Jeg kom ind i forlÞbet, ikke med en forventning om at tjene penge og det har jeg heller ikke gjort, men det var bestemt alle pengene vÊrd! Det fortÊller meget godt og kort min oplevelse med e... ãã£ãšèŠã
Super stÊrkt fÊllesskab og lÊring! Crypto Club med MatthÊus har virkelig lÞftet min forstÃ¥else af trading og markedsbevÊgelser. Han forklarer tingene enkelt og konkret â og er altid klar ved tast... ãã£ãšèŠã
Crypto Club er det bedste kryptokursus, jeg har investeret i. Kurset har givet mig bÃ¥de forstÃ¥else og ro samt en klar plan for, hvad jeg skal gÞre i perioder, hvor markedet gÃ¥r opad, og ogsÃ¥ nÃ¥r... ãã£ãšèŠã
En helt igennem fantastisk oplevelse! At deltage i masterclassen hos MatthÊus har vÊret en ÞjenÃ¥bner og en utrolig lÊrerig rejse. Kurset har ikke blot givet mig en dybere forstÃ¥else af crypto ver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I Crypto Club hjÊlper jeg almindelige danskere med at forstÃ¥ og profitere pÃ¥ crypto pÃ¥ en enkel og sikker mÃ¥de, sÃ¥ dine penge arbejder for dig i stedet for at samle stÞv i banken. Jeg tilbyder et gratis kursus og et eksklusivt live coaching-forlÞb, hvor du lÊrer at investere strategisk og fÃ¥ din formue til at vokse â uden at tage unÞdvendige risici, som mange desvÊrre gÞr i cryptoverdenen. Med automatiserede frameworks og personlig live coaching gÞr jeg det muligt for dig at tage kontrol over dine penge â uanset om du er nybegynder eller erfaren.
ãã³ããŒã¯
- info@cryptoclub.dk
- cryptoclub.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg har haft en virkelig god oplevelse. Jeg har isÊr sat stor pris på den hjÊlp og stÞtte, man får undervejs på forlÞbet. Den ugelige opfÞlgning er også rigtig vÊrdifuld, fordi man får mulighed for at gå i dybden med de spÞrgsmål, man måtte sidde med. Det skaber en god forståelse og tryghed ved ens investeringer .
Samtidig fungerer MathÊusâ programmer virkelig godt. De giver et fedt og overskueligt indblik i markedet, sÃ¥ det hele bliver nemmere at forstÃ¥ og arbejde med i praksis.
Kan klart anbefales til andre, der gerne vil have både stÞtte og konkrete vÊrktÞjer, der virker. Samt Þnsker at se dem og deres investeringer vokse.
Ekstremt god oplevelse!
Det fortÊller meget godt og kort min oplevelse med et 1-1 coaching forlÞb med MatthÊus. Jeg har fået ekstremt meget viden omkring mindset, hvordan man skal agere i forskellige scenarier, risikostyring osv.
MatthÊus selv er en ekstrem dygtig coach, som virkelig har styr på sit stof. Han mÞder en i ÞjenhÞjde og sÊtter sig ind i ens situation, og hjÊlper med at guide og stÞtte en undervejs.
Hele forlÞbet har givet mig ekstremt meget motivation til at fortsÊtte min investeringsrejse og blive ved at arbejde for at opnå mine mål.
Det her forlÞb kan kun anbefales herfra.
Professionel undervisning.
Jeg har fÊrdiggjort mit masterclass forlÞb hos Mattheus. Undervisningen minder mig nÊrmest om at tage en kÞrekort hvor der er teori og praktiske opgaver. Det er bedste undervisning jeg har oplevet inde for crypto. Jeg har taget nogle andre kurser hvor jeg ikke kunne komme videre. Dem spildte jeg flere år på uden at kunne komme i gang med noget som helst. Nu er jeg kommet i gang.
Jeg har netop deltaget pÃ¥ MatthÊusâŠ
Jeg har netop deltaget på MatthÊus Masterclass forlÞb. ForlÞbet giver dybdegående indsigt i kryptomarkedet og de generelle markedsbevÊgelser. MatthÊus er fantastisk til at forklare tingene enkelt og forståeligt så enhver kan vÊre med. Jeg kan klart anbefale forlÞbet til enhver der skulle overveje det.
