企業情報
当該企業による記述
Een nieuwe online winkel voor liefhebbers van de kunst van het handwerk. Of het nu met papier, karton, katoen of wol is: iets creëren, daar word je blij van ! Ben je een liefhebber van borduren? Of eerder haken, breien, vilten, punchen? Of liever toch een scrapbooking project starten met papier en karton? Bij Craftful Things vind je alles wat je nodig hebt voor een leuk en uniek knutselproject. Van garens tot papier, stempels, of borduurpatronen, je vindt het bij ons! Ontdek ons assortiment en laat je creativiteit de vrije loop! Ontdek onze prachtige borduurmaterialen Van zachte DMC garens tot hoogwaardige borduurstoffen van Zweigart, wij hebben alles om al uw borduur-ideeën tot leven te brengen. Een ruim assortiment aan kant-en-klare borduurpakketten Ben je nieuw in het borduren en klaar om deze wondere wereld te ontdekken? Ben je reeds bekend met de meeste crafts, maar op zoek naar iets nieuws? Neem snel een kijkje bij onze kant-en-klare borduurpakketten ! Ons motto: "Creëer erop los, je fantasie kent geen grenzen !" Craftful Things is dé plek voor creatievelingen. Onze webshop biedt een gevarieerd assortiment van knutselmaterialen van topkwaliteit. Wij streven ernaar om onze klanten de leukste producten te bieden. Of je nu ervaren bent of een beginner, bij Craftful Things vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannende, creatieve, en vooral leuke ervaring.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bestelling snel en perfect geleverd
Bestelling snel en perfect geleverd, alles was goed verpakt.

Duur en materiaal onvoldoende
Ik vond de verhouding prijs - product voor de Needle Case best hoog maar dacht dan wel dat ik dan wel erg mooi materiaal zou ontvangen. Het is geen mooi wolvilt - erg dun en een mager doosje met gekleurd garen en een Engelse toelichting. Niet voor herhaling vatbaar - helaas.

Craftful Things からの回答
Heel ontgoocheld!! Ik kreeg voor Kerst van de zoon een…
Ik kreeg voor Kerst van de zoon een pakket door de winkel samen gesteld. En dat was al oud gerief, plakrolletjes en foamblokjes die amper iets kosten, knipvellen van jaren ! Geleden. En dan stukken van resten cardstock. Je zou geen 1 euro voor zo pakket geven. Was zo ontgoocheld! Ik kan daar niets mee maken. Heb naar de website geschreven maar geen oor naar. Dus dan maar in review. Kaartjesmakers moeten daar Niet zijn ! 1 pluspunt het was mooi verpakt

Craftful Things からの回答
prima geleverd leuke webshop!;)!
prima geleverd leuke webshop en goeie prijsjes (agenda met veel leuke motieven aan eenndpotprijd)

Craftful Things からの回答
correcte levering en vragen per mail…
correcte levering en vragen per mail worden dadelijk beantwoord! TOP !!!

Craftful Things からの回答
Goed op de hoogte gehouden van de…
Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling door vriendelijke mails.

Aanrader!
Heel tevreden van mijn bestelling! Voordelige prijs, snelle verzending en vriendelijke verkoopster.

Snelle levering..
Snelle levering... goede marchandise...ik ben fan en kom’zeker terug, topper!!!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。