Cotton Clinic レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Goed opgepakt na 't in eerste instantie niet ontvangen van een pakketje. Direct gereageerd en opgelost. Heel fijn!

5぀星のうち3の評䟡

Ik geef maar 3 sterren deze keer want ik had mijn bestelling nog niet eens ontvangen op het moment dat ik de mail met het verzoek om een beoordeling kreeg. Die is namelijk pas vandaag, 30-04 geleverd.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onder de zorgzame handen van Floor & (voorheen) Felicity voel ik me altijd helemaal op mijn gemak. Na mijn laatste behandeling straalt mijn huid weer en kon ik eindelijk even helemaal tot rust komen.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na een lange tijd had ik mezelf weer verwend met een Beautyflash gezichtsbehandeling inclusief epileren wenkbrauwen. Ik werd vriendelijk & ontspannen ontvangen. Ik heb de behandeling door Maud, als ze... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容甚品店

圓該䌁業による蚘述

Met meer dan 30 merken, 400 producten zijn wij een van de meest uitgebreide webshops als het gaat om Beauty producten. Voor elk budget of huid er wel een product geschikt. Wil je graag advies? Dat kan gratis via ons aanvraagformulier. Ook vind je hier de nieuwste blogs en vlogs op gebied van beauty.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Jammer dat je niet zelf een bedrag van

Jammer dat je niet zelf een bedrag van een bon kan bepalen. Nu vier bonnen moeten printen om cadeau te geven.

2022幎12月23日

Cotton Clinic からの回答

Bedankt voor je review, Als tip: volgende keer kun je ook de salon bellen en aan de receptioniste het bedrag doorgeven dan kunnen wij de bon met het juiste bedrag voor je klaar maken!

5぀星のうち1の評䟡

Slechte kwaliteit van bindweefselmassage en cupping benen en billen

Dit is een op geld verdienen gerichte organisatie. Je spreekt een behandeling van een half uur af en krijgt 20 minuten. Ik had een kuur voor bindweefsel massage en cupping voor de benen geboekt. Het cupping apparaat deed het vaak amper. Slechte kwaliteit .

2022幎12月16日
自発的なレビュヌ

Goedemiddag Cora,

We vinden het heel jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de behandeling, terwijl je voor deze behandeling meerdere keren geweest bent met een strippenkaart. We hebben hierover nooit klachten van jou mogen ontvangen. De afspraak van 17 december is door jou afgezegd 10 minuten van te voren, dus hebben wij in overleg met jou een factuur gestuurd. Wij hebben een 24 uur policy, wat inhoud dat behandelingen tijdig afgezegd dienen te worden.
Joyce van Cotton Spa

5぀星のうち1の評䟡

Cadeaucard

Mijn bestelling had een waarde van meer dan 50 euro, bijna 70 euro dus normaal verzendkosten vrij maar omdat ik met een cadeaubon van 50 euro betaalde moesten de verzendkosten betaald worden.
Dit maak ik anders nooit mee bij andere webshops.
Tegenvaller.

2022幎8月29日

Cotton Clinic からの回答

Beste klant! Wat vervelend dat je toch verzendkosten moest betalen ondanks je een bestelwaarde had van boven de €50,00. De verzendkosten hadden inderdaad gratis moeten zijn. Onze webshop heeft dat niet zelf opgepakt.

Kunt u misschien contact zoeken met ons zodat we hierin tegemoet kunnen komen om dit op te lossen?

Floor van Cotton Spa

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス