レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De website werkt snel en prettig. De producten hebben duidelijke foto’s en de bezorging was heel vlot. Had 2 naambordjes besteld, waarvan 1 met droogbloemetjes. Beiden zijn goed en mooi bezorgd, mede... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooi resultaat De ster minder geeft ik omdat de verpakking was beschadigd ook al stond er een waarschuwing op (breekbaar). Er was gelukkig niets in de verpakking beschadigd. Als tip wil ik meeg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Beautiful letters and handwriting. Ordered 2 different names, both are lovely. Delivery was very fast and convenient packaging fitting in the mail box. One of the names arrived broken, but Lennard ans... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben heel tevreden met mijn ontvangen bestelling. (De letter Q voor op de slaapkamerdeur van mijn kleinzoontje). Superblij mee en heel mooi gemaakt. (Ook zeer handig is het meegeleverde klitte... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn Cravity, een webwinkel die gepersonaliseerde cadeaus aanbiedt voor alle speciale gelegenheden in het leven. Van geboorte en verjaardagen tot kerst, sinterklaas, oud & nieuw, Vaderdag en moederdag, wij hebben iets voor iedereen. Maar het is niet alleen voor particulieren, want wij richten ons ook op de zakelijke markt met producten zoals gepersonaliseerde leren bureauleggers. Wij zijn trots op het feit dat we alles zelf personaliseren en een strenge kwaliteitscontrole uitvoeren op al onze producten. Bovendien kiezen we onze producten met zorg en duurzaamheid in gedachten, zodat je ervan verzekerd bent dat je een kwaliteitsproduct koopt dat jarenlang mee zal gaan. Wij hopen dat je onze producten net zo mooi en waardevol vindt als wij ze maken. Bedankt dat je ons hebt gekozen voor al jouw gepersonaliseerde cadeaubehoeftes.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Heel goed en betrouwbaar bedrijf, snelle levering en goede communicatie. Zo blij met mijn kussen !!!

2023幎8月3日

Cravity からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service, snelle levering en communicatie. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

Naambordje

Ze stuurden een voorbeeld van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien, heel fijn! Het naambordje zelf is prachtig, super schattig 😍

2023幎7月31日

Cravity からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het voorbeeld en het uiteindelijke naambordje. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

Leuke gepersonaliseerde items

Leuke gepersonaliseerde items. Verzending via brievenbus pakketje snel ontvangen!

2023幎7月10日

Cravity からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze gepersonaliseerde items en de snelle verzending. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

Schitterend product!

2023幎7月13日

Cravity からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je ons product schitterend vindt. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

Een heel persoonlijk bedrijf

Een heel persoonlijk bedrijf! Heel meedenkend, snelle levering, mooie letters. Waarschijnlijk ga ik meer bestellen, niet voor mezelf, maar om te pronken met een mooi cadeau.

2023幎6月24日

Cravity からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je onze persoonlijke service en snelle levering waardeert. Leuk om te horen dat je waarschijnlijk meer gaat bestellen. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

5぀星のうち5の評䟡

Het eerste product was niet naar onze

Het eerste product was niet naar onze smaak, na een mailtje hebben wij een nieuw ontwerp gekregen waar we super blij mee zijn!

2023幎6月25日

Cravity からの回答

Bedankt voor je feedback! We vinden het jammer om te horen dat het eerste product niet naar wens was, maar zijn blij dat we dit met een nieuw ontwerp hebben kunnen oplossen. Fijn dat je nu tevreden bent! Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

5぀星のうち5の評䟡

Het zijn hele mooie producten van goede

Het zijn hele mooie producten van goede kwaliteit en een fijne communicatie.

2023幎6月21日

Cravity からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je onze producten van goede kwaliteit vindt en onze communicatie waardeert. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

Heel gaaf product

Wauw wat een ontzettend gaaf product! Echt super mooi gemaakt! Boven verwachting en snelle levering.

2023幎6月17日

Cravity からの回答

Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij om te horen dat ons product je verwachtingen heeft overtroffen en dat de levering snel was. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

5぀星のうち5の評䟡

Hele snelle en fijne service

Hele snelle en fijne service. Werd meegedacht in opties en konden het van te voren beoordelen. Kwaliteit is heel mooi.

2023幎6月5日

Cravity からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service, meedenkende houding en de mooie kwaliteit van het product. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

5぀星のうち5の評䟡

Mooi kussen nette en snelle levering

Mooi kussen nette en snelle levering van me pakketje heel blij mee dankjewel 🥳👍

2023幎4月30日

Cravity からの回答

Bedankt voor je enthousiaste recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je mooie kussen en de snelle levering van je pakketje.

Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

Super ervaring

Top kwaliteit, enorm goede service! En snel binnen. Ik ben super tevreden.

2023幎4月30日

Cravity からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit, service en snelle levering.

Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

5぀星のうち5の評䟡

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Fijn contact met Lennard over een andere optie dan op de website stond vermeld.
Uiteindelijk een prachtig customized kussen op de bank.
Mooie kwaliteit en snel geleverd!

2023幎4月16日

Cravity からの回答

Bedankt voor je recensie! Fijn dat we je konden helpen met je gepersonaliseerde kussen en de snelle levering. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

Erg mooi eindresultaat

Erg mooi eindresultaat, zeker aan te raden!

2023幎2月13日

Cravity からの回答

Bedankt voor de positieve review! We zijn blij om te horen dat je blij bent met ons product. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

Erg vriendelijk

Erg vriendelijk, want er werd met mij mee gedacht over het idee wat ik had.

Super sneller service/levering.

2023幎2月9日

Cravity からの回答

Bedankt voor je positieve review en het delen van je ervaringen met Cravity.nl! Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen en zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze vriendelijke service en snelle levering.

Dank je wel!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス