God kundeservice
God kundeservice. Leverancen var blevet beskadiget under tranaporten og jeg fik med det samme af vide at der ville gå nogle ekstra dage og de svarer hurtig på beskeder. Pakken nået frem inden jul og alt er godt
Hos Creative Kids tror vi pÃ¥, at leg er nÞglen til lÊring. Vores mission er at skabe legetÞj, der ikke bare underholder, men samtidig udvikler bÞrns fantasi, nysgerrighed og problemlÞsningsevner â helt uden skÊrme. Vi er selv forÊldre, designere og kreative sjÊle, der Þnskede et alternativ til passiv underholdning. Derfor skabte vi MagnoBlocks â magnetiske byggeklodser, der kombinerer leg, lÊring og struktur pÃ¥ en mÃ¥de, bÞrn elsker. Hver detalje er udviklet med omtanke: sikre materialer, stÊrke magneter og farverige designs, der inviterer til timevis af kreativ udfoldelse. MagnoBlocks er ikke bare legetÞj â det er et vÊrktÞj til at styrke barnets selvtillid, fantasi og forstÃ¥else for verden omkring dem.
Kinavej 1C, 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
Rigtig god service og hurtig levering på trods af uheld med pakkerne undervejs.
Mine nevÞer ELSKER DET! Det har fået dem automatisk vÊk fra skÊrmen, og det er min sÞster self. meget glad for :)
Jeg har lige kÞbt 2 sÊt, med 100 magnetblokke i hver. Der fulgte også 4 minecraft lego figurer med i hver pakke. Jeg syntes prisen er fair, taget i betragtning af hvad jeg fik!
Mine bÞrn bruger rigtig meget tid ved computeren, og ville derfor finde et alternativt. Jeg faldt over hjemmesiden, og tÊnkte det ville vÊre en god ide. Mine bÞrn er helt vilde, og har allerede brugt flere timer med disse blocks.
KÊmpe anbefaling herfra!
Mine bÞrn elsker det! Hurtig levering. Kun godt at sigeð