äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben dik tevreden met de gang van zaken binnen het opleidingsinstituut ACC. Er was vlot, vriendelijk en adequaat contact voorafgaand aan mijn aanmelding, tijdens de opleiding tot en met mijn dip... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De Academie voor Coaching en Counselling (ACC) biedt erkende opleidingen aan waarin mensen hun eigen talent ontdekken en ontwikkelen, en leren om anderen te begeleiden in hun proces. Wij bieden zowel klassikale als live online opleidingen aan. Bij ons kun je de basisbeginselen van het coachen en counsellen leren en/of je specialiseren in een bepaalde richting. Onze klassikale opleidingen worden gegeven op diverse locaties in Nederland. Daarnaast verzorgen we (live) online opleidingen, waarbij de docent jou en je medestudenten via de webcam leert coachen/counsellen. Bekijk het volledige aanbod van opleidingen en modules op onze website. De ACC is opgericht in 1996 en heeft vele duizenden studenten opgeleid tot coach/counsellor. Onze docenten zijn experts uit het werkveld die putten uit een jarenlange ervaring als coach/counsellor en trainer. De ACC heeft zowel nationale als internationale erkenning gekregen voor de opleidingen en het instituut. Wij dragen het NRTO-keurmerk (Nationale Raad voor Training en Onderwijs) en onze opleidingen zijn inhoudelijk erkend door de LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching). Internationaal hebben wij tevens officiële erkenning ontvangen van de IAC (International Association for Counselling). De Leefstijlcoach opleiding is geaccrediteerd bij de BLCN (Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland). We staan voor een persoonlijke benadering, zowel in de lessen als in het contact tussen student en de medewerkers van ons opleidingsinstituut.
Startbaan 6, 1185 XR, Amstelveen, ãªã©ã³ã
Zeer goede opleiding â sterke inhoud en echt veel waardevolle kennis. Alles wordt duidelijk en gestructureerd uitgelegd en op hoog niveau gegeven. Veel praktische informatie die je direct kunt toepassen in je werk.

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
Het programma zat inhoudelijk heel goed in elkaar! Een mooie combinatie van les krijgen en oefenen met methodieken. De methodieken zijn gelijk toepasbaar in de praktijk. Verder vond ik de docenten kundig, vriendelijk en zij zetten een veilige leeromgeving neer. Ik vind het gewoon jammer dat het voorbij is.

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
Hele goede opleiding om alle tools als basis coach en counselor mee te krijgen. Veel persoonlijke aandacht en mooi is ook dat er veel thema's aandacht krijgen waarin je anderen kunt gaan begeleiden. Veel aandacht voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
De opleiding kenmerkte zich door een mooie balans tussen inhoud en praktijk, waardoor de theorie direct toepasbaar werd in de dagelijkse praktijk. De tijdsduur van vijf maanden was goed te overzien en gaf voldoende ruimte om de stof echt eigen te maken zonder dat het te intensief werd. Verder werkte de manier van lesgeven van beide docenten erg inspirerend; dit zorgde voor extra motivatie en betrokkenheid. Daarnaast was de leslocatie goed bereikbaar. Al met al een zeer positieve ervaring.

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
Ik ben erg tevreden over de ACC. Er wordt een sterke inhoudelijk basis gelegd. Daarnaast is er tijdens de studiedagen veel ruimte om je coachvaardigheden te oefenen en je eigen persoonlijke proces. Na het volgen van deze opleiding voel ik me bekwaam om aan de slag te gaan.

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
Ik heb de opleiding als zeer uitgebreid en interessant ervaren. Door de lesstof, methodieken en reflecties maak je een persoonlijke groei door. Er worden dingen geraakt die je helpen groeien als Coach waardoor je belangrijke inzichten krijgt. De leslocatie in Utrecht is top! De docenten zijn kundig, vriendelijk, geduldig en meedenkend en hebben een heel repertoire aan praktijkvoorbeelden wat helpt om de stof beter te begrijpen. De lesstof is interessant en heb deze nooit saai gevonden. Ben blij dat ik voor deze opleiding bij deze aanbieder heb gekozen!

