Jag har handlat frÃ¥n cosmiko och jag eâŠ
Jag har handlat från cosmiko och jag e jÀttenöjd med produkten :) jag kommer definitivt att handla hÀr igen, rekommenderas varmt
Cosmiko Àr en svensk nÀtbutik som erbjuder original parfym, smink, hudvÃ¥rd, hÃ¥rvÃ¥rd och kroppsvÃ¥rd frÃ¥n mÀrkena du kÀnner och Àlskar â alltid till bra priser. Vi tror att alla förtjÀnar tillgÃ¥ng till exklusiv skönhet utan de höga priserna. DÀrför har vi byggt ett noga utvalt sortiment av 100% Àkta produkter, frÃ¥n ikoniska prestigemÀrken till smala favoriter, och gjort dem mer prisvÀrda och tillgÀngliga. Varje produkt vi sÀljer Àr Àkta och levereras i hela Sverige med spÃ¥rbar frakt. VÃ¥ra kunder stÃ¥r i centrum för allt vi gör. Oavsett om du upptÀcker en ny signaturdoft eller fyller pÃ¥ en betrodd favorit, stÃ¥r vi för Àkta produkter, Àrliga priser och pÃ¥litlig service vid varje bestÀllning. Ãkta mÀrken. Ãrliga priser. Det Àr Cosmiko.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bra produkt ðjag Àr jÀttenöjd
BestÀllde bÃ¥de smink och parfym frÃ¥n Cosmiko och Àr verkligen supernöjd! Produkterna var jÀttefina och allt kÀndes professionellt frÃ¥n bestÀllning till leverans. Kommer definitivt att bestÀlla hÀrifrÃ¥n igen och kan varmt rekommendera Cosmiko! âš
Alla produkter som nÃ¥gon skulle behöva finns direkt tillhanda! Kundservicen Àr helt fantastisk och vÀldigt snabba med att svara om nÃ¥got skulle behövas. Leveransen kom efter bara nÃ¥gra dagar utan nÃ¥gra problem alls! Om man ska köpa smink Àr det hÀr! ð
Fick sÃ¥ mÃ¥nga komplimanger i skolan för min parfym och mitt Forever Dior-lÀppstift! Doften höll hela dagen och lÀppstiftet satt perfekt. Ãlskar dem verkligen ð
Köpt min favorit parfym Ã¥ det var precis sÃ¥som jag förvÀntade mig!ðž snabb leverans och smidig köp överlag!!
Jag bestÀllde en parfym set för min tjej och en parfym till mig sjÀlv, Àr vÀldigt nöjd och produkterna var Àkta vilket jag inte trodde dem skulle vara
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã