レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Lita aldrig pÃ¥ chrystalscapitals och deras arbetare hur bra Àn de Àr pÃ¥ att prata jag sÀger det för att jag sjÀlv har blivit lurad pÃ¥ 250 euro och kan dessutom inte fÃ¥ tillbaka mina pengar trots att j... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

5぀星のうち1の評䟡

Crystals Capitals Àr organiserad ekonomisk brottslighet, bedragare och tjuvar, med ett företag registrerat i Bulgarien. Hur nÃ¥got sÃ¥dant hÀr kan fungera i ett EU-land Àr för mig obegripligt. Det lÃ¥tsa... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

You are Scammed!! After 10 months and contacted by 5 different persons via phone, WhatsApp and mail, i`m now certaind of that it`s a big SCAM. They also changed there webbsite three times. 1. Cryst... もっず芋る

1.6

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Qualche mese fa

Qualche mese fa, mi sono imbattuto in una pubblicità online che promuoveva una piattaforma di trading che prometteva rendimenti interessanti. Invece di affrettarmi, ho dedicato del tempo a studiare a fondo la piattaforma prima di prendere qualsiasi decisione. Dopo essermi in qualche modo accertato della sua affidabilità, ho deciso di testarla con un deposito iniziale di 2.850 €, principalmente per capire come funzionava il sistema e per limitare la mia esposizione. Inizialmente, tutto sembrava funzionare bene. La dashboard mostrava il mio saldo, le operazioni e i profitti in modo chiaro e convincente. Gli aggiornamenti costanti e l'apparente crescita del mio conto mi hanno dato la sicurezza che la piattaforma fosse legittima. Sulla base di questa esperienza positiva, ho investito ulteriori fondi dai miei risparmi personali, convinto di prendere una saggia decisione finanziaria. La situazione ha preso una piega preoccupante quando ho tentato di prelevare i miei fondi, che nel frattempo erano cresciuti. La mia richiesta di prelievo Ú rimasta in sospeso per diversi giorni senza alcun aggiornamento o spiegazione. Già questo silenzio era inquietante, ma la situazione Ú peggiorata quando ho ricevuto una notifica che mi informava della necessità di pagare una commissione aggiuntiva prima che il prelievo potesse essere elaborato. Questa richiesta ha immediatamente destato apprensione. Poiché tali commissioni non sono prassi standard, soprattutto quando non vengono detratte direttamente dal saldo del conto, ho riconosciuto l'irregolarità della situazione e ho deciso di interrompere tutte le transazioni con la piattaforma. Ho segnalato il problema a 𝐅𝐄𝐙-teamz, un servizio di recupero crediti che mi era stato raccomandato dal mio consulente legale. Hanno gestito la situazione in modo strutturato e professionale. Nelle settimane successive, ho ricevuto aggiornamenti formali che indicavano che il mio caso era stato sottoposto a revisione internazionale e a procedura amministrativa. Dopo circa quattro settimane, ho ricevuto la conferma dell'avvenuto recupero dei miei fondi. Poco dopo, l'intero importo Ú stato riaccreditato sul mio conto bancario, ponendo fine alla vicenda.

2026幎3月26日

No estaba realmente interesado

No estaba realmente interesado. Pero siguieron contactándome, diciéndome que si no me unía ahora, perdería una oportunidad única en la vida. Sonaban honestos, seguros y conocedores, explicando todo de una manera que lo hacía parecer seguro y sencillo. Después de hablar con ellos varias veces, finalmente acepté empezar. Todo empezó a dar resultados positivos. En mi experiencia, las inversiones legítimas no crecen tan rápido, pero ver los números en el panel de control me hizo creer que realmente estaba funcionando. Animado, decidí invertir más. Es decir, era un proceso bien planificado. Fue al invertir más cuando todo cambió. Intenté retirar parte de mis fondos, y la situación se puso patas arriba. De repente hubo retrasos, pasos de verificación adicionales y exigencias de pagos extra para completar el proceso. Hice lo que me pidieron porque solo quería tener acceso a mi dinero. Pero las exigencias seguían llegando. Los días se convirtieron en semanas, y luego en meses, sin ningún progreso real, solo más excusas y más peticiones de dinero. La impotencia que sentí durante ese tiempo es difícil de describir. Muchas noches me sentaba frente a mi computadora portátil, leyendo reseñas e intentando comprender qué estaba sucediendo realmente. Fue entonces cuando encontré a 𝔜 𝔌 Z 𝕋 𝔞 𝕄 â„€. Me los recomendó encarecidamente un gestor de activos. Decidí presentar una queja y canalizarla hacia ellos. El proceso fue largo, pero finalmente todo se resolvió. Recuperé mi dinero por completo. No me cabe duda de que, sin la presión constante ejercida a través de 𝔜 𝔌 Z 𝕋 𝔞 𝕄 â„€, jamás habría recuperado mi dinero. Si alguna vez te encuentras en una situación similar —con acceso bloqueado a tu cuenta, enfrentando interminables demandas de comisiones o sin recibir respuestas concretas— no intentes luchar solo. Ponte en contacto con ellos. Su enfoque profesional, persistente y metódico marcó la diferencia entre una pérdida permanente y una recuperación total para mí.

