レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Den bedste service, Bedste produkter. Altid en succes her hos Cosnetic, og jeg kÞber altid KUN her fra, fordi jeg ved jeg får kvalitet!

5぀星のうち5の評䟡

Har fra andre udbydere afprÞvet adskillige lign. vippelÞsninger (Helt nÞjagtigt 6) Utvivlsomt har Cosnetic fÞrertrÞjen! Hvorfor ? 1.Smukkeste,blÞdeste mest naturtro clusters. 2.Flest clusters p... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者
  2. 矎容甚品店
  3. 化粧品店

圓該䌁業による蚘述

Cosmetics. Redefined. Innovating cosmetics since 2019.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Utrolig dårlig service.

Jeg bestilte 3 pakker vipper den 5/3, til 500,- + porto. Jeg Ã¥bner den ene pakke og finder ud af at de ikke lige er mig. Herefter skriver jeg sÃ¥ til kunde”service” for at fÃ¥ hjÊlp til at returnere de resterende to pakker, jeg KØBER en returlabel for 50,- og sender pakken retur. Jeg skriver tak for hjÊlpen og gÞr opmÊrksom pÃ¥ at jeg ikke har sendt alle 3 pakker tilbage, men kun de to uÃ¥bnede (selvfÞlgelig) og herefter fÃ¥r jeg sÃ¥ en mail om at jeg vil fÃ¥ 250,- tilbage. SÃ¥ skriver jeg at det mÃ¥ da blive 2/3 af prisen, altsÃ¥ 333,- herefter fÃ¥r jeg intet svar og jeg har stadig ingen penge modtaget, jeg sendte altsÃ¥ vipperne retur den 12/3
.. 🥲

2026幎3月12日

Cosnetic からの回答

Tak for din besked og vi beklager at du ikke fik den oplevelse du håbede på 💖

Vi vil dog gerne prÊcisere hvad der er sket her. Du bestilte et pakketilbud til 500 kr. for 3 pakker. Da du returnerer 2 ud af 3, bortfalder pakketilbuddet og de resterende varer prissÊttes enkeltvis. Differencen er det belÞb vi kan refundere, altså de 250 kr.

Returfragt dÊkker vi ikke, hvilket fremgår af vores handelsbetingelser.

Din retur blev leveret d. 17/3. Vi arbejder ikke i weekenden, og vi er i dag d. 30/3, så der har reelt vÊret tale om ca. 9 hverdage. Vi beklager at du endnu ikke har hÞrt fra os og vi behandler din sag hurtigst muligt.

En anmeldelse Êndrer desvÊrre ikke på vores vilkår.

5぀星のうち5の評䟡

Disse vipper har givet mig ros

Disse vipper har givet mig ros selvtillid, ikke nok med at de bliver siddende-produktet er helt fantastisk, og professionelt. Mange har spurgt til mine vipper, der var stolt af at fortÊlle hvor de kommer fra, så det vil jeg blive ved med at skrive til jer om. Jeg går fuldt ud for jer, da produkterne fra jer er fantastiske og Êrlige

2026幎3月21日
5぀星のうち3の評䟡

Det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice

Det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice og det er lige så umuligt at oprette returning. Produkterne var kÞbt til gave, men modtager Þnskede at returnere. Det endte med at hun måtte beholde produkterne, da hverken returnering var muligt at oprette og kundeservice svarede én gang med et ubrugeligt link, og siden da har vi ikke hÞrt fra dem..
Så vÊr sikker på, at du skal bruge alt du kÞber, hvis ikke du vil miste penge ..

2025幎12月1日

Hej Regitze

Vi sendte dig vores returportal med det samme, men har desvÊrre ikke hÞrt fra dig siden — og der er ikke oprettet en retur i vores system. Returportalen har vi ikke hÞrt meldinger om nogen fejl, den virker dog ikke hvis returfristen er overskredet, sÃ¥ det er nok derfor du ikke har kunne komme igennem.

Da ordren er nÊsten 4 måneder gammel og vi ikke har kunnet komme videre med sagen, har vi lukket henvendelsen automatisk.

