3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

12件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Min hund blev aflivet efter behandling

I juni bookede jeg en tid da min hund gik dårligt på Venstre forben og havde gigt da han var en senior hund
Han blev aflivet heri August, da han efter behandlingen var blevet lam i hÞjre bagben, helt skÊv i nakken og kunne ikke stå og gå mere
Der var ikke noget at gÞre desvÊrre, i fÞlge flere behandlere der forsÞgte at hjÊlpe ham med at rette op på skaderne

2024幎6月14日
自発的なレビュヌ

Bedste Wellness i Danmark !!!

Bedre Wellness behandling til vores Bulldogs findes ikke ❣Efter Johnny har haft dem imellem sine hÊnder og har lÞsnet spÊndinger, sat skÊvheder på plads og sÞrget for en halt hund kan lÞbe frit igen. Har vi altid glade velfungerende energiske Hunde. Min datters Spanske Mastiff fik et slag i ryggen og var virkelig ramt med en unormal halefÞring, der tydeligt viste store smerter. Da vi gik ud efter behandlingen, var han som genfÞdt og har ingen smerter mere.
Danmarks bedste Wellness behandler som også justerer hvalpe fÞr de flytter til nye hjem ❣
Tusinde stjerner fra os og fra hjerterne TAK siger vi alle fra Team Bullystyle’s 🙏🥰

2024幎6月4日

Altid tilfredse hunde

Jeg har brugt Johnny til min flok af labrador i mange år. Hvert et besÞg er en fornÞjelse. Jeg kan se forandringen hos mine hunde. Eneste minus er, at han forlanger de skal holdes lidt i ro dagene efter. Pyhaa..

2024幎6月22日
自発的なレビュヌ

Jeg har brugt johnny gennem lÊngere tid

Jeg har brugt johnny gennem lÊngere tid til vores 2 hunde, og jeg kan varmt anbefale ham.
Hundene lÞber glad ind til ham hver gang, og han er virkelig dygtig til at finde "problemerne" og fikse dem.
Han har fået styr på skÊvhed i bagparti på den ene og nakke/ryg problemer hos den anden.
Vi er yderst tilfreds.

2024幎4月14日

God oplevelse

Jeg var forbi Johnny forleden med min lille rejsekammerat Eddie. Han har lidt af kÞresyge og med en forestående påsketur til Italien opsÞgte vi hjÊlp hos Johnny.
Lige nu sidder vi i bilen med en sovende hund 🙏🏻. SÃ¥ tak for hjÊlpen og god pÃ¥ske 🐣

2024幎3月24日
自発的なレビュヌ

Johnny er helt fantastisk til min hund

Johnny er helt fantastisk til min hund Anton, som ellers hader at komme til nogen som helst former for behandling. Johnny er rigtig god til at lÊse hunden og til at skabe tryghed. Vi går fast hos Johnny når han kommer til Bornholm.
Anton har både hofte og nakke problemer, det mÊrker han intet til i daglig dagen takket vÊre de behandlinger han får hos Johnny.

Jeg kan varmt anbefale at få din hund behandlet af Johnny .

2023幎10月29日

Johnny og CPH KYNO er fantastisk

Johnny og CPH KYNO er fantastisk! Taastrup

Vores franske bulldog fik pludselig ondt, og dyrelÊgen sagde, at han skulle nok vÊre på smertestillende resten af hans liv. Vi fik en akuttid hos Johnny, og allerede efter fÞrste behandling havde det gjort en kÊmpe forskel! Al smertestillende blev lagt på hylden - endda hurtigt. Nu går vi efter behov hos Johnny.
Johnny er en fantastisk behandler og min hund er vild med ham.
Jeg giver Johnny mine varmest anbefalinger, det kan gÞre en kÊmpe kÊmpe forskel for din hund.
Jeg kom der, da han var en del af KynoRehab og kommer der fortsat nu hvor det er CPH KYNO. Tusind tak for dig og dine behandlinger, Johnny!

2023幎8月26日

DÃ¥rlig oplevelse...