Uprofessionel oplevelse
Jeg har vÊret gratis medlem af en krypto-klub pÃ¥ Skool.com i et par mÃ¥neder. Fra starten blev jeg mÞdt med mange private beskeder fra ejeren, som jeg oplevede som meget pÃ¥trÊngende. Han opfordrede gentagne gange til, at jeg skulle deltage i hans livestreams â som efter min vurdering udelukkende havde til formÃ¥l at fÃ¥ folk til at kÞbe sig ind i hans betalte masterclass.
Selvom jeg gentagne gange gjorde det klart, at jeg ikke havde mulighed for at deltage i trading â som hele hans masterclass bygger pÃ¥ â blev jeg fortsat spurgt ind til mit budget og senere ogsÃ¥ til min krypto-portefÞlje. Han stillede sig kritisk over for mine valg og fremstod bedrevidende med et selvretfÊrdigt tunnelsyn. Det oplevede jeg som pÃ¥trÊngende og overskridende af mine grÊnser.
Da jeg begyndte at bemÊrke, at han anbefalede strategier, der direkte modsagde hinanden (så han uanset udfaldet kunne fremstå som om han havde haft ret), påpegede jeg det. Kort efter blev jeg bedt om at forlade gruppen, og kort tid efter blev jeg helt smidt ud uden yderligere forklaring.
Mit indtryk er, at fokus ikke er på at hjÊlpe medlemmerne, men på at lokke dem ind i et betalt produkt. Når man ikke fÞlger med på hans prÊmisser, bliver man hurtigt lukket ude.
Konklusion: Jeg kan desvÊrre ikke anbefale denne klub. Min oplevelse var prÊget af påtrÊngende adfÊrd, dogmatisme, manglende professionalisme og nul plads til kritiske spÞrgsmål.

Crypto Club ããã®åç
Mit navn er Niklas SiegenfeldtâŠ
Mit navn er Niklas Siegenfeldt Andersen.
Måske har du set noget af mit indhold på Instagram, hvor jeg deler videoer om mindset. Indtil videre har jeg nået over 2,4 millioner visninger.
Men det var faktisk MatthÊus og hans kryptokursus, der satte gang i min egen mindsetrejse. I kurset var der nemlig teori om mindset forklÊdt som investeringspsykologi, og det er jeg dybt taknemmelig for. Det Êndrede mit syn på mig selv og på livet.
Derfor vil jeg klart anbefale dig at investere i dig selv og tage MatthÊusâ kursus. Selv hvis du ikke er interesseret i kryptovaluta, vil du fÃ¥ vÊrdifulde vÊrktÞjer til at Êndre dit mindset og skabe den retning i livet, du Þnsker.
Super stÊrkt fÊllesskab og lÊring!
Super stÊrkt fÊllesskab og lÊring!
Crypto Club med MatthÊus har virkelig lÞftet min forstÃ¥else af trading og markedsbevÊgelser. Han forklarer tingene enkelt og konkret â og er altid klar ved tasterne med svar og gode rÃ¥d. De jÊvnlige markedsopdateringer er meget brugbare og giver et stÊrkt overblik. Derudover mÃ¥ man tage hatten af for den viden MatthÊus har tilegnet sig i sÃ¥ ung en alder.
Kan varmt anbefales til alle, der vil tage deres trading seriÞst!
Tak ð«¶
FÞrst og fremmest vil jeg gerne sige tak til MatthÊus. Han har ikke kun hjulpet mig med investering i krypto, men ogsÃ¥ pÃ¥ mange andre omrÃ¥der â isÊr inden for personlig udvikling.
Jeg sÊtter stor pris på det mindre, lukkede community, som man automatisk bliver en del af. Det giver et trygt og engageret fÊllesskab, hvor man virkelig kan udvikle sig. Derudover er videomaterialet, de gennemarbejdede frameworks og de lÞbende sparringssessioner utroligt vÊrdifulde.
Jeg tilmeldte mig i juli/august 2024 og har ikke fortrudt det et Þjeblik. Jeg har vÊret med pÃ¥ flere gode og profitable investeringer og trades, og jeg fÞler virkelig, at jeg har rykket mig meget â bÃ¥de fagligt og personligt.
Jeg deltog pÃ¥ forlÞbet fordi jeg gerneâŠ
Jeg deltog på forlÞbet fordi jeg gerne ville have mere klarhed og struktur omkring min retning omkring crypto og trading. Jeg havde brug for et skub og nogle konkrete vÊrktÞjer til at tage nÊste skridt.
Og ja, jeg fÞler helt klart at jeg har fået opfyldt den forventning isÊr fordi jeg har fået bedre indsigt i mine styrker og hvordan jeg kan bruge dem aktivt.