2026幎3月24日
5぀星のうち1の評䟡

Jag lockades först av en elegant

Jag lockades först av en elegant onlineannons som utlovade snabba, enkla vinster nÀstan utan risk. Annonsen sÃ¥g professionell och pÃ¥litlig ut, sÃ¥ jag bestÀmde mig för att prova. Jag registrerade mig, slutförde registreringsprocessen och fick kort dÀrefter ett vÀnligt samtal frÃ¥n deras kundtjÀnst. Representanten talade lugnt och sjÀlvsÀkert och försÀkrade mig om att allt var sÀkert och legitimt. Han uppmuntrade mig att börja med smÃ¥ insÀttningar för att testa vattnet, vilket gjorde att det hela kÀndes lÃ¥griskigt och lÀttillgÀngligt. Allt gick exceptionellt bra. Mitt konto visade stÀndiga vinster. Denna tidiga framgÃ¥ng fick mig att tro att plattformen var Àkta och pÃ¥litlig, sÃ¥ jag investerade gradvis mer. Sedan, utan nÃ¥gon förvarning, tog saker och ting en oroande vÀndning. Min uttagsprocess avbröts. NÀr jag omedelbart kontaktade supporten för att förstÃ¥ vad som hÀnde fick jag bara vaga, undvikande svar. IstÀllet för att hjÀlpa till pressade de mig upprepade gÃ¥nger att sÀtta in Ànnu mer pengar och hÀvdade att det var nödvÀndigt att "stabilisera" mitt konto och Ã¥tgÀrda de pÃ¥stÃ¥dda tekniska problemen. Att lita pÃ¥ deras rÃ¥d visade sig vara ett av de största misstagen jag nÃ¥gonsin gjort. Samma mönster upprepades – fast den hÀr gÃ¥ngen var det mycket vÀrre. NÀr jag Àntligen försökte ta ut det som fanns kvar pÃ¥ mitt saldo drabbades jag plötsligt av krav pÃ¥ skatter och andra ovÀntade avgifter innan nÃ¥got uttag kunde behandlas. Efter att jag vÀgrat och försökt avbryta allt förÀndrades deras ton helt. Det en gÃ¥ng sÃ¥ artiga supportteamet blev aggressivt, skrek i telefon och stÀllde alltmer fientliga krav pÃ¥ fler avgifter. De började ringa mig upprepade gÃ¥nger frÃ¥n olika nummer som verkade vara avsiktligt anvÀnda för att undvika att bli spÃ¥rade. Att se mina surt förvÀrvade pengar försvinna medan de blev lurade och manipulerade gjorde mig orolig, arg och fylld av Ã¥nger. Efter att ha gjort omfattande research och pratat med andra som hade gÃ¥tt igenom liknande upplevelser, rÃ¥ddes jag starkt att söka professionell extern hjÀlp. Det var dÃ¥ jag kontaktade 𝐅𝐄𝐙-tea 𝐌𝐙. Jag var mycket skeptisk efter allt jag hade gÃ¥tt igenom, deras team hanterade mitt Àrende noggrant, lyssnade noga pÃ¥ hela min berÀttelse, granskade alla bevis och guidade mig genom en tydlig, steg-för-steg-Ã¥terhÀmtningsprocess. Tack vare deras expertis, ihÀrdighet och strukturerade tillvÀgagÃ¥ngssÀtt kunde jag gradvis Ã¥terfÃ¥ mina pengar. Det som hade kÀnts som en total förlust förvandlades sakta men sÀkert till en lyckad lösning.