Hvis der er noget vi kan hjÊlpe med fremadrettet, er du altid velkommen til at skrive til os direkte.

5぀星のうち2の評䟡

Kundeservice er en joke

Jeg har brugt vipper fra Cosnetic og de er ganske fine. Til gengÊld er deres kundeservice en joke. Jeg har sendt vipper tilbage for ca. to måneder siden. Har skrevet til dem utallige gange, og har fÞrst modtaget mine penge retur her to måneder senere.
Så på trods af at jeg er tilfreds med vipperne og deres kvalitet, så kommer jeg desvÊrre ikke til at stÞtte dette firma igen.

2025幎12月14日

Hej,

To mÃ¥neder er alt for lang ventetid for en refundering, og det forstÃ¥r vi fuldt ud giver en dÃ¥rlig oplevelse. Under 2% af vores ordrer ender med en returnering, sÃ¥ det er ikke noget vi hÃ¥ndterer ofte — og i dette tilfÊlde gik det desvÊrre ikke hurtigt nok. Det er ikke den standard vi sÊtter for os selv, og vi tager det til os.

Vi skiftede betalingslÞsning under perioden, og som jeg har forsÞgt at skrive til dig på mai, forsÞgte vi at refundere men blev afvist.

Vi håber du vil give os en chance igen i fremtiden

5぀星のうち1の評䟡

Er ret trÊt af de tager hverken telefon

Er ret trÊt af de tager hverken telefon eller besvarer på mail..
jeg har prÞvet og ringe til dem hver dag.
Jeg har bestilt 2 stk da de stod til 100 kr Þjenvippelim.. og da jeg modtager pakken kan jeg se der er kun 1 i og priserne har Êndret sig...
De er ikke til at få fat på

2026幎3月2日

Cosnetic からの回答

Vi kan desvÊrre ikke finde dig i vores system ud fra denne henvendelse — send en mail til kundeservice@cosnetic.dk med dit ordrenummer, sÃ¥ kigger vi pÃ¥ det med det samme. Vi har i Þvrigt ikke en telefon lÊngere.

Fantastisk kvalitet

Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af disse vipper. Jeg har tidligere brugt vipper fra Duff, som ligger i en dyrere prisklasse, men de kunne slet ikke holde til at blive genbrugt pÃ¥ samme mÃ¥de som vipperne fra Cosnetic. Her fÃ¥r man en markant bedre kvalitet – bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder selve vipperne og limen.

Vipperne fÞles utrolig lette og naturlige på Þjnene, og holdbarheden er helt i top. De bevarer både form og udtryk, selv efter flere ganges brug.

Derudover er der ofte rigtig gode tilbud, og leveringen er altid super hurtig, hvilket kun gÞr oplevelsen endnu bedre.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – 5 kÊmpe stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎12月15日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg er en glad Cosnetic kunde

Jeg er en glad Cosnetic kunde. Mine vare kommer hurtigt og vigtigst er at kvaliteten er fuldstÊndig som lovet. Rigtig fine produkter som jeg bestemt har tÊnkt at forsÊtte med.
Press-on vipperne er en luksus vej til en nemmere hverdag uden mascaraen ender på kinderne her i det våde vejr. Det krÊver selvfÞlgelig lidt Þvelse, specielt når man som mig er brille bruger. MEN når de fÞrst sidder korrekt, sidder de godt og jeg er ikke bange for at tabe dem. Samtidig holder de faktisk den anslåede tid (2-3 dage) Det eneste lille minus er, at få dem op ad Êsken uden at rÞre ved limkanten. Jeg har fået Þdelagt et par stykker, specielt de korteste på 8 mm, enten ved at limen hÊnger fast på "tangen" eller ved at få hevet clusteren fra hinanden.

2025幎11月10日

Back in 2024

Back in 2024, i visited Cosnetic for the cluster lashes, there was also a sale on lash serum which i bought, and it truly helped my very short asian lashes to blossom and became Fuller and longer that i have ever seen before! Know i use clusters only for when going out, but i use the serum every day, and i'm so thankful<3

2025幎2月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス