SÃ¥ grymma, fast det var jag som skrivit fel i min bestÀllning, rÀttade de till texten kostnadsfritt. Jag hade skrivit fel födelsedatum, sÃ¥ det var inget litet fel. De rÀddade mig verkligen ! Super... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wow vilken service! Jag köpte ett armband till min man, dÀr det visade sig att det var alldeles för stort sÃ¥ jag frÃ¥gade om jag kunde byta storlek till S. Det var inga problem. Utan att jag bad om d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag köpte en bred graverad ring och blev sÃ¥ vÀldigt, vÀldigt nöjd. Fick ett fint bemötande och jag upplevde Àven att undrar man nÃ¥gonting sÃ¥ Àr det bara att frÃ¥ga. Det finns ett frÃ¥geformulÀr under r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllde 3 ringar, fick endast 2. SÃ¥ tyvÀrr kan det inte bli ett bra omdöme. Sorry. För övrigt, snabb leverans och vÀntar pÃ¥ Ã¥terkoppling för lösning av situationen. Har dock fÃ¥tt mycket trevligt bem... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÀrlek & omtanke uttryckt i smycken. Ãlskad svensk design i stÃ¥l, guld & rosé sedan 2008. Hos oss hittar du smycken & presenter med personlig gravyr för alla tillfÀllen, fantastiska staplingsbara ringar för bÃ¥de vardag som bröllop och fest samt exklusiva & personliga nyckelringar. NYHET - Nu Àven lyxiga stora doftljus med citat. Handla dina personliga presenter hos oss - Leverans inom 3 dagar!
Personliga presenter Àven nÀr du Àr sent ute!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Detta lovar vi dig!
- Hos oss kan du bestÀlla personliga smycken & presenter med eller utan egen gravyr till bra priser och med snabb leverans! HÀr kan du bestÀlla ett namnsmycke med personlig gravyr och få det levererat dagen efter. Perfekta presenterna oavsett tillfÀlle!
VÃ¥r fraktgaranti!
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÃ¥ grymma
Så grymma, fast det var jag som skrivit fel i min bestÀllning, rÀttade de till texten kostnadsfritt.
Jag hade skrivit fel födelsedatum, så det var inget litet fel.
De rÀddade mig verkligen !
Superservice....
Så nöjd!
Så smidigt! Mycket snabb leverans och smyckena levde verkligen upp till förvÀntningarna.
Trodde att smycket var lite större
Trodde att smycket var lite större.
Saknar en ögla i hÀnget.
Ni gör så fina smycken
Ni gör sÃ¥ fina smycken ! ð och jag Àr jÀtte nöjd !
Har alltid tyckt om C Stocholm. Fina smycken o snabb leverans. Tack
Har alltid tyckt om
Snabb leverans. Fin återkoppling
Snabb leverans. Otroligt nöjd med mina varor.
Blev oförvÀntat kontaktad ang gravyrens placering på ringen. Det hade viktig betydelse. Kommer garanterat bestÀlla fler gånger.
Fick fint bemötande ang mina frågor..
Fick fint bemötande ang mina frågor... invÀntar en leverans!
Fantastisk hjÀlp och bemötande medâŠ
Fantastisk hjÀlp och bemötande med gravyren!
Jag fick bestÀllde fel storlek pÃ¥âŠhundhalsband
Jag fick bestÀllde fel storlek på hundhalsband eftersom de angav fel på hemsida. De skickade en ny vara snabbt. Mycket nöjd med hanteringen
Mycket,mycket nöjd
Snabb leverans och stilren produkt somâŠ
Snabb leverans och stilren produkt som blev mycket uppskattad
Upplevde att bilden inte överstÀmde medâŠ
Upplevde att bilden inte överstÀmde med verkligheten. Leveransen ok snabb.
Ringen Àr sÃ¥ fin och kommer bli enâŠ
Ringen Àr så fin och kommer bli en toppenbra present. Bra kvalité som håller och fin design!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