䌁業情報

1. リアル脱出ゲヌム䜓隓センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Oplev spÊndingen hos Countdown Escape Rooms, hvor hvert sekund tÊller! Vi tilbyder en uforglemmelig oplevelse midt i byen, perfekt for venner, familier og kollegaer. Vores rum er fyldt med udfordrende gåder og hemmeligheder, designet til at teste dit teams samarbejde og snilde. Hos Countdown Escape Rooms er vores mission at skabe uforglemmelige oplevelser, der bringer folk sammen gennem spÊnding og opdagelse. Vores temaer er varierede og udviklede for at sikre, at hver spiller, uanset alder eller erfaring, får en engagerende og udfordrende oplevelse.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

21件のレビュヌ

Det var en fed oplevelse

Det var en fed oplevelse. Vi kunne godt komme ud, men det var svÊrt nok og spÊndende. Personalet var rigtig venlige og hjÊlpsomme med bestilling og under besÞget.

2025幎9月30日

Countdown Escape Rooms からの回答

Hej Esmira. Tusinde tak for besÞget og anmeldelsen!

Vi blev taget godt imod og god

Vi blev taget godt imod og god introduktion af en meget sÞd og flink ansat , jeg og mine bÞrnebÞrn havde en fantastisk oplevelse

Countdown Escape Rooms からの回答

Hej Lilian. Tusinde tak for at dele din oplevelse med os. Det er dejligt et hÞre, at I alle har haft en god tur i escape room hos os.
Vh. Magnus fra Countdown

Virkelig godt lavet og god oplevelse

Virkelig godt lavet og god oplevelse.
God introduktion og vejledning fÞr og undervejs.
Vi var to voksne og to teenager.
Kan varmt anbefales 🀩

Countdown Escape Rooms からの回答

Hej Louise. Dejligt at hÞre, at oplevelsen levede op til jeres forventninger. Tusinde tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris pÃ¥ 🀩

Super fed oplevelse

Vi var en familie på 4 afsted med 2 unge på 14 og 17.
Vi havde alle en super god oplevelse, og var enige om at her kunne vi godt komme igen.
Der var god forklaring til udfordringen og vi fik god vejledning undervejs.

Countdown Escape Rooms からの回答

Hej Jesper. Tak for at dele din oplevelse med os. Det er meget vÊrdsat. PÃ¥ gensyn! ☺

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse.
Et af de bedste escaperoom vi har prÞvet.

Countdown Escape Rooms からの回答

Tusinde tak! Det er vi så glade for at hÞre.

Virkelig sjovt

Jeg var der i dag med mine 2 voksne sÞnner. Vi prÞvede den med laboratoriet.
Det var s.....sjovt.
Vi kommer snart igen og prÞver mumierummet.

2025幎2月13日

Countdown Escape Rooms からの回答

Her Birgitte. Dejligt et hÞre, I havde det sjovt 😄 God fornÞjelse i "Curse of the Mummy" eller i "Vikings", som vi hÃ¥ber at have klar i april.
Vh. Magnus fra Countdown

Good, first try on escape rooms

My first try on escape rooms. I think the Curse of the Mummy was a good intro. Everyone in the team will need to be competitive and at the same time be relaxed in going about it for it to be enjoyable. Place is new, but some scratchings on some clues can already be seen .. possibly from over eager players. It's a good family bonding treat.

2025幎2月12日

Hi Darwin,
Thank you for your kind words! We're glad you enjoyed your first escape room experience with Curse of the Mummy. You're absolutely right - some players can get quite enthusiastic, which may lead to minor wear on the clues. However, we regularly maintain and refresh our rooms to ensure a high-quality experience for all players. We appreciate your feedback and hope to see you again for another adventure.
Best regards Magnus from Countdown

Så fedt! KÊmpe oplevelse

I lÞrdags var jeg og tre af mine venner inde og give den gas i et af de fedeste escape Rooms vi nogensinde har vÊret i, atmosfÊren og opgaverne spillede bare pissegodt sammen og Magnus fik nemt introduceret hvad der skulle ske, så det var en rigtig god oplevelse.

