GraydonCreditsafe België レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ingeschreven bij Mega voor groepsaankoop Provincie West Vlaanderen. Kreeg bericht dat we een voorschot moeten storten omdat Graydon ons niet kredietwaardig vind. Dit zijn pure leugens en ik beschouw... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na het (deels) stopzetten van onze kredietverzekering, zijn wij in zee gegaan met CreditSafe voor de beoordeling van ongeveer 50% van ons uitgebreide klantenbestand. Wij lezen in ons ERP systeem de Cr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We gebruiken al jaren creditsafe als extra tool om een klantenkrediet toe te kennen. Dit zowel voor binnenlandse als buitenlandse klanten. Door de automatische opvolging krijg je ook meldingen moc... もっず芋る

䌁業情報

1. 信甚調査機関

圓該䌁業による蚘述

Bij GraydonCreditsafe combineren we kennis, vertrouwen, kracht en data. Als wereldwijde leider in het leveren van geavanceerde zakelijke informatie beschikken we over een onevenaarbaar internationaal netwerk maar ook over diepgaande lokale inzichten. Wij veranderen daarmee de manier waarop bedrijven zaken doen door data intelligentie in het hart van elk bedrijf in te bouwen. GraydonCreditsafe maakt deel uit van de Creditsafe Group, 's werelds meest gebruikte aanbieder van online bedrijfskredietrapporten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Easy to compare companies, not so transparent rating

We use it to analyse the credit ratings of companies and check their annual accounts and information. The latter is public in Belgium, but Creditsafe makes it slightly 'easier' to search those records. You can also more easily see the history.

It is insightful to compare varied & different companies with the Creditsafe ratings. However, this rating is also quite untransparent, since the exact reasons for higher or lower ratings aren't always clear. Officially this is linked to bankruptcy, but if you can't mention why this score changed, it is harder to use it in discussions or to develop action plans.

The information is updated more frequently than the release of the annual accounts. This adds to the questions we have about the overal transparency on the ratings.

But overall, we like the platform and the fact that you can monitor specific companies (put them on a notification list in case something changes).

2024幎9月24日

Pro-actief en dedicated

Als nieuwe klant worden we pro-actief opgevolgd door onze dedicated account manager, Dorien. Ze begeleidt ons om ons de software eigen te maken en volgt onze vragen kort op de bal op en zorgt voor een echte oplossing of antwoord. Een aangename eerste kennismaking met Graydon!

2024幎7月31日

ACM Slechtste verzekering in mijn 71 j

ACM Slechtste verzekering in mijn 71 j leven, polis aanvragen geen probleem, Polis Opzeggen is een ander paar mouwen,
Ze vragen de broek van je lijf , waarom, voor wie , bewijs dat het zo wel is enz.
Brandverzekering opgezegd wegen verkoop en verhuis uit woning , vragen ze een verkoop akte als enige bewijs dat het wel degelijk zo is,
Gewoon vragen om polis stop zetten om dat we verkopen en verhuizen is niet voldoende.
de uitleg is dat ik de woonst verzekerde en als er iets moest gebeuren zou ik hun aansprakelijk kunnen stellen nu wat ik niet versta.
NOOIT geweten dat na opzeg van gelijk welke polis je nadien nog schade geval kan binnen brengen.
Resultaat mijn polis vervald april jongst leden en heb ik uiteraard niet meer betaald, en nu zouden ze mijn opzegging wel aanvaarden wegens wanbetalen volgens agent.
Maar de 5/6 maanden die ik betaald en niet genoten heb worden dus ook niet terug gestort wat wel de normale gang van zaken is.

2023幎10月19日

Beste Frank,

dit is een heel vervelend verhaal! Ik vrees echter wel dat je deze review op de verkeerde pagina hebt achtergelaten. Wij zijn GraydonCreditsafe en verkopen geen verzekeringen.

Succes met je verdere verhaal,
GraydonCreditsafe

5぀星のうち1の評䟡

Tot op heden nog GEEN gebruik kunnen

Tot op heden nog GEEN gebruik kunnen maken van

2024幎4月30日

GraydonCreditsafe België からの回答

Heel jammer dat we deze review zo moeten lezen. We hebben meerdere keren contact proberen opnemen helaas zonder resultaat. Neem gerust contact op via support@graydoncreditsafe.be zodat we u wegwijs kunnen maken.

Mvg,
GraydonCreditsafe

top service!

heel fijn bedrijf,heeft ook echt persoonlijke service ipv een chatbot waar je niet verder mee komt.
had het nodig voor mijn eindopdracht van school en ik ben echt top geholpen door Dagmar Dekker.

2024幎3月15日

GraydonCreditsafe België からの回答

Dankjewel voor de mooie reactie! Veel succes nog met je eindopdracht!

5぀星のうち4の評䟡

Het tool is bijzonder gemakkelijk, persoonlijke service maakt het compleet.

Het tool is bijzonder gemakkelijk, geeft je in één oogopslag een beoordeling en als je détails wil kijk je gewoon verder. De "monitoring" functie is bijzonder handig om alle wijzigingen van je bestaande klanten op te volgen zonder een nieuw rapport te vragen. Kers op de taart is de persoonlijke service (bij ons is dat Stefan De Boeck), als er hulp nodig is bij een opzoeking krijg je vakkundige hulp (en geen chatbox).

2024幎2月26日

GraydonCreditsafe België からの回答

Dankjewel Daphné voor de mooie review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。