2026幎3月20日
5぀星のうち1の評䟡

Plattformen frös mitt konto och krÀvde

Plattformen frös mitt konto och krÀvde att jag skulle betala avgifter innan uttagsbegÀran godkÀndes. Först rationaliserade jag detta som en standardskatt eller serviceavgift. Det som dock slog mig som misstÀnkt var att den pÃ¥stÃ¥dda skatten inte drogs direkt frÃ¥n mitt kapital. IstÀllet ombads jag att göra en ytterligare insÀttning. Jag gick med pÃ¥ det en gÃ¥ng i hopp om att det skulle lösa problemet, men omedelbart efterÃ¥t krÀvde de ytterligare en skatteavgift. Vid den tidpunkten insÃ¥g jag att jag blev manipulerad. Mina försök att fÃ¥ klarhet misslyckades helt. Den snabba nedgÃ¥ngen i funktionalitet förstörde mitt förtroende för plattformen. Utan kommunikation, ingen transparens och mina pengar lÃ¥sta visste jag att jag behövde extern hjÀlp. Jag kontaktade 𝐅𝐄𝐙-teamz, ett företag som specialiserar sig pÃ¥ att spÃ¥ra blockkedjetransaktioner och Ã¥terstÀlla frysta tillgÃ¥ngar. Deras team tog snabbt kontroll över situationen. De analyserade transaktionsflödet över flera plÃ¥nböcker, identifierade inblandade börser och samarbetade med internationella partners för att frysa tillgÃ¥ngar. De sÀkerstÀllde sÃ¥ smÃ¥ningom att mina pengar slÀpptes. Varenda krona krediterades tillbaka till mitt konto, vilket Ã¥terstÀllde min ekonomi och Àven min sinnesro.

2026幎3月15日

Now is known as Big Scam

Now is known as : goldstonevip.online . Warning , they are very big scammers ! You avoid them ! I invested that some money and when you want to withdraw some $ Dollars ,it is a sophisticated problem ! Must install MetaMask wallet into smart phone and then they send you smart token in full amount ETH of your current account to 25 000 Dollars ,which is empty ,false as a scam ! Don't trust them ! You can find out on Debank site !

2024幎7月1日

You are Scammed!

You are Scammed!!
After 10 months and contacted by 5 different persons via phone, WhatsApp and mail, i`m now certaind of that it`s a big SCAM. They also changed there webbsite three times. 1. CrystalsCapitals 2. Simple-Coin 3.Goldstonevip. IÂŽve got a lot of proff against them saved in different ways. DonÂŽt do any payments to them!!

2023幎10月28日

Mi hanno truffato.

Io ho un grande problema con https//crystalscapitals.com visto che il sito e stato oscurato a livello internazionale non posso recuperare il mio investimento e non mi risponde nemmeno il (Personal Account Manager
Daniel Pavan
Contact me: danielpa crystalscapitals.online), come posso recuperare il mio investimento???

2022幎12月14日

Un'enorme truffa

Sono dei TRUFFATORI.
esperti truffatori, hanno ingannato mio marito per mesi, fino a sparire con tutto il malloppo, circa 30.000€. il referente si chiama Tommaso (ammesso sia il suo vero nome).

Fate molta attenzione.
Il vero nome Ú shadelake LTD, con sede in Bulgaria. Già segnalati dalla Consob.

2023幎5月30日

Truffa di 16000 euro inviati sul mio

Truffa di 16000 euro inviati sul mio zen.con mmm Ú bloccato li.. parlato con il manager Tommaso della situazione non risponde più ai messaggi wathsapp. Vengo adesso da fare la denuncia. Truffatori anche Ettore la malfa. Chiede solo soldi e quando non accetti non risponde più al telefono anche lui..

2023幎5月25日

Total scam

Total scam, I should have known better!
Don't get fooled. They call from different numbers, call spoofing, and just keep asking for more and even want to connect to your bank account. Thieves who don't like it when you ask for your money back.

2022幎10月23日
5぀星のうち5の評䟡

I was searching for a reliable and

I was searching for a reliable and authentic platform to start my trading career on. I then discovered Crystals Capitals. I'm telling you, I've been the happiest since then. I've found exactly what I was seeking for here. I've been able to both learn how to trade and profit from doing so. The assistance that Crystals Capitals offers is very remarkable.

2023幎4月13日

Dette er svindel

Dette er svindel, har investert penger og så ville de at jeg skulle opprette en ny investering på en annen side. Når jeg ikke vil ha noe mer med dem og gjÞre så ringer de 2-3 ganger per dag, også i helger. Dette er det dummeste jeg har gjort!

2023幎4月10日
5぀星のうち2の評䟡

please stay away! save your money!

at the start it was a good platform but after I had invested a lot and went into the red they closed my investment and I lost everything I had, also I got 500 euros from them to my account and now when I want to withdraw my money I have to pay 500euro and other fees to get my money. and still they will not give me my money back

2023幎3月16日
5぀星のうち1の評䟡

Lita aldrig på chrystalscapitals och

Lita aldrig på chrystalscapitals och deras arbetare hur bra Àn de Àr på att prata jag sÀger det för att jag sjÀlv har blivit lurad på 250 euro och kan dessutom inte få tillbaka mina pengar trots att jag ser de Àven att de inte kommer svara dig så fort de ser du har lagt dina pengar i plattformen.

2023幎3月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