De konkrete vÊrktÞjer og Þvelser der skaber refleksion og handling. Det var isÊr fedt når vi arbejdede med mål og personlig udvikling på en jordnÊr måde.
Jeg synes forlÞbet har vÊret super givende. Det har givet mig ro og retning og jeg har fÞlt mig set og mÞdt hele vejen igennem.
At jeg er blevet meget skarpere på hvad jeg gerne vil og at jeg faktisk har taget handling på det i stedet for bare at tÊnke.
Jeg er blevet mere afklaret, mere selvsikker og mere handlekraftig. Jeg tager tingene i egne hÊnder nu og det fÞles som en vigtigere ting.
Et stÊrkt og nÊrvÊrende kryptoforlÞbâŠ
Et stÊrkt og nÊrvÊrende kryptoforlÞb med masser af vÊrdi
Mit stÞrste win i forlÞbet har helt klart vÊret fÊllesskabet â og de lÞbende sessioner, hvor sparringen virkelig skinner igennem hos MatthÊus med sin evne til at engagere os deltagere og holde energien hÞj.
Under hele forlÞbet har jeg oplevet en enorm stÞtte. MatthÊus er ikke bare dygtig og kyndig, han er ogsÃ¥ virkelig tilstedevÊrende og hurtig til at svare og fÞlge op. Det giver tryghed og gÞr, at man hele tiden fÞler sig holdt i hÃ¥nden â men samtidig udfordret til at tage ansvar og rykke sig.
Til dig der overvejer at hoppe med: SpÞrg dig selv, hvad det egentlig koster dig ikke at lÊre om det her? Kryptovaluta og decentralisering er fremtiden â og den investering du laver nu, kan vÊre forskellen pÃ¥ at stÃ¥ stÊrkt senere eller stÃ¥ tilbage og fortryde.
KÊre allesammen
KÊre allesammen
Jeg vil gerne dele min oplevelse med en utrolig dygtig og inspirerende person, som har lÊrt mig trading fra bunden. Fra fÞrste dag har han ikke bare givet mig strategier, men også en forståelse for, hvordan markedet fungerer, og hvordan man handler disciplineret og rationelt.
Hans måde at undervise på er klar, prÊcis og tålmodig. Han har altid vÊret tilgÊngelig for at besvare spÞrgsmål, give feedback og sikre, at jeg forstår de essentielle principper bag en succesfuld handel. Hans evne til at analysere markedet og forklare komplekse koncepter på en simpel måde har virkelig gjort en forskel for mig.
Ud over den tekniske viden har han ogsÃ¥ hjulpet mig med at udvikle den rette mentalitet â at vÊre tÃ¥lmodig, holde fÞlelser ude af beslutninger og have en solid risikostyring. Det har ikke bare forbedret mine trading-resultater, men ogsÃ¥ min generelle tilgang til investeringer og Þkonomisk planlÊgning.
Jeg er utrolig taknemmelig for alt, han har lÊrt mig, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der Þnsker at blive bedre til trading, uanset om man er nybegynder eller erfaren. Hvis du leder efter en mentor, der virkelig brÊnder for at hjÊlpe andre med at lykkes, så er han den rette person!
Tak for alt din hjÊlp og vejledning â det har virkelig gjort en forskel!
Masterclass - Rejsen Til Dine DrÞmme
Jeg var selv ret forvirret i starten, der er super mange veje man gå i
Crypto-Spacet og det kan vÊre ret svÊrt og navigere i et univers hvor muligheden er uendelige, man kan virkelig brÊnde nallerne Psykisk & Þkonomisk hvis man ikke har den rigtige Mentor.
I Masterclass har jeg lÊrt virkelig meget, og ikke mindst virkelig meget om mig selv, jeg har fundet ud af hvilken vej jeg selv ville gå som er Futures-Trading.
Udover det har Masterclass også giver mig en Del Alpha-Calls i form af
NFT-Flips & Airdrops, hvilket har givet mig omkring 10K Profitðµ
MatthÊus er en super fyr, selv om det er lang tid siden jeg deltog i kurset, SÃ¥ skriver jeg ofte med MatthÊus hvis jeg spÞrgmÃ¥l omkring noge indenfor crypto eller mentalt i forhold til Trading og han er altid meget behjÊlpelig til og komme med gode lÞsninger og svar pÃ¥ mine problemerâ€ïž
Det der gjorde dette forlÞb til denâŠ
Det der gjorde dette forlÞb til den bedste oplevelse og det stÞrste win, er helt sikkert den community af andre med samme passion som en selv, og selvom forlÞbet er forbi, mÞdes vi stadig på ugentlig basis og uddeler viden og nye projekter med hinanden, selvom trading kan vÊre ensomt, har jeg aldrig fÞlt mig alene bag skÊrmen, fordi masterclass forlÞbet samler de relevante mennesker for dig helt automatisk.
Hvad end forlÞbet er prissats til, så vil det aldrig vÊre hÞjere end den investering du giver til dig selv, du sparer flere 1.000 timers YouTube og Google sÞgninger, for alle svarende bliver besvaret inde i den her community, alene af det MatthÊus har lÊrt mig, så er forlÞbet tjent hjem igen for lÊngst.
5/5 stjerner herfra!
5/5 stjerner herfra!
MatthÊus masterclass forlÞb er lÊrerigt, man lÊrer om hele crypto universet men man lÊrer også om sig selv som person.
MatthÊus er altid klar til, at hjÊlpe hvis man sidder i problemer! En rigtig god coach!
Hvis man nogensinde tÊnker om MatthÊus masterclass forlÞb er det vÊrd, så er svaret ja! Det har lÊrt mig en masse om mindset og crypto i sig selv!
KÊmpe anbefaling herfra!
bedre mentalitet i trading
mit stÞrste win på forlÞbet er helt klart i det mentale i forhold til at trade. hvis man har tendenser til at lade fÞlelserne styre sine trades, og hvis man er det mindste i tvivl om sin strategi, så er kurset helt klart det vÊrd
MatthÊus Masterclass er Krypto kursuset du burde overveje at investere i!!!
MatthÊus er den Krypto ekspert du burde lÊre fra, hvis du vil tage din Trading og Investering til det nÊste level. Du lÊre alt om forskellige strategier, hvordan man forudser bevÊgelser i markedet og områder i spacede jeg ikke havde tÊnkt var vigtigt at holde Þje med. MatthÊus lukker kun nogle få elever ind adgangen, så der kommer mere fokus på de enkelte personen og derfra lÊre bedre og får oplevelsen med.
ForlÞbet har givet mig 2 Ã¥rs forspringâŠ
ForlÞbet har givet mig 2 års forspring i min udvikling i kryptoverdenen og sparet mig både tid og mange penge.
et bedste Crypto-kursus til at skabe ro og profit i et uforudsigeligt marked
Crypto Club er det bedste kryptokursus, jeg har investeret i.
Kurset har givet mig både forståelse og ro samt en klar plan for, hvad jeg skal gÞre i perioder, hvor markedet går opad, og også når markedet går nedad. Jeg har nu ro, da jeg ved prÊcist, hvad jeg skal gÞre i både op- og nedture på markedet for at generere en god profit.
Derudover har jeg lÊrt at trade på en mere struktureret og selvsikker måde, hvilket har styrket min tilgang til kryptomarkedet betydeligt.
Alle pengene vÊrd.
Jeg er virkelig glad for, at jeg tog kurset hos Crypto Club! Han utrolig dygtig til at lÊre fra sig og deler en masse vÊrdifuld viden. Kurset handler ikke kun om at lÊre om krypto, men også om at forstå og arbjede med vores mindset , hvilket gÞr det til en mere helhedsorienteret oplevelse. Jeg kan klart anbefale kurset til både nybegyndere og dem, der allerede er i gamet. Uanset hvor du er i din rejse, går du herfra med en masse ny viden og indsigt!
Fantastisk forlÞb - alle pengene vÊrd
GennemfÞrt forlÞb, der på alle måder overgik mine forventninger. Jeg har fået en klar strategi og plan for mine investeringer og ved prÊcis hvilke coins jeg skal kÞbe og hvornår. Desuden er jeg kommet godt i gang med at daytrade. Jeg vil anbefale det her forlÞb til alle der er seriÞse omkring crypto og trading. MatthÊus er en super dygtig underviser og ved hvad han snakker om. Jeg er virkelig imponeret over hans evne til at formidle og gÞre et ellers komplekst emne nemt at forstå. Han er desuden altid klar til at svare på spÞrgsmål. Igennem hele forlÞbet har jeg fÞlt mig taget ved hånden, og der har vÊret ugentlige opgaver, som har sikret at jeg rent faktisk har fået taget handling på de ting vi har lÊrt. Uden tvivl det bedste cryptoforlÞb jeg har investeret i.