レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fandt til aften en Êldre dement dame faldet udenforan sin Êldrebolig pÃ¥ et betong gulv. Jeg trykkede hendes nÞdkald og fik kontakt til hjÊlpecentralen gentagende gange. Til sidst mÃ¥tte jeg fortÊ... もっず芋る

䌁業が回答したした

At arbejde hos Cura pleje, giver en god mavefornemmelse dagligt, man er glad nÃ¥r man mÞder ind samt nÃ¥r man har fri. Gode kollegaer som der altid giver et smil og godt rÃ¥d, som gÞr at samarbejdet er r... もっず芋る

Min Far havde brug for hjemmepleje i en periode. Min far havde Parkinsons og gik meget dÃ¥rligt. Cura Pleje var altid hjÊlpsom, personalet smilende og meget fleksibelt. De forstod at min mor ik... もっず芋る

Jeg har blandt andet brugt Curapleje i HelsingÞr som privat hjemmehjÊlp under min hustrus flerÃ¥rige alvorlige sygdom. Blandt de private hjemmehjÊlpsfirmaer, som vi har brugt, har Cura-teamet fra... もっず芋る

䌁業情報

1. ホヌム ヘルパヌ業
  2. 圚宅医療サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Cura Pleje er en velrenommeret, ejerledet dansk hjemmeplejeleverandÞr, stiftet i 2002 og har siden da, ydet hjemmepleje i flere NordsjÊllandske kommuner. Den daglige ledelse består af sygeplejersker. LÊs mere på curapleje.dk

2.7

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

38件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Tryghed findes ikke her

MÊrkeligt at det er medarbejdere der kommentere herinde!
Jeg er pårÞrende til en borger i eget hjem i Gribskov Kommune. Min mor er halvsidet lammet, hjerneskadet, fejlsynker (overvåget besÞg når hun spiser. Hun har udviklet angst pga utryghed af mange mennesker i hjemmet, som hun ikke kender!!!
Vi havde det SkÞnne Liv, men det blev overtaget af Cura Pleje, også blev min mors angst bare vÊrre! Weekenderne fungerer IKKE, der bliver brugt vikarer udefra, som ikke er kompetente til at lÞse opgaverne! Jeg ved ikke hvor mange gange, de har prÞvet at give hende piller direkte ind i munden ( de skal knuses, da hun fejlsynker ) Movicol bliver skrevet som givet, men er ikke givet ( jeg tÊller breve ) Hun bliver ikke lejret korrekt når hun skal i seng, hun ligger med hÊlene direkte ned i madrassen! Vi har oplevet ingen stÞtte i den lamme arm! Oplevet en nattevagt, hvor hun har tisset i hele sengen, men kun hendes natkjole blev skiftet!!! Vi har oplevet hun ikke bliver skiftet ( det siger hun selv ) for hun var tÞr siger de! Mundhygiejnen bliver tit sprunget over!
Der er sÃ¥ mange gange, hvor hun ikke sidder som hun skal i sin kÞrestol. Hendes ben sidder ikke helt tilbage i ben stÞtterne, da man ikke har trukket hende helt tilbage da man liftede hende ( det er sÃ¥ noget som vi pÃ¥rÞrende skal opdage ) TÊnk at 2 personer kan kÞrer fra en borger pÃ¥ dén mÃ¥de!!! HoveddÞren er ikke lÃ¥st
Jeg ringer til deres kontor hver mandag stort set, og fortÊller hvad der har foregået i weekenden. De er ligeglade, og weekenden efter er det dét det samme IGEN!!
Jeg har taget billeder/videoer af ALT, jeg har personligt mÞdt op på deres kontor, og talt med den daglige leder og vist den dokumentationer, men det forsÊtter bare!
Hverdagen fungerer da vi har en superdygtig fast plejer der kommer. Aftenerne kan der vÊre enkel rÞde lamper, hvis det ikke er fast personale. NU er jeg holdt op med at kontaktet dem, nu samler jeg bare sammen til kommunen med dokumentation, ogsÃ¥ mÃ¥ jeg bare sÊtte mit liv pÃ¥ pause i weekenderne ( da jeg skal vÊre hos min mor) Ville vÊre dejligt, hvis man kunne fÃ¥ lov til at vÊre pÃ¥rÞrende. Det gÞr helt ondt pÃ¥ mig nÃ¥r jeg tÊnker pÃ¥ de borger i vores kommune, der ikke har pÃ¥rÞrende, hvordan mon de har det🥹Min mor blev 80 Ã¥r i gÃ¥r, ikke engang et fÞdselsdagskort, en opringning fik hun, det ville sgu have klÊdt jer!
Dato for oplevelsen, det har stået på i flere måneder nu! RengÞrning som hun blev visiteret til i sommers, ser jeg heller ikke blive udfÞrt.

