レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter en lang vinter, skulle cyklen atter luftes. Jeg opdager hurtigt at kÊden havde skiftet farve og jeg holdte ind ved Custom Raw og spurgte om de havde en drÃ¥be olie. Inden at jeg sÃ¥ mig om, hang c... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en cykelringeklokke fra Custom Raw, og kvaliteten er helt i top. Den fÞles solid, er flot hÃ¥ndlavet og har en klar, kraftig lyd, der faktisk kan hÞres i trafikken. Et lille stykke rÃ¥t design... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastik, dygtig og hurtig service hos Customraw. Virkelig dygtige medarbejder, foruden deres faglige stolthed altid mÞder en med stort smil og en hÞflig betjening. Med deres priser kan selv... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車修理店
  3. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

En lokal dansk cykelproducent med en uendelig kÊrlighed for cykler. Custom Raw laver cykler af passion og ud for behov. 100% hver dag og max power! Alle cykler samles lokalt, kvalitetssikres og prÞvekÞres inden afgang. Ufravigelige krav til komponenter og sammensÊtning heraf. Cykler og produktudvikling optimeres hver dag og der arbejdes konstant på, at tilbyde de bedste produkter inden for branchen. Custom Raw vÊrner om klimaet og bidrager med stolthed til grÞn og miljÞvenlig befordring! Custom Raw har et uendeligt Þnske om, at lave de bedste, sejeste og mest vÊrdiskabende cykler. Custom Raw er det ultimative valg!

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

62件のレビュヌ

Fremragende service! 🫶

Efter en lang vinter, skulle cyklen atter luftes. Jeg opdager hurtigt at kÊden havde skiftet farve og jeg holdte ind ved Custom Raw og spurgte om de havde en dråbe olie. Inden at jeg så mig om, hang cyklen på et stativ og de viste mig hurtigt hvordan man vedligeholder sådan en kÊde. Glad forlod jeg butikken med en dunk olie og en del klogskab i rygsÊkken! Tak!

2026幎3月18日

Hej Henrik.

Tak for en smuk anmeldelse :) Med dit gode humÞr og positivitet, var det en fornÞjelse at hjÊlpe dig. Vi vil altid stÞtte op om cyklisterne i Odense og omegn, og hjÊlper mere end gerne en anden gang også. Tusinde tak.

Rigtig god dag til dig
mvh
Simon, Custom Raw

Mega god service

Mega god service, kan klart anbefales!

2026幎2月2日

Customraw からの回答

Tusind tak for besÞget og tak for god energi, August 👏

Vi elsker cykler og glade cyklister 🚎🏌‍♂💚

Kig altid forbi vÊrkstedet, hvis vi kan hjÊlpe med reparation eller service 🛠

Top service

Top service. Kan varmt anbefales.

2025幎11月12日

Customraw からの回答

Velbekomme og mange tak for besÞget :)

Altid til tjeneste og skulle det vÊre en anden gang...

Tak for varm feedback og må du få en skÞn weekend :)

Mvh alle os i Custom Raw

Fantastisk oplevelse og service

Jeg kÞbte en cykelringeklokke fra Custom Raw, og kvaliteten er helt i top. Den fÞles solid, er flot håndlavet og har en klar, kraftig lyd, der faktisk kan hÞres i trafikken. Et lille stykke råt design, der både fungerer praktisk og giver cyklen lidt ekstra personlighed. Kan varmt anbefales.

2025幎9月26日

Customraw からの回答

Tusind tak for lokal handel og tusind tak for de pÊne ord, Kristian 🙏

Herligt vi kan vÊre til tjeneste

Kom altid retur, hvis du får brug for hjÊlp til det med cyklen.
Vi stÃ¥r klar med service, reparation og mere til 🛠

God weekend,

Mvh Custom Raw ✌☀✌

Nok det bedste cykelvÊrksted i Odense

Nok det bedste cykelvÊrksted i Odense. Både cykler og service customized. Tak Kasper

2025幎9月12日

Customraw からの回答

Tusind tak og velbekomme, Claus...

Vi elsker cykler og vi elsker, at fÞre drÞmme ud i livet.

Kom altid med et cykel projekt, hvis vi skal assistere. Alt er muligt, så tÞv aldrig hvis du har en idé :)

Flere projekter fÞlger og vi har 4 nye på vej, der snart kommer på diverse medier. FÞlg endelig med. . det bliver kun vildere endnu...

God weekend og tak for god energi,

Mvh Kasper + Custom Raw ✌

Jeg har lige kÞbt en ny cykel hos

Jeg har lige kÞbt en ny cykel hos Custom raw, der var mega god service. Og jeg har fÃ¥et en virkelig flot og god cykel til billig penge. Custom raw kan virkelig anbefales fra mig😊👌🏌🀩

2025幎9月8日

Customraw からの回答

Velbekomme... FornÞjelse med en god proces og tusind tak for lokal handel :)

Vi vil hjertens gerne hjÊlpe, så fedt du valgte at handle i vores cykelbutik.

Giv den gas derude og må du få nogle smukke eventyr.

Mvh alle os i Custom Raw :)

Service i topniveau

Jeg fik lavet min cykel og et par dage efter var den desvÊrre flad igen. Et glasskår sad fast i hul i dÊkket.
CustomRaw fixede det for mig uden beregning og jeg fik kÞbt dÊk til billigere pris.
Rar og forstående betjening med hÞj kvalitet i service.

2025幎9月3日

Customraw からの回答

Mange tak for genbesÞg og stor tak for samarbejde omkring situationen. Fair skal det vÊre og godt vi fik det eksekveret. (I nogle få tilfÊlde kan der ske uventede hindringer, men vi gÞr vores bedste for at hjÊlpe)

Selv tak for en god oplevelse og sig endelig til, hvis cyklen har brug for en kÊrlig hånd.

Mvh Team Custom Raw ✌

10/10!

Custom Raw er lidt som den ven, der altid er i godt humÞr, uanset hvad, bare uden at det bliver irriterende.

Kundeservice-niveauet er et sted mellem “royal behandling” og “din bedstemor, der altid har kage klar” og det er altså en kombination, der virker.

10/10 herfra!

2025幎9月1日

Customraw からの回答

Smuk anmeldelse Rasmus og kÊmpe smil retur fra alle os :)

Velbekomme og altid til tjeneste...

Vi elsker cykler og vi elsker, når I får det I Þnsker.

Tusinde tak for boost og god energi. - må du også få en dejlig dag.

Mvh Custom Raw :)

Klar anbefaling

Klar anbefaling! SÞdt personale med god energi. Billigt

2025幎8月26日

Tak Ester 🙏

Vi gÞr det sÃ¥ godt vi kan og sÃ¥ hurtigt vi kan 🛠

Tak for god energi og må I altid sige til, hvis cyklen driller.

Fantastisk service

Fantastisk service og vildt god engergi! Billigt og hyggeligt sted! Kan klart anbefales!

2025幎8月26日

Customraw からの回答

Tusind tak for besÞget og godt I kom forbi. Vi vil altid hjÊlpe med cyklerne og I mÃ¥ endelig sige til en anden gang 🛠

Altid til tjeneste - vi ses 🙏🚎🏌‍♂💚✌

5 stjerner!

5 stjerner igen til jer for den pragtfulde service, den gode pris og den hurtige reparation af Sigrids cykel!

Vores familie elsker bare jeres butik.
Tusind tak!

2025幎8月22日

Customraw からの回答

Velbekommen og selv tak for god energi...

Altid til tjeneste - kom altid retur, hvis vi kan hjÊlpe med service eller reparation af cykler.

Må I alle få rigtig god mandag :)

Mvh Custom Raw

Amazingly Nice Staff

We came in looking for 2 bikes to rent for the day. Usually they do not provide this service, but with a bit of looking through bikes in the back and finding a couple of spare locks we could borrow, we were sent on our way with 2 city bikes that was perfect for what we needed.
The staff was so nice and helped adjust our saddles with multiple readjustments before sending us on our way. HUGE RECOMMENDATION FROM HERE!!🙌

2025幎4月4日

Thank you for visiting Odense and thank you for these kind words Christopher 🙏

We do our very best every day and try to keep the bicycles moving 🛠🚎🏌‍♂💚

We hope you did have an awesome time and we hope you will pass by another time.

Have a beutiful weekend ☀

Kind regards

Team Custom Raw ✌

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Dejlig oplevelse og sÞdt personale.

2025幎4月4日

Customraw からの回答

Mange tak Emma og i lige mÃ¥de
 kom altid retur og tÞv aldrig med reparation af cykel.

Tak for god energi

Custom Raw ✌

Fantastisk lokal perle med godt

Fantastisk lokal perle med godt håndvÊrk, store smil og stÊrk energi. Kan varmt anbefale Kasper og hele hans crew. Her er din cykel i kyndige hÊnder, og du Þger chancerne for at få en god dag, hvis du går her forbi.

2025幎3月21日

Tak Gry 🙏

Tak for denne varme anbefaling
 vi elsker cykler og vi elsker god energi ☀

Kom altid retur - vi giver os 100% hver dag.

God weekend og kÊmpe High five retur 🫶

Mvh k + Custom Raw ✌

Intet mindre end outstanding service!

Intet mindre end outstanding service!
Smilende, glad personale der har styr på hvad de laver.
Priserne er yderst rimelige.
Arbejdstider er kort, og det passer således glimrende ind i en travl hverdag at få serviceret sin cykel hos Custom Raw

2025幎1月6日

Customraw からの回答

Tusinde tak for lokal opbakning og tak for de yderst pÊne ord 🙏

Vi gÞr vores bedste hver dag og Þnsker kun jer cyklister hurtig+effektiv behandling.

KÊmpe god stil med en varm anbefaling
 Vi gengÊlder med endnu mere flid og service i morgen 🛠

MÃ¥ du fÃ¥ et fantastisk Ã¥r 2025 og mÃ¥ du have medvind pÃ¥ cykelstierne 🚎🏌‍♂💚

Tusind tak 🙏

Mvh alle os i Custom Raw ✌

EkstraordinÊr er et passende ord for

EkstraordinÊr er et passende ord for min oplevelse af Custom Raw.

Jeg skulle handle min hometrainer.

Det er sjÊldent at jeg oplever en samlet pakke I form af en venlig nÊrvÊrende og imÞdekommende / vedkommende kundeservice.

Når det så er kombineret med en oprigtigt nysgerrighed, en hÞj professionalisme, samt et varmt menneskesyn, så kan jeg ikke andet end varmt anbefale Custom Raw og deres måde at vÊre på.

En oplevelse af oprigtighed, integritet, Êrlighed professionalisme er den oplevelse jeg gik ud med da jeg kÞrte hjem med min nye hometrainer.

De varmeste anbefalinger herfra!!

2024幎12月2日

Selv mange tak Krister og velbekomme 🙏

Vi havde alle selv en smuk oplevelse, da vi elsker cykler og cyklisme - også på en hometrainer 💪

Herligt vi kan stå til rådighed og endnu mere smukt, at du kom forbi vores lokale butik 🙏

Vi vil sÃ¥ gerne hjÊlpe, sÃ¥ det var ogsÃ¥ en smuk dag for os

Tak for denne varme anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på.
Sig til