Curodak Bouwgroep レビュー 41

TrustScore 5段階評価の4

4.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij hebben ons dak project laten uitvoeren door Curodak en zijn zeer tevreden met het resultaat. Een volledig nieuw dak met Zonnepanelen! Alles werd van A tot Z zeer professioneel georganiseer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Toen ze langskwamen om de offerte op te maken kregen we een grondige uitleg, er werd voldoende tijd genomen om alles rustig te doorlopen en geen vraag was te veel. De kosten werden gedetailleerd ge... もっと見る

企業情報

1. 屋根ふき業者

当該企業による記述

Curodak is jouw partner voor dakwerken, zonnepanelen, ramen & deuren en gevelrenovaties. We streven ernaar om de meest innovatieve bouwbedrijf van Vlaanderen te worden. Duurzaamheid, efficiëntie en kwaliteit is de rode draad doorheen onze dienstverlening.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Positieve samenwerking met Curodak

Heel tevreden over de samenwerking met Curodak. Het project startte met de betrouwbare intro & sales van Thijs en het team van Domi & Jorgen volgde alles verder goed op. Van begin tot einde, alle afspraken werden keurig opgevolgd en de beloftes nagekomen. Het resultaat is ook een kwalitatief en esthetisch dak. Ik raad Curodak zeker aan!

2026年4月2日

Curodak Bouwgroep からの回答

Dag Laurent, bedankt voor de positieve woorden! We streven ernaar om onze klanten van A tot Z te ontzorgen, fijn te horen dat dit ook merkbaar was. We wensen je veel genot met je nieuw en esthetisch dak toe! Vriendelijke groeten, team CURODAK

5つ星のうち5の評価

Een correcte afspraak en offerte…

Een correcte afspraak en offerte gekregen,van de werken kan ik geen commentaar leveren omdat ik
Nog steeds geen bouwvergunning heb

2026年2月28日

Curodak Bouwgroep からの回答

Bedankt Dirk voor de review. Hopend dat je bouwvergunning snel binnen is! We doen ons best om voor iedereen een gepaste offerte op tafel te leggen. Groetjes, team Curodak

Curodak Bouwgroep からの回答

Bedankt Hendrik voor de review! We streven ernaar onze klanten volledig te informeren in hun investering in nieuwe ramen en deuren. Zodat ze ten alle tijde weten wat hun te wachten staat. Vriendelijke groeten, team Curodak/Plusramen

5つ星のうち1の評価

Degoutant hoe ze klanten behandelen

Degoutant hoe ze klanten behandelen, in de kou laten staan. Onprofessioneel. Laten weken niets van zich horen. Sturen on ervaren mensen naar uw werf. Asbest wordt onprofessioneel verwijderd. SOrry ik kan deze firma niet aanraden!

2025年12月16日

Beste Rvdv,

Zou je ons wat meer informatie over jouw project kunnen bezorgen? Naam, adres? Dan kunnen wij dit intern verder bekijken.

Wij verwijderen asbest zoals wordt voorgeschreven, op een veilige en professionele manier.

Onze werfleiders zijn dag in dag uit bezig met het communiceren naar onze klanten toe over de status van hun project, en zijn quasi 24/7 bereikbaar.

We betreuren dit ten zeerste indien u dit anders ervaren heeft.

Dakwerk

Topservice! Goede Dakwerken werkte snel, netjes en correct volgens afspraak.

2025年12月12日

Curodak Bouwgroep からの回答

Dankje Sara voor de review!

Bij Curodak hechten we enorm veel belang aan transparantie doorheen jouw verbouwproject.
Tevreden om te horen dat je dit zo positief ervaren hebt.

Vriendelijke groeten

Teleurstellende ervaring

Ik heb dit bedrijf ingeschakeld om mijn dak te renoveren, maar helaas is mijn ervaring zeer teleurstellend geweest. Na de dakrenovatie waren er heel wat lekken met waterinsijpeling en schade tot gevolg. Elke interventie werd er lapwerk gebracht maar geen struturele oplossing. Veel loze beloften maar geen gedegen werk voor de gevraagde prijs.

2025年10月23日

Beste Gregory,

Hartelijk dank voor het delen van je feedback. Wij hebben dit intern nagekeken, maar kunnen momenteel geen dossier terugvinden op je naam, noch beschikken wij over informatie met betrekking tot het vermelde voorval.

Bij Curodak hechten we enorm veel belang aan het afleveren van kwaliteit en onze klanttevredenheid. Wij vragen jou dan ook vriendelijk om ons bijkomende informatie te bezorgen, zodat wij dit verder en correct kunnen onderzoeken.

Alvast bedankt voor je medewerking.

5つ星のうち4の評価

Het werk was heel snel gedaan en goed…

Het werk was heel snel gedaan en goed gedaan.
Alleen zou de communicatie wel beter kunnen tijdens het verloop van de werken.

2025年12月1日

Dag Nele,

Bedankt voor de feedback.
We hechten enorm veel belang aan goede communicatie zowel voor-, tijdens als na de werken. We nemen dit mee in de nabeschouwing van het project.

Vriendelijke groeten

Van Dak naar Drama: één ster voor ‘volledige oplevering’

Dit stuk beschrijft mijn persoonlijke ervaring en mening naar aanleiding van een dakrenovatie met zonnepanelen in 2025. De voorbeelden hieronder zijn gestoeld op onze eigen foto’s, mails en bezoekverslagen.

Transparantie™ — nu met doe-het-zelf detectiemodus

Curodak zegt transparant te communiceren. In de praktijk betekende dat bij ons: als er iets veranderde t.o.v. het plan, mocht ík het ontdekken. Opvolging na de werken? Eén keer, en dan nog op mijn vraag. “We kijken het na” bleek de automatische reply-generator: geruststellend als je van echo’s houdt.

Probleemoplossing 2.0: zagen is leven

Nieuwe isolatie → zoldertrap past niet meer dicht. Klassiek bouwkundig dilemma. De gekozen oplossing? Een stuk van de trap afzagen.
Voor de niet-bouwers: een zoldertrap hoort volledig op zijn geleiders te rusten. Kort je die in, dan krijg je een wiebelend, onveilig mechanisme dat zich gedraagt als een escape room: leuk voor spanning, minder leuk voor je scheenbeen en verzekering. Toestemming gevraagd of werkbon getekend? Nee.
De “herstelling” nadien bestond uit gaten opvullen rond de trap, waarmee de trap helemaal niet meer dicht kon. Innovatief, dat wel.

EPC & papieren stoelendans

Over het EPC werd gezegd dat “alles klopte”. Hun eigen man gaf later aan dat er zaken ontbraken en zelfs dat hij een andere ‘laatste’ versie had dan wij ontvingen. Waren onze vragen onredelijk? Nee. In de offerte staat netjes dat men instaat voor volledige installatie + indienststelling en keuring door een erkende organisatie. Dan hoort ook correcte administratie erbij, geen schaduwdossier.

Communicatie: de greatest hits

Een bloemlezing die iedereen kent:

“We zullen dit bekijken.”

“We plannen dit in.”

“We laten iets weten.”
Meestal na 14 dagen stilte en na herhaaldelijk vragen. Wie van sereniteit houdt, krijgt er een gratis mindfulness-cursus bij.

Isolatie volgens het Zwitserse-kaasprincipe

Afwerking, zeiden ze. Afgewerkt. Alleen zaten er hele gaten zonder isolatie in het dak—een minimalistische ode aan de buitenlucht. Nadat we dit meldden, werd er “ingegrepen”. Resultaat? De vers geplaatste isolatie viel daags nadien alweer uit het dak. Je zou bijna denken dat men een gravitatie-test uitvoerde: jammer, ook die werd niet gehaald. Transparantie hadden we al; nu kregen we er tocht bij.

Verantwoordelijkheid: pingpongtafel inbegrepen

Het mooiste moment? De suggestie dat wij misschien wel isolatie zouden hebben losgemaakt. Dat is zoals een brandweer die vraagt of je het vuur zelf extra aanblies. Bij een factuur van ongeveer €54.000 verwacht je kwaliteit in werk én communicatie — geen raadseltjes en insinuaties.

Eindoordeel

Wie uit is op veel betalen om vervolgens belachelijke afwerking, non-opvolging, schuldverschuiving en een snauw per e-mail te ontvangen, kan Curodak gerust vijf sterren geven.
Wij zochten voor ons spaargeld kwaliteit, correcte opvolging en heldere, eerlijke communicatie — en die vonden we niet.
Mijn score: ⭐☆☆☆☆ (1/5).

---

Update na vraag van bewijs en duiding:

Curodak reageerde hier dat ze “bereid waren te kijken naar een oplossing” mits extra uitleg en bewijs. Dat is geleverd. Sindsdien: geen enkel teken van leven. De communicatie is blijkbaar enkel actief zolang ze publiek zichtbaar is.

2025年10月12日

Beste Thore,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring uitgebreid te delen. We vinden het belangrijk om hier transparant en correct op te reageren.

Voor de uitgevoerde werken bevond de woning zich in EPC-label F. Na onze dakwerken is dit verbeterd naar EPC-label E. Een EPC-score wordt bepaald door meerdere factoren (zoals isolatie, ramen, installaties en ventilatie). Deze maakten geen deel uit van onze opdracht, wat de verdere verbetering van het EPC-label verklaart.

Om dit objectief te staven, hebben wij meerdere nieuwe EPC-berekening laten uitvoeren. Hieruit blijkt dat de uitgevoerde dakwerken correct werden uitgevoerd.

De vermelding van eventuele schade is voor ons nieuw en dus ook zeker niet te wijten aan de dakrenovatie. We nodigen je nog steeds uit om verdere bewijzen aan te leveren, zodat we dit constructief kunnen bespreken.

5つ星のうち2の評価

Afspraak voor plaatsbezoek tot tweemaal…

Afspraak voor plaatsbezoek tot tweemaal toe verplaatst waardoor er van onze zijde meermaals moest geschipperd worden met agenda.

2025年9月10日

Curodak Bouwgroep からの回答

Dag Dirk, jammer te vernemen dat je afspraak werd verzet. We zijn dit intern nagegaan en door onvoorziene omstandigheden werd de afspraak inderdaad van vrijdag naar maandag verplaatst. Na de afspraak ontving je een offerte binnen de 24u. Hopelijk kan deze je bekoren en kunnen we jou in de toekomst toch een service naar wens bieden.

Professioneel

Zeer duidelijke en vriendelijke ontmoeting met de vertegenwoordiger

2025年9月1日

Curodak Bouwgroep からの回答

Bedankt Eddy voor het vertrouwen en de review!

5つ星のうち4の評価

Wij vroegen een offerte op voor ons dak

Wij vroegen een offerte op voor onze dakrenovatie. Heel snel kregen we die alsook zeer goede prijskwaliteit. We gingen dan ook met curodak in zee en zijn heel tevreden van het resultaat alsook de werkwijze en klantvriendelijkheid

2025年8月14日

Bedankt voor de review!

5つ星のうち5の評価

Professioneel en betrouwbaar bedrijf!

Wij zijn ontzettend tevreden over de service die we gekregen hebben tijdens het opmaken van de offerte. Vanaf het eerste moment werd alles duidelijk en stap voor stap uitgelegd. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en onze wensen goed te begrijpen.
Dat geeft niet alleen een prettig gevoel, maar ook het vertrouwen dat je met een professioneel en betrouwbaar bedrijf samenwerkt!

2025年9月8日

Curodak Bouwgroep からの回答

Super bedankt voor de positieve review en het vertrouwen!

Snelle offerte en goede opvolging

Snelle offerte en goede opvolging
Zal iets verder laten weten als de andere offertes zijn binnengekomen
Dank u

2025年8月2日

Curodak Bouwgroep からの回答

Dag Veronica, bedankt voor de review. Hopelijk kan onze offerte voldoen aan jouw wensen. Vriendelijke groeten, Ferris van Curodak

Aanrader

Ik heb onlangs mijn dak laten doen door dit bedrijf en ben ontzettend tevreden. De communicatie verliep vlot en het geleverde werk is van uitstekende kwaliteit. Alles werd netjes en professioneel afgehandeld. Een echte aanrader!

2025年7月9日

Curodak Bouwgroep からの回答

Dankje Rebecca voor het vertrouwen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。