynder at lave deres ordre om til take away vi gÞr det samme
Efter 15 min hvor alle har siddet i regnen vÊlger man at rulle markisen ud - håblÞst!

Vi venter 45 min. på maden imellemtiden går jeg ind for at betale og det er tydeligt at hele holdet indenfor er forvirret alt fra tjenere til kokke de farer rundt og virker helt ude af sync og der er 6-8 besÞgende der mangler tydeligvis en leder på dette sted
Mens vi står og venter på maden begynder man at kigge lidt rundt og der er mildest talt ulÊkkert alt er beskidt det roder med skrald og papir under alle bordene og det er gammel mad der sidder fast på bordene

Der er absolut intet ved dette sted som retfÊrdigÞre en pris på 125kr for en pizza

Betjening - dårlig
Logistik - elendig
Maden - middelmådig
Renlighed - absolut i bund

SkÞn lokation elendig restaurant!
Det er en ommer!!!

2022幎6月18日

Elendig service

Vi var igår forbi Corsa Pizza i Nordhavn for at få lidt aftensmad. Vi blev mÞdt af en utrolig flabet og uopdragen tjener. DernÊst var der utroligt beskidt. Vi sad udenfor og der lå skrald langs bÊnkene og borderne var fyldt med service fra tidligere gÊster - dette trods vi var 4 siddende borde i alt i restauranten og mindst 8 mennesker på arbejde.
Prisen kan diskuteres, men meget dyrt ifh kvalitet og servicen på stedet.
Vi valgte at tage maden med hjem i stedet og kommer bestemt IKKE igen.

2022幎6月18日
自発的なレビュヌ

Lyder lÊkker men langt fra pengene

Lyder lÊkker men langt fra pengene vÊrd.
Pizzaen var ikke bagt igennem men var helt klÊg. Til gengÊld var den sort på bunden.
En kartoffelpizza med ost, 2 strå rosmarin og kartoffel som smagte af meget citron, kostede 125 kr, og ville man gerne have skinke på var det 35 kr extra. De fleste andre steder er italiensk bacon standart og til billigere penge.
SÃ¥ 160 kr for en citron/ kartoffelpizza som ikke var bagt.
Lidt for trendy syntes jeg.

2022幎5月3日

Slet ikke godt nok!

DÃ¥rlig kvalitet af bÃ¥de fyld og bund og slet ikke styr pÃ¥ logistikken. At det ogsÃ¥ er prissat helt skÊvt (for hÞjt) gÞr ikke oplevelsen bedre. Virkelig ØV at en sÃ¥ ringe virksomhed har overtaget en gylden beliggenhed!

2022幎1月17日

Yderst skuffende service

Med pizzaer, forretter og drikkevarer til så hÞje priser, forventede vi en anden service.

Personalet serverer fÞrst en forkert pizza som vi ikke havde bestilt, og spÞrger om vi vil have den forkerte pizza eller den vi havde bestilt (dette spÞrgsmål skal man i vores optik aldrig spÞrge om - selvfÞlgelig skal man have den pizza man bestiller, når pizzaen koster 140kr..). Tjeneren tilbyder om vi ikke vil have den forkerte pizza med hjem - da den ellers blot vil blive smidt ud. Vi takker naturligvis ja til tilbuddet - men da vi har betalt og spÞrger efter pizzaen hun selv tilbÞd os, forstår hun ikke hvad jeg spÞrger om. Tjeneren der selv tilbÞd os pizzaen, fortalte at hun ikke vidste det, men at den nok var smidt ud. Underligt hun virkede så blank overfor hvad jeg spurgte om, når hun selv havde tilbudt den. Og Êrgeligt at de smidder mad ud - når vi ellers havde sagt ja, for at bekÊmpe madspild.

Vi bestiller afslutningsvist dessert, og tjeneren spÞrger om vi ogsÃ¥ gerne vil have kaffe - hvilket vi siger ja tak til og bestiller. Tjeneren serverer deserten, men har tydeligt glemt alt om kaffen (hun ellers selv spurgte om vi ville have), da hun efter 25min begynder at folde pizzabakker. Jeg henvender mig til tjeneren, der blot siger “det havde jeg glemt”, uden at beklage eller andet. PÃ¥ det tidspunkt var deserten allerede spist, hvorfor det blev lidt ligegyldigt. Men det hele kom pÃ¥ regningen, og blev betalt.

Desuden skal man vÊre opmÊrksom på at når tjeneren spÞrger om man vil have nogle flasker vand til bordet påfÞres der 25kr pr gÊst ved bordet til regningen.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, til de hÞje priser. Vi kommer ikke igen.

2021幎10月11日

Jeg kÞbte 3 pizzaer sÞndag aften

Jeg kÞbte 3 pizzaer sÞndag aften, alle 3 sejlede rundt i skinkestykker der var mindst 10 x 10 cm, ret klamt med så store stykker, de virkede som om de havde vÊret frosne, tomatsovsen var ikke fordelt på pizzaerne og bunden var helt blÞd mens kanterne nÊrmest var brÊndt på. Prisen var 375 kr., det var de godt nok ikke vÊrd og hold da op hvor var jeg glad for at jeg havde sagt nej til drikkepenge da jeg skulle betale. Hvorfor skal man give drikkepenge?, jeg kÞrte selv ud efter dem. Sidste gang jeg kÞber pizzaer der.

2021幎10月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