DÃ¥rlig oplevelse...
Er flere gange kommet til behandling, med en fransk bulldog i Kettinge..
Min hund var bange for Jovnny til sidst, og skreg flere gange, hvor jeg måtte vÊlge at forlade min hund, så min mand eller husvÊrten i Kettinge, måtte tage over..
Dette kunne jeg ikke fortsÊtte med, at tilbyde hverken min hund eller mig selv, så jeg kommer nu i Lundby hos Monique, som har formået, at få vendt angst til glÊde og velvÊre hos min hund, hvilket jeg er super glad for..

2022幎11月6日

Tak Johnny 💙🐟👌🏻

Tak Johnny 💙🐟👌🏻
For ca 2 år siden kom min lille pige ud til Johnny for fÞrste gang -
Hun var i store vanskeligheder og kunne dårligt gå -
Hun har gigt og havde fået 2 patella operationer -
Det var ved at vÊre sidste udkald -
og hun skulle have vÊret hos Johnny
For fÞrste gang -
For at prÞve at lykken -

Men hun var sÃ¥ dÃ¥rlig at jeg ville afmelde derfor skrev jeg at ville afmelde og hÞre dyrehospitalet om nok var nok dagen efter

Johnny ringede og insisterede venligt på at prÞve at hjÊlpe hende
Og lavede en akut tid - og jeg indvilligede
Hun listede op af vejen med smerter og lÞb glad ud fra Johnnys praksis vrikkende glad hen af vejen ❀
For ja hunde for også grimme låsninger i kroppen som vi gÞr -

Lady kaya og jeg er nu kommet hos Johnny i små to år -
Så sent som i går var vi der og få rettet lidt små
låsninger ud ❀
Der havde samlet sig på små 7-8 mdr
Min hund elsker Johnny
og der er en god kontakt ham og hende i mellem og fuld kommunikation under hele forlÞbet -
Johnny giver sig god tid og “ slipper forsigtigt og gÃ¥r forsigtigt til vÊrks nÃ¥r han mÞder Þmme steder
Johnny er fantastisk dygtig -
Rar og jeg ville ikke bytte ham ud for nogen pris -

Han er grunden til at mit kÊreste eje i live i dag -
Og fungere så fint i kroppen
Og det er jeg samt min famile ham evigt taknemlig for
❀

2023幎9月27日

DÃ¥rlig oplevelse!!!

Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse hos Johnny AmnitzbÞll i Taastrup.‹Min hund (Alvin), som normalt er en rolig og tillidsfuld hund, virkede fra starten meget nervÞs, og imens Johnny arbejdede pÃ¥ bagpartiet, holdt jeg fast i Alvin foran for at fÃ¥ ham til at slappe mere af. Da Johnny begyndte at arbejde omkring halsen/kÊben, ramte han et smertefuldt sted, hvorfor Alvin bakkede for at trÊkke sig og fik sig pÃ¥ den mÃ¥de skubbet ud over bordet, alt imens Johnny stadig holdt fast i ham. Det endte med, at Johnny holdt ham i halsen frit ud i luften i 10-15 sekunders tid, imens Alvin decideret skreg af skrÊk/smerte og bÃ¥de tissede og sked. Da Johnny satte ham ned mod gulvet, bed Alvin ud efter Johnnys hÃ¥nd.‹‹Herefter blev Johnny virkelig ubehagelig og grov. Han skÊldte konstant ud, og jeg fÞlte mig enormt utilpas og ked af det, sÃ¥ jeg gav Alvin snor pÃ¥, overfÞrte pengene og meddelte, at jeg ikke ville udsÊtte Alvin for mere. ‹Dette tog Johnny heller ikke specielt godt. Han fulgte efter mig hele vejen ud til lÃ¥gen og blev ved med at skÊlde ud. ‹‹Vi er enige om, at Alvin selvfÞlgelig ikke skal bide, men Johnnys egne ord var forinden “det er helt normalt, at hunde bider, hvis der er noget der gÞr ondt. Det er deres mÃ¥de at snakke pÃ¥ i den situation”. ‹I min optik var det eneste rigtige at gÞre jo bare at slippe Alvin, der tydeligvis var angst og i smerte. ‹‹Jeg er meget rystet og ked af oplevelsen, og har dÃ¥rlig samvittighed over at have udsat min hund for denne traumatiske hÊndelse.

Jeg vil til slut sige, at dette skete da Johnny var under et andet firmanavn. Og kan nu se, at han har skiftet. Men det Êndrer ikke på den forfÊrdelige måde han behandlede min lille hund på.

2023幎1月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