2024幎12月14日

Alle gode gange 2

Var spÊndt på at prÞve dette escaperoom med mit arbejde, da jeg et par dage forinden havde vÊret der med min familie og prÞve "curse of the mummy" som desvÊrre var lidt af en skuffelse med repetetive opgaver i et rum, hvor man nÊsten intet kunne se.

Men Professorens udfordring var meget bedre, med varierede og gode opgaver, som gav os udfordringer indenfor forskellige områder. Sjov og hyggelig dag med fin service og betjening. Kan anbefales at prÞve Professorens rum hos dem.

2024幎10月29日

Virkelig fedt EscapeRoom!

Virkelig fedt EscapeRoom og virkelig gennemfÞrt tema.
Nogle af koderne og ledetrådene skulle man vÊre flere om samtidig for at lÞse det, hvilket gjorde det endnu federe.
Lidt til den svÊre side, man skal virkelig tÊnke for at kunne lÞse det på en time, men det synes jeg kun er fedt!
Medarbejderne og ejerne var virkelig sÞde og imÞdekommende og super gode til at forklare hvad det hele gik ud på.
10/10 oplevelse!

2024幎10月17日

Hej Merle
Tusinde tak for din anmeldelse. Det giver blod på tanden, når vi kan mÊrke vores hårde arbejde med at bygge rummene til sidst kan give oplevelser som jeres. På gensyn!

En fed oplevelse

Vi er en lille grp som har prÞvet en del escape room. Vi er enige om at deres rum ligge i den Þvre ende. 2 meget forskellige rum meget flotte med detaljer og forskellige gåder.
Vi glÊder os til at komme igen til jeres kommende rum nÃ¥r det er klart. Det var fedt vi bagefter fik en god snak med Lukas (mener jeg) om rummende og alt det arbejde der er lagt. Samt hele idéen og grundet til I startede. Godt gÃ¥et Countdown 💪🏌

2024幎10月16日

Hej Jannie
Tusinde tak for dine flotte ord og for en god snak. På gensyn i det nye år, når vi åbner vores sidste rum!
Vh. Lucas fra Countdown

God service og fedt rum, kan anbefales

Super god service og fedt rum. Vi var 1 der havde prÞvet og 3 der ikke havde og vi fik gennemfÞrt rummet (dog med hints). Alle havde en god oplevelse. GlÊder mig til at skulle prÞve deres andet rum her om 2 uger :)

2024幎10月13日

Countdown Escape Rooms からの回答

Hej Camilla. Dejligt at hÞre I havde en god oplevelse hos os. Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi ses snart igen!

SkÞnt ny åbnet escaperoom

PrÞvede deres nyåbnede escaperoom i går, meget professionelt og godt lavet. Kundeservice udover alt forventning trods jeg havde glemt en rabatkode og booket en forkert tid. Kan klart anbefales. Gode samtaler om escaperooms fÞr og efter. Ekstra tak til Markus der har vÊret primÊrkontakt på mail og svaret lynhurtigt uanset hvornår jeg skrev.

2024幎10月10日

Hej Flemming
Det var en fornÞjelse at have jer på besÞg, og vi er meget glade for at hÞre, I havde en god oplevelse. Tusinde tak for den fine anmeldelse og forhåbentlig på gensyn!
Vh. Magnus fra Countdown

Vi havde en super god oplevelse med

Vi havde en super god oplevelse med Countdown og Lukas der arbejder der! Han var super dygtig og gav os en fantastisk aften- tak!

2024幎10月4日

Hej Anne-Marie
Tusinde tak for din fine anmeldese - den sÊtter vi stor pris på! Vi er glade for at hÞre, at I havde en super oplevelse, og vi håber I har lyst til at besÞge os igen en anden gang.
Vh. Lucas fra Countdown

Super god oplevelse

Vi var derinde, og vi var 4. 3 der havde erfaring med esscaperoom, og en der ikke havde nogen erfaring.
Det var nogle gode vÊrter, der tog godt imod os. Det var et super godt rum med gode udfordringer, og aktiviteter til os alle.
Kan klart anbefales.
Vores og dags dato rekord er 41.09 min