企業情報

1. 教育テスト サービス

当該企業による記述

Crypto Apostles: Jouw Weg naar Succesvol Traden! Bij Crypto Apostles krijg je toegang tot een exclusieve en hyperactieve trading community, ontworpen om jouw succes in de cryptowereld te versnellen. Ons platform biedt alles wat je nodig hebt om winstgevend en zelfstandig te traden, of je nu een beginner bent of een ervaren trader die zijn vaardigheden wil verfijnen. Waarom kiezen voor Crypto Apostles? 🌐 Hyperactieve Community: Een energieke groep die altijd up-to-date blijft met de laatste trends en kansen. 📈 Meer dan 50 Calls per Maand: Inclusief Spot- en Futures-signalen, altijd op het juiste moment. 🔔 Exclusieve Coin Alerts: Signalen vóór koersstijgingen voor een voorsprong op de markt. 💎 Gems & Memecoins: Ontdek verborgen parels met potentieel voor 100x groei. 🧠 Deskundige Inzichten: Projectanalyses, technische uitleg en bewezen strategieën op maat. 📊 Specifieke Charts op Verzoek: Inclusief macrodoelen en technische analyses. 🎓 Leerschool voor Traders: Bouw je eigen succes op door te leren hoe je slimme en zelfstandige trades maakt. 🤝 24/7 Ondersteuning: Persoonlijke begeleiding en directe hulp wanneer je die nodig hebt. Met Crypto Apostles sta je er nooit alleen voor. Samen creëren we kansen, benutten we ze maximaal en bouwen we aan jouw toekomst in crypto. Sluit je aan bij de Crypto Apostles en maak deel uit van een beweging die winstgevend traden voor iedereen toegankelijk maakt!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Duidelijk en simpele uitleg gekregen

Ik was opzoek naar iemand die mij een beetje wegwijs kon maken in de crypto. Je hoort de laatste tijd steeds meer over crypto maar de informatie is erg lastig te begrijpen. Via een vriendin kwam ik bij de Apostles terecht. Een hele fijne groep gepassioneerde mensen die echt even de tijd nemen om mijn vragen te beantwoorden. Ook als je er echt niets van snapt.

2025年4月28日
5つ星のうち5の評価

Ik heb binnen no time mijn inleg eruit…

Ik heb binnen no time mijn inleg eruit gehaald. Moest wel even schakelen want er is enorm veel informatie waar je lering uit kan halen. Het wordt snel de leukste hobby die je hebt, althans dat was bij mij wel zo.
Mijn grootste les in de groep was: Het komt je zelfs met zoveel informatie niet aanwaaien; ervoor werken blijft belangrijk.

2025年1月7日
5つ星のうち5の評価

Professionele groep crypto traders en investeerders …

Een groep professionele en gedreven crypto traders en investeerders met ieder een eigen specialisme. Dit is ook wat hen zo sterk maakt. Een aantal van hen heb ik ook in andere groepen al leren kennen/ in actie gezien en gaan al jaren mee. Zit erg veel ervaring in deze groep. De kosten had ik er al vrij snel weer uit mbv hun adviezen. Kortom: zeer goeie, zeer tevreden. Niet twijfelen, gewoon lid worden!

Prettige groep met Cryptofanaten

Prettige groep met Cryptofanaten. Groep is duidelijk gericht op saamhorigheid en leren van elkaar.
Beheerders zijn onderlegd in de cryptowereld en hebben alle verschillende disciplines waarin ze excelleren.
Betaalde lidmaatschap lijkt zonder winstoogmerk gezien de lage kosten.

Aanrader

Veel geleerd in zowel de public als epic groep! Het is een fijne plek waar je zonder oordeel vragen kunt stellen en waar een ongedwongen sfeer heerst.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。