Snelle levering, alles was netjes en goed ingepakt. Alle producten zijn naar wens, en als je een vraag hebt reageren ze heel snel. Topservice! Bedankt!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super vriendelijk en als ik vraag heb word ik goed geholpen. Top!. Snelle verzending en fijne producten. Ik ben er heel blij mee als nieuwe klant𥰠Groetjes Monique
De bezorging heeft snel plaats gevonden. Ik heb van het weekend besteld, volgens mij zondag en deze is dinsdag bezorgd. Ik heb de materialen nog niet gebruikt maar wel aan de geuren geroken. Ik kan ni... ãã£ãšèŠã
Ik had een bestelling geplaatst en ontvangen waarbij een verkeerde kaarsenmal zat. Hierover een mailtje gestuurd en kreeg prompt de juiste mal alsnog toegestuurd en de andere mal mocht ik als coulance... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Cozy Design ben je aan het juiste adres voor al je kaarsmaakbenodigdheden! Ontdek een wereld van creativiteit en gezelligheid terwijl je de mooiste kaarsen maakt. Van hoogwaardige was tot kleurrijke decoraties, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw eigen unieke kaarsen te creëren en een warme sfeer in huis te brengen. Laat je inspireren en geniet van het ambachtelijke plezier van kaarsen maken!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Correcte levering on time
Correcte levering on time, produkten zoals beschreven
Super service!
Ik was mijn huisnummer vergeten mee te geven bij de bestelling. Cozy Design heeft me via mail en telefoon proberen te bereiken, en heeft me -zodra ik mijn fout inzag- de bestelde goederen meteen bezorgd. Super en super snelle service!
Hele goede klantenservice
Hele goede klantenservice
Hebben elke bij twijfel over welk product te gebruiken uitgebreid geholpen
Good quality
Een mega snelle service
Een mega snelle service! En heel goed verpakt. Prachtige artikelen. Nadien een vraag gesteld en ook vlug reactie gekregen. Mega content!
Super!
Super snelle bezorging, goede producten en je krijgt snel antwoord als je om advies vraagt! Nu twee keer besteld en erg tevreden.
Mooie dingen maken
Bedank voor de snelle levering.
Ni kan ik weer mooie kaarsen maken / kerst sfeer.
Snelle levering, goede communicatie over de bestelling en levering.
Unreliable service
Worst customer service experience ever
Worst customer service experience ever. They send me a completely different wax than what I ordered, and then after one week they say they refuse to pay me back unless I find a way to carry this 25kg wax to a drop-off point which is 1 KM AWAY! I asked them several times for pickup as I clearly can not carry such a heavy box at all, and they were absolutely ignorant about it, later they told me if I want a pickup I pay for it.

Cozy Design ããã®åç
Top bedrijf
Hey pakket was goed en netjes verpakt. De inhoud was natuurlijk helemaal top. Zorgvuldig ingepakt en een lief kadootje ð De bestelde producten stelde niet teleur. Kan niet wachten om het te gebruiken. Super.
Weigert halsstarrig teveel betaalde verzendkosten terug te betalen
Er is tijdens het bestellen iets fout gelopen waardoor 2x dezelfde bestelling werd geplaatst en betaald. Ik heb nochtans maar 1x mijn betaling bevestigd via de bank app. Ik heb dat âs avonds laat pas gemerkt en onmiddellijk een mail gestuurd. De mail was echter te laat gezien en beide bestellingen waren reeds verstuurd. Ik kon een bestelling op eigen kosten wel retourneren. De uitleg was dat dit grote bedrijf zoveel bestellingen binnen krijgt en dit onmogelijk kan overzien. Ik heb dus ook 2x verzendkosten betaald en verwachtte dus ook 2 pakketten. Lijkt me logisch.
Toen ik echter beide bestellingen ontving, ontving ik ze wel in 1 doos met 1 âgeschenk balpenâ met beide bestel bonnen in de doos. Het was hen dus duidelijk dat beide bestellingen voor dezelfde persoon waren echter wordt halsstarrig geweigerd om de verzendkosten van 1 pakket terug te betalen. Het gaat niet over een grote bestelling maar met de terugbetaling van 1x verzendkosten kan ik het onnodige pakket wel retourneren. Jammer, want dit was een proefpakket om er waarschijnlijk een grote maandelijkse bestelling van te maken.
Top webshop
En ook goede hulp bij vragen
Top webshop
Super snelle verzending
Super snelle verzending! Binnen 2 dagen geleverd. En de smeltketel is goed verpakt.
Heerlijke zoete/gourmand geuren
Eindelijk een winkel gevonden met heerlijke zoete/gourmand geuren voor de diffuser. Ik kan niet tegen te kruidige geuren, daar krijg ik hoofdpijn van, net een aantal binnen gekregen en vooral de wafelkeger vanille en pompoen botercrÚme zijn fantastisch ð hier ga ik vaker bestellen!
Wat een mooie webshop
Wat een mooie webshop, ik raakte heel enthousiast van al dat moois. Heb gelijk van alles besteld en ik hoop dat mijn creaties net zo mooi zullen zijn.
Ik besteld 13 geuren.Snelle levering enâŠ
Ik besteld 13 geuren.Snelle levering en zeer goed verpakt.De geuren ruiken heerlijkð€
Snelle levering, goed verpakt. En bij vragen gaan ze direct en juist antwoorden. Aanrader
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