2026幎2月13日
自発的なレビュヌ

Kan ikke regne med noget

Får hjÊlp om morgenen grundet handicap. Selvom der er en fest aftale 1 gang om ugen, at de skal komme senest kl 8, fordi jeg skal afsted til fysioterapi, er det indenfor seneste år kun lykkedes dem 3 gange ikke at komme for sent, hvilket betyder, at jeg ved at opgive at komme afsted.
Da jeg skulle til scanning på sygehuset ringede jeg dagen fÞr, og de lovede helt sikkert at komme senest kl. 9. De kom kl 9.30 og jeg nåede til sygehuset med nogle joggingbukser trukket over natbuksene.
Så aftalte vi, at de fremover alle dage kommer 7.15, så jeg kan nå min fysioterapi mm. Det fungerede 1 dag. NÊste dag kom de kl 9.45.
Firmaet har opkÞbt det mindre firma jeg havde fÞr, som havde fungeret. Nu er der intet jeg kan regne med mere.
For at få mange stjerner har de åbenbart den 4.december fået deres medarbejder til at skrive positive anmeldelser.
Hvad sker der???

2024幎1月20日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret ansat hos Cura pleje i

Jeg har vÊret ansat hos Cura pleje i små 2 måneder.
Aldrig har jeg mÞdt en så nÊrvÊrende ledelse som jeg gÞr hver dag. Der bliver lyttet til den enkelte medarbejder.
Har de bedste kollegaer, der er altid plads til grin men også til faglig sparring. Alle er gode til at hjÊlpe hinanden.
curapleje er et firma hvor borgerne er i centrum, og hvor der er tid til den enkelte borger.
Der er meget hÞj faglighed hos alle medarbejdere og det ses tydeligt hos hver Borger.

Den varmeste anbefaling herfra.

2023幎12月3日
自発的なレビュヌ

Jeg er ansat i Cura pleje og jeg er

Jeg er ansat i Cura pleje og jeg er stolt af det. Det er en arbejdsplads hvor man kan udvikle sig og styrke sine kompetencer. Vi har nogle skÞnne borger og et super godt samarbejde med de pårÞrende. En lyttende og forstående ledelse, som altid er fleksible når man har brug for at Êndre på fridage, Þnsker ekstravagter osv. Vi har de bedste kollegaer, som altid er hjÊlpsomme når der er behov for det.
Hos Cura pleje bliver man set og hÞrt.

Verdens bedste arbejdsplads

Verdens bedste arbejdsplads! Gode kollegaer og god ledelse der lytter og tager sig af sine medarbejder! Har vÊret i faget en del år, og kan med sikkerhed sige at jeg aldrig fÞr har haft en så god arbejdsplads, jeg glÊder mig til at komme på arbejde hver morgen!

Tak for jer👌🙏🏻

At arbejde hos Cura pleje

At arbejde hos Cura pleje, giver en god mavefornemmelse dagligt, man er glad når man mÞder ind samt når man har fri. Gode kollegaer som der altid giver et smil og godt råd, som gÞr at samarbejdet er rigtig godt. Man bliver hÞrt som medarbejder af ledelsen, og der bliver taget hånd om alle opstået situationer så man fÞler at der er respekt omkring ens arbejde.

Tryg og god ansÊttelse

Jeg har i nogle mÃ¥neder vÊret ansat i Cura Pleje. AnsÊttelsesforlÞbet var trygt, rart og jeg fÞlte at mine Þnsker angÃ¥ende vagter og fleksibilitet blev mÞdt. Der har aldrig pÃ¥ noget tidspunkt vÊret en fornemmelse af, at man ikke har kunne spÞrge sin leder om noget: hverken angÃ¥ende noget fagligt, eller hvis man havde brug for en fridag eller blev nÞdt til at tage et mÞde under sin vagt. Jeg har fÞr vÊret ansat hos andre private leverandÞrer samt den kommunale hjemmepleje, og har klart kunne mÊrke en kÊmpe forskel i de forskellige ansÊttelser. Jeg har set Cura Pleje som en lille familie, hvor vi trygt har kunne spare med hinanden samtidig med at kunne udfÞre et fagligt og omsorgsfuldt arbejde. Det har vÊret en sand fornÞjelse 😌😋

2023幎5月25日

Rummelighed og Forståelse i Cura Pleje

Jeg er en patient fra psykiatrien, og jeg har haft fornÞjelsen af at få hjÊlp fra Cura.
Jeg har haft lidt forskellige personer igennem tiden, men det gennemgående tema, har vÊret hvor sÞde, rare og hjÊlpsomme som HjÊlperne er.
Det er tid til at opgaven bliver lÞst, en god snak, og jeg bliver motiveret til at give en hånd med, i den kapacitet jeg nu kan, så jeg også får noget aktivering i mit hjem.
Jeg kan varmt anbefale Cura. Jeg blev vurderet af chefen for firmaet, og vi kom rigtig godt ud af det med hinanden. Hun har totalt forstået mig, og mine behov for både rengÞring, men også en hvis fleksibilitet. Alle de sendte hjÊlpere, er det tydeligt for mig, er velovervejet i forhold til den kemi jeg ville have med vedkommende.
Så jeg kan kun sige god for, og klart foreslå man, hvis behovet er der, ringer derind.

2023幎4月19日

Stor anbefaling

Jeg kan til hver en tid anbefale at sÞge job i cura pleje.
Her bliver man som medarbejder hÞrt og lyttet til.
Der et godt fÊllesskab imellem kollegaer og der er altid en hjÊlpende hånd hvis man brug for det.
Der bliver så vidt muligt prioritet faste ruter og dette vÊgter hÞjt både hos medarbejder og borger.

2023幎3月31日

CURA PLEJE HELSINGØR

CURA PLEJE HELSINGØR:
Medarbejderne er altid venlig og imÞdekommende og bliver aldrig sure hvis man har et Þnske om en ekstra ting der skal gÞres.
Kontoret gÞr altid en indsats for at opfylde ens Þnsker og hvis man har en Êndring er der aldrig nogen problemer.

2023幎2月22日

Jeg kan varmt anbefale Cura Pleje

Jeg kan varmt anbefale Cura Pleje pga den alsidighed og den professionelisme firmaet praktiserer.
Det er en stor fordel, det er de samme mennesker der kommer til daglig. Mine faste hjÊlpere og ledelsen kÞrer firmaet så det altid fungerer.

2023幎2月22日

Min 88 Ã¥rige mor har “modtaget” hjÊlp

Min 88 Ã¥rige mor har “modtaget” hjÊlp hver 14. Dag i nu 6 mÃ¥neder. Jeg har stort set mÃ¥tte klage hver 2. Gang og bliver spist af med lange undskyldninger og lÞfte om bod og bedring.
Min mor er visiteret til 1 time. Skift af sengetÞj, stÞvsugning, vask af gulve og ordne badevÊrelset. I det halve pr har skiftende personer vÊret der MAX 22. Min. De vandre pÃ¥ vÃ¥de gulve, vasker badevÊrelsegulv og fortsÊtter i kÞkken med samme klud. Efter beskidt gulvspand uden at skylle den
 og de har ALDRIG taget badevÊrelset.
De bruger meget tid pÃ¥ at underholde med hvor travlt de har (hvilket min mor ikke skal hÞre pÃ¥)
. Og de kommer konsekvent flere timer senere end aftalt, uden at ringe besked.
Mine utallige klager fÞrer indtil nu ikke til noget

dette er ikke HjemmehjÊlp til Êldre svage og forvirrede mennesker
 det skaber kaos, mistillid og fortvivlelse.
Rigtig Þv 🥎

2023幎1月19日
Curapleje ロゎ

Curapleje からの回答

KÊre Gitte

Det lyder ikke til, at den hjÊlp din mor har modtaget, lever op til vores standard. Jeg kan forstå, at vi har leveret en ekstra rengÞring og forsÞgt at rette op på den manglende kvalitet. Jeg beklager vis din mor fortsat oplever ikke at få gjort ordentligt rent. I det tilfÊlde vil jeg gerne, at du ringer ind på kontoret, så vi kan finde en ordentlig lÞsning.

Jakob
DriftsdirektÞr

Jeg har svÊrt ved at finde ord

Jeg har svÊrt ved at finde ord

En fantastisk profilering på deres hjemmeside og nogle fantastiske medarbejdere når de endelig kommer frem.
Flere gange har vi oplevet at de kommer meget senere end den aftale tid med den konsekvens at personen der skal plejes ikke kan komme ud af sengen, fÃ¥ deres morgenmad og efterfÞlgende den vigtige medicinering fÞr efter kl. 10😕
Derudover husker de ikke altid hvad deres opgave bestÃ¥r af om hvad der skal gÞres og glemmer gerne de aftalte badetider

med det resultat, at den plejekrÊvende fÃ¥r en dÃ¥rlig dag og en forringet livskvalitet.
Har flere gange henvendt mig med min bekymring og hver gang bliver jeg mÞdt med et smil, men ingen forbedringer og kun undskyldninger
Denne anmeldelse er ikke mÞntet mod hjemmeplejerne for de har hidtil vÊret fantastiske, men planlÊgning af driften eller mangel på samme
Overvejer kraftigt et skifte med håb om en bedre oplevelse

2022幎8月4日
Curapleje ロゎ

Curapleje からの回答

KÊre AM
Jeg beklager de oplevelser du har haft omkring forsinkelser og at medarbejdere ikke har vÊret godt nok klÊdt på til opgaven hos dig.

Sommertid er lig med ferie, og mens flere af vores faste medarbejdere holder en velfortjent pause med familien, gÞr vi alt for, at du får besÞg af kendte og erfarne ansigter fra vores team til tiden. Det er så ikke lykkedes her og det beklager jeg.

Vi Þnsker at styrke eller fastholde vores borgeres livskvalitet – det er derfor vi er her.

Jeg har svÊrt ved at se ud fra dine initialer og din beskrivelse, i hvilken kommune du bor. Vi vil gerne i dialog med dig omkring hjÊlpen. Du er meget velkommen til at skrive direkte til os på post@curapleje.dk eller ringe til kontoret, så der kan findes en bedre lÞsning end den som du beskriver.

De varmeste sommerhilsner
Jakob