䌁業情報

4. ハヌブ取扱業者
  5. 蚺療所
  6. 蚺療宀

圓該䌁業による蚘述

SÞren Flytlie er founder af Cure Me – Helhedsorienteret sundhed for krop, sind og sjÊl. Hos Cure Me ser vi mennesket som en helhed. Vi arbejder ud fra den overbevisning, at varig sundhed skabes, nÃ¥r bÃ¥de krop, sind og sjÊl er i balance. Vores tilgang kombinerer det bedste fra moderne lÊgevidenskab, naturlige behandlingsmetoder og dybdegÃ¥ende analyser. Vi tilbyder bl.a. Live Blood Analysis (LBA), hvor vi i realtid kan se kroppens tilstand og identificere ubalancer. Resultaterne bruges til at udarbejde individuelle planer, der kan inkludere kostÊndringer, mÃ¥lrettede kosttilskud, udrensningsprogrammer og mentaltrÊning. Cure Me er for dig, der Þnsker at tage aktivt ansvar for dit helbred og finde Ã¥rsagerne bag symptomerne – frem for blot at dÊmpe dem. Vi hjÊlper bÃ¥de mennesker med akutte udfordringer og dem, der vil optimere deres velvÊre og forebygge sygdom. Vi mÞder hver patient med respekt, nÊrvÊr og hÞj faglighed. Vores mission er at give dig viden, vÊrktÞjer og stÞtte, sÃ¥ du kan skabe de forandringer, der giver mest mening for dig. Hos Cure Me handler det ikke om hurtige lÞsninger, men om at skabe varige resultater – skrÊddersyet til netop dig.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

3件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Revolutionerende forandring for mig

Jeg startede i et forlÞb hos Cure i Aarhus sidst i juli 2025. Jeg har valgt den store pakke, idet jeg gennem 30 år har vÊret hvirvlet rundt i det psykiske system, men mange fortÊllinger om, hvor svÊr en diagnose jeg har, uden mulighed for at blive helbredt. Jeg blev mÞdt af Kirstine og SÞren på en måde, så jeg for fÞrste gang fÞlte mig set og troet på, og fik fortalt at min hjerne "bare gerne" ville arbejde modsat, end som den er, når den er i balance. Dvs. jeg er kommet i ubalance, da jeg var 29 år, pga. diverse omstÊndigheder, men når jeg lÊrer, at leve mit liv efter min sensetive hjerne og min blodtype, kan jeg igen fungere fint. Jeg bliver udrenset for alt det medicin, jeg igennem livet er blevet fyldt med, laver mad efter de fine opskrifter, som jeg har fået, og fÞlger de vejledninger jeg ellers får. Jeg har nu efter 2 måneder fået så meget mere tror på mig selv, blevet mere udadvendt, fÞler grunding og masser af glÊde ❀
Jeg fÞler mig i rigtig gode hÊnder hos Cure 😇🫶💕 Det er fantastisk, at opleve dette, og sÊrligt, nÃ¥r jeg i psykiatrien har fÃ¥et fortalt alt muligt om, at jeg skal leve med psykofarmaka, for at balancere i livet. Et kÊmpe tak til Kirstine og SÞren for at hjÊlpe mennesker med helbredelse, og vÊre foran lÊgestanden i al almindelighed 🥰
I dyb taknemmelig
Gitte Lindskow

2025幎9月20日

KÊre Gitte 🌿

Tusind tak for din meget rÞrende og Êrlige anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at hÞre, hvordan du oplever dit forlÞb – og isÊr at du fÞler dig set, hÞrt og mÞdt som den, du er.

Din rejse vidner om stort mod og vilje til forandring, og vi er dybt taknemmelige for den tillid, du har vist os. Det glÊder os at se, hvordan du allerede efter kort tid mÊrker stÞrre glÊde, styrke og tro pÃ¥ dig selv – det er prÊcis den udvikling, vi Þnsker at stÞtte.

Vi ser frem til at fÞlge dig videre på din rejse og er glade for, at du fÞler dig i trygge hÊnder hos os.

Af hjertet tak for dine ord 💚

KÊrlig hilsen
SÞren

SÞren hjÊlper nÃ¥r sundhedsvÊsenet

SÞren hjÊlper når sundhedsvÊsenet fejler.

2025幎8月27日

LÊge SÞren Flytlie からの回答

Vi oplever ofte at patienter fÞler sig overset eller fastlåst i det etablerede system. Det er derfor en stor glÊde for os, når vi kan bidrage med ny indsigt, håb og individuelle lÞsninger, hvor andre har givet op.

Wauv - jeg er blown away

Wauv - jeg er helt blown away
I går startede jeg på en ny og meget spÊndende rejse med Cure Me

Vi har kun “kradset ganske lidt i overfladen” med bl.a. blod analyse af mit levende blod - og allerede her faldt rigtig mange brikker på plads for mig 😊

Nu fÞlger flere analyser og tests, og snart stÃ¥r jeg med en “manual til MIG” som indrager bÃ¥de det fysiske, sindet ( = hvorfor virker min hjerne som den gÞr osv.) og sidst men ikke mindst sjÊlen.

Jeg har aldrig fÞr mÞdt lÊger (og jeg har dÊleme ellers mÞdt mange), som disse 2 fantastiske lÊger i Århus: De ser det hele menneske, og gÞr ikke kun brug af det lÊgefaglige, men ogsÃ¥ naturmedicin - alt sammen med en holistisk tilgang (hvordan pÃ¥virker krop, sjÊl og sind hinanden) 🀩

Så hvis du går det mindste op i din egen sundhed - uanset om du er rask eller har en/flere diagnoser, så kan jeg på det varmeste anbefale at booke en tid hos Cure Me
Jeg er DYBT imponeret og Cure Me får 5 stjerner af mig ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎8月5日

LÊge SÞren Flytlie からの回答

Tusind tak for din varme og rÞrende feedback 💚

Det er en kÊmpe Êre at fÃ¥ lov til at fÞlge dig pÃ¥ rejsen – og fantastisk at mÊrke, hvor Ã¥bent og nysgerrigt du gÃ¥r ind i processen. Vi glÊder os til at dykke endnu dybere sammen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。