Den bedste service, Bedste produkter. Altid en succes her hos Cosnetic, og jeg kÞber altid KUN her fra, fordi jeg ved jeg får kvalitet!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har fra andre udbydere afprÞvet adskillige lign. vippelÞsninger (Helt nÞjagtigt 6) Utvivlsomt har Cosnetic fÞrertrÞjen! Hvorfor ? 1.Smukkeste,blÞdeste mest naturtro clusters. 2.Flest clusters p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cosmetics. Redefined. Innovating cosmetics since 2019.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Den bedste service/ bedste produkter
Flotte vipper
Flotte vipper der sidder pÊnt, og lÊnge! Har mine pÃ¥ i minimum 7dage uden problem ð€
virklige gode produkter og hurtigeâŠ
virklige gode produkter og hurtige lavering, med godt packaging.
God service og virkelig holdbar vipperâŠ
God service og virkelig holdbar vipper som ser naturlig ud
Utrolig dårlig service.
Jeg bestilte 3 pakker vipper den 5/3, til 500,- + porto. Jeg Ã¥bner den ene pakke og finder ud af at de ikke lige er mig. Herefter skriver jeg sÃ¥ til kundeâserviceâ for at fÃ¥ hjÊlp til at returnere de resterende to pakker, jeg KÃBER en returlabel for 50,- og sender pakken retur. Jeg skriver tak for hjÊlpen og gÞr opmÊrksom pÃ¥ at jeg ikke har sendt alle 3 pakker tilbage, men kun de to uÃ¥bnede (selvfÞlgelig) og herefter fÃ¥r jeg sÃ¥ en mail om at jeg vil fÃ¥ 250,- tilbage. SÃ¥ skriver jeg at det mÃ¥ da blive 2/3 af prisen, altsÃ¥ 333,- herefter fÃ¥r jeg intet svar og jeg har stadig ingen penge modtaget, jeg sendte altsÃ¥ vipperne retur den 12/3âŠ.. ð¥²

Cosnetic ããã®åç
Top kvalitet og virkelig nem at bruge
Disse vipper har givet mig rosâŠ
Disse vipper har givet mig ros selvtillid, ikke nok med at de bliver siddende-produktet er helt fantastisk, og professionelt. Mange har spurgt til mine vipper, der var stolt af at fortÊlle hvor de kommer fra, så det vil jeg blive ved med at skrive til jer om. Jeg går fuldt ud for jer, da produkterne fra jer er fantastiske og Êrlige
Det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice
Det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice og det er lige så umuligt at oprette returning. Produkterne var kÞbt til gave, men modtager Þnskede at returnere. Det endte med at hun måtte beholde produkterne, da hverken returnering var muligt at oprette og kundeservice svarede én gang med et ubrugeligt link, og siden da har vi ikke hÞrt fra dem..
Så vÊr sikker på, at du skal bruge alt du kÞber, hvis ikke du vil miste penge ..

Kundeservice er en joke
Jeg har brugt vipper fra Cosnetic og de er ganske fine. Til gengÊld er deres kundeservice en joke. Jeg har sendt vipper tilbage for ca. to måneder siden. Har skrevet til dem utallige gange, og har fÞrst modtaget mine penge retur her to måneder senere.
Så på trods af at jeg er tilfreds med vipperne og deres kvalitet, så kommer jeg desvÊrre ikke til at stÞtte dette firma igen.

Cosnetic ããã®åç
Er ret trÊt af de tager hverken telefonâŠ
Er ret trÊt af de tager hverken telefon eller besvarer på mail..
jeg har prÞvet og ringe til dem hver dag.
Jeg har bestilt 2 stk da de stod til 100 kr Þjenvippelim.. og da jeg modtager pakken kan jeg se der er kun 1 i og priserne har Êndret sig...
De er ikke til at få fat på

Fantastisk kvalitet
Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af disse vipper. Jeg har tidligere brugt vipper fra Duff, som ligger i en dyrere prisklasse, men de kunne slet ikke holde til at blive genbrugt pÃ¥ samme mÃ¥de som vipperne fra Cosnetic. Her fÃ¥r man en markant bedre kvalitet â bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder selve vipperne og limen.
Vipperne fÞles utrolig lette og naturlige på Þjnene, og holdbarheden er helt i top. De bevarer både form og udtryk, selv efter flere ganges brug.
Derudover er der ofte rigtig gode tilbud, og leveringen er altid super hurtig, hvilket kun gÞr oplevelsen endnu bedre.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger â 5 kÊmpe stjerner herfra! âââââ
Kommer igen⊠:-)
Har nu kÞbt af flere omgange da jeg er yderst tilfreds med Cosnetics Press on clusters. Desuden hurtigt levering.
Jeg er en glad Cosnetic kunde
Jeg er en glad Cosnetic kunde. Mine vare kommer hurtigt og vigtigst er at kvaliteten er fuldstÊndig som lovet. Rigtig fine produkter som jeg bestemt har tÊnkt at forsÊtte med.
Press-on vipperne er en luksus vej til en nemmere hverdag uden mascaraen ender på kinderne her i det våde vejr. Det krÊver selvfÞlgelig lidt Þvelse, specielt når man som mig er brille bruger. MEN når de fÞrst sidder korrekt, sidder de godt og jeg er ikke bange for at tabe dem. Samtidig holder de faktisk den anslåede tid (2-3 dage) Det eneste lille minus er, at få dem op ad Êsken uden at rÞre ved limkanten. Jeg har fået Þdelagt et par stykker, specielt de korteste på 8 mm, enten ved at limen hÊnger fast på "tangen" eller ved at få hevet clusteren fra hinanden.
Fantastisk service og oplevelse
Fantastisk service og oplevelse! Modtog produktet dagen efter mit kÞb.
Jeg elsker vipperne ð¥
Fantastisk produkter
Fantastisk produkter. Bedste jeg har prÞvet ! Kan klart anbefales
Back in 2024
Back in 2024, i visited Cosnetic for the cluster lashes, there was also a sale on lash serum which i bought, and it truly helped my very short asian lashes to blossom and became Fuller and longer that i have ever seen before! Know i use clusters only for when going out, but i use the serum every day, and i'm so thankful<3
Flotte Vipper
Hurtig levering, gode produkter / rigtig flotte vipper
Er dog ikke fan af deres vippe lim bÞrste
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