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
Het is een hele prettige en professionele organisatie. Alles is goed geregeld, goede back office en fantastische leraren! Inhoudelijk vond ik het een goede cursus/opleiding en is jaar 1 een goede basis om te doen als je het coach vak wil leren

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
De opleiding was een goeie afwisseling tussen theorie en praktijk. Ik heb de manier van lesgeven van beide docenten als heel prettig ervaren. Er heerste een fijne en open sfeer waar iedereen vragen konsntellen. Niet alleen leer je over coaching en counselling maar ook over jezelf. Een echte aanrader. Door mijn fijne ervaring ga ik ook het specialisatie jaar volgen.

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
De wijze van studeren en direct leren tijdens de lessen heeft mij enorm aangesproken. Korte uitleg van de stof en dan direct samen met een studiegenoot oefenen om het geleerde toe te passen. Het heeft mij enorm geholpen. Uiteraard is de docent diegene die faciliteert en de docent bij deze opleiding gaf voor mij goede invulling aan de dagen. Afwisselend en altijd een positieve insteek.

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
De academie heeft mij als voedingsdeskundigde en personal trainer heel veel bijgedragen binnen het werkveld, maar ook als persoon. Vooral met Trudy Vlot aan het stuur, en een aantal andere topdocenten, heeft onze klas zo uitermate veel kennis meegekregen en toepasbaar gemaakt na slechts 17 lesdagen in het afgelopen jaar. Ook heb ik geleerd hoe belangrijk het vak binnen de preventieve gezondheidzorg is en gaat worden. Een ding is zeker, als je gaat voor ACC, dan zit je aan het juiste adres! Ik kwam voor elke les vanaf Terneuzen naar Utrecht, en het was het meer dan waard!
Bedankt voor alles, groetjes Vego

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
I have completed Year 1 of the coaching and counselling online course at ACC and from this point I can truly recommend the program. It is offering a broad range of assignments where you can directly apply the acquired knowledge. The selection of the literature is diverse and matches well with the daily program. Moreover, in my opinion, the online format does not limit the interaction between the studentmates and teacher. You really get the real value of the classwork that remains fully engaging and rewarding.
Taking into account all the pros of the course I have decided to pursue year 2.

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
Received great support from the administration to the teachers. Learned a lot and feel confident being able becoming a great coach thanks to the received teaching.

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
My first year at the academy has been both educational and healing. I met wonderful like-minded people and received feedback that has been truly valuable for my growth. The program is well structured and provides the knowledge and foundation needed to work with others professionally. Iâm grateful for the experience and excited to continue the journey."

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
De opleiding coaching en councelling vind ik een hele mooie, brede opleiding waarin voldoende diepgang zit. De leerstof en verplichte boeken zijn interessant en evenwichtig samengesteld. Bagage om je leven lang mee te willen nemen.
De begeleiding is plezierig en zoals we daar zelf geleerd hebben:-) 'empathisch, echt en respectvol'.
Geweldig leuk en fijn om met proefcliënten gelijk in praktijk te kunnen brengen wat we geleerd hebben.
Knap hoe de docenten ondanks de grote verschillen tussen de mensen kans hebben gezien om zo'n goede en constructieve sfeer neer te zetten en te behouden.
Dat is tegelijk een attentiepunt; omdat je met elkaar oefent ben je afhankelijk van je medestudenten, hun inzet en motivatie. Dat vereist een kritische toelating van ACC om de opleiding op niveau te houden.

Academie voor Coaching en Counselling ããã®åç
Super fijne opleiding! Heel gericht en duidelijk. Kundige docenten met veel ervaring. Veel ruimte om te oefenen en te leren

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã