Zeer vlot zowel qua service als communicatie. Indien bepaald stuk niet in voorraad is stelt men alternatieven voor etc. Bij afhaling neemt men de tijd om u alles in detail uit te leggen en waarop u... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een erg vriendelijk koppel en een uitstekende dienstverlening. Ik heb geen twee weken moeten wachten tussen bestelling en ophaling van mijn nieuwe PC, en kreeg ter plekke ook uitgebreide uitleg en tip... もっと見る
Enorm goede service, kennis van zaken en snelle bediening, dit bedrijf heeft alles. Het zelf samenstellen van een PC is nog nooit zo makkelijk geweest voor mij. Elke grote verandering in de bestelling... もっと見る
Custom Gaming PC Top , top , classes voor iedereen een aanrader Perfecte samen gestelde Gaming cumputer. De opbouw en de montage is van top kwaliteit . Custom Gaming PC aan al uw mede werke... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Een gaming pc kopen? Stel zelf je game pc samen in onze online configurator. Voor ieders budget een zelf samengestelde gaming pc aan straffe prijzen en super service !
連絡先
Antwerpseweg 70, 2340, Beerse, ベルギー
- +3214610096
- info@customgamingpc.be
- customgamingpc.be
Geweldige pc
De pc die ik gekocht heb werkt uitstekend goed. Bij het ophalen van de pc heb ik een enorm goede uitleg gekregen door zeer vriendelijke mensen. De pc aansluiten ging zeer gemakkelijk. Ik ben heel erg tevreden, dit is zeker een aanrader!
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring, alles zeer vlot verlopen, in goede staat aangekomen en een heel behulpzame klantenservice.
Een zeer tevreden klant
Bij Dave en Ellen langs geweest. Ze nemen echt de tijd om samen met u uw gaming pc samen te stellen. Je krijgt heel veel uitleg in begrijpbare taal voor een leek. Bij afhaling ook de nodige uitleg gekregen en steeds paraat voor hulp / uitleg na verkoop. Een echte aanrader.
super team
zeer goede ervaring met hun .
snelle antwoordtijd op mails die je stuurt , super vriendelijk , super service en ze weten met wat ze bezig zijn . offerte laten maken die in mijn verwachting lag en het was geen probleem om toch iets te kunnen veranderen .
ik kan alleen maar hun aanraden aan mensen die goeie dingen willen hebben
super team
Kan niet beter!
Sinds het begin is het al een heel aangename ervaring.
Het website is heel intuïtief en heel gemakkelijk te navigeren, bij elk onderdeel wordt er uitleg gegeven.
Persoonlijk heb ik hen niet om hulp gevraagd maar zeker doen als je twijfels/vragen hebt!
Verder is het allemaal heel snel verlopen van transactie tot transport, bij elke fase werd ik op het hoogte gehouden via e-mail.
Pc is in top conditie aangekomen(heel goed beschermd), zeker zijn geld waard, de kabels zijn heel mooi gemanaged, Windows en andere dergelijke programma's al geïnstalleerd, alleen updates nodig.
Deze mensen wetten wat ze doen, als je zelf niks van pc bouwen weet of aarzelt om zelf eraan te beginnen, zeker hun een kans geven!
De website is erg duidelijke. Het helpt je goed een PC samen te stellen.
De service is ook erg goed. Ze houden je erg op de de hoogte en de levering was relatief snel.
Punten ter geruststelling van mijn persoonlijke zorgen voor aankoop.
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, levertermijn en mijn gebruik van mijn nieuwe computer.
Voor mijn aankoop had ik 3 grote zorgen: het samenstellen van de computer, de zorg bij transport van de computer en de eerste opstart. Hieronder bespreek ik hoe deze zorgen zijn gerustgesteld.
* Overzichtbare site die onderdelen uitsluit gebaseerd op eerder gekozen onderdelen om conflicten te vermijden.
* Levering met voldoende inpak materiaal rond en in de computer. Lege dozen van onderdelen worden gebruikt als extra verpakkingsmateriaal. Dit zorgt er echter wel voor dat de doos voor levering zeer groot en ronduit bombastisch kan worden. De dozen van de onderdelen bevatten de extras die standaard geleverd worden bij de onderdelen (sofware CD, extra vijzen, etc.), deze zijn echter niet nodig aangezien de computer in een werkende staat wordt geleverd.
* Bij uitpakken zijn instructies op de computer geplakt (plakkers laten geen resten na) die aanduiden wat gedaan moet worden voor deze kan opgestart worden. Dit is belangrijk om de case juist te kunnen openen om inpakpapier te verwijderen (dit niet verwijderen kan tot brand leiden). Plug and play.
Knap afgewerkte en mooie pc
Knap afgewerkte en mooie pc ! Ze zijn hier allemaal onder de indruk. Vlotte communicatie en heel vriendelijk. Enige verbeterpuntje zou kunnen zijn, een indicatie van verwachte levertijd bij de faq op de website zetten, maar als je zelf mailt, krijg je hierover ook gelijk antwoord :))
Top service het zijn hele vriendelijke…
Top service het zijn hele vriendelijke mensen reageren snel als je een vraag hebt!
Zeer goede service met persoonlijke…
Zeer goede service met persoonlijke aflevering aan huis. Enig verbeterpuntje is een extra mailtje misschien met de verwachte levertijd.
PC gemakkelijk besteld
PC gemakkelijk besteld, snel antwoorden gehad op alle vragen, levering ging goed, mooi verpakt en oorspronkelijke dozen van de onderdelen werden meegeleverd. Zeer tevreden.
De website is zeer gebruiksvriendelijk…
De website is zeer gebruiksvriendelijk om je pc mee samen te stellen. Daarnaast is de communicatie ook zeer helder over de staat van de bestelling. Aller belangrijkste, de pc is zeer netjes gebouwd en loopt ook soepel!
Uitstekende service
Ik heb een nieuwe PC laten bouwen door CustomGamingPC. de PC-builder op de website is overzichtelijk, en toen ik niet precies vond wat ik zocht, hebben de eigenaars mee gezocht naar een moederbord dat aan mijn wensen voldeed. Alles prima in orde, alle componenten zijn getest en de originele verpakkingen heb ik ook meegekregen. Sterke service, zowel online als in persoon, erg behulpzame en vriendelijke mensen met verstand van zaken.
Een absolute aanrader!
Heel tevreden. Een aanrader !
Ik ben heel tevreden over de service alsook de kwaliteit van de PC die ik voor mijn zoon heb samengesteld. Bij het afhalen kregen we een goede uitleg en de nodige tips. De PC werkt heel goed, is snel en maakt amper geluid. Wij zijn alvast super tevreden. Een aanrader !
Makkelijke tool om pc samen te stellen
Makkelijke tool om pc samen te stellen. Duidelijke communicatie en correcte levering. Pc werkt perfect en was meteen bruikbaar.
Nieuwe gaming pc gekocht
Nieuwe gaming pc gekocht, super vriendelijke mensen. Zeer volledige uitleg en snelle levering!!!!
vriendelijke bediening en uitleg over…
vriendelijke bediening en uitleg over pc bij afhaling ...
zeer tevreden
aanrader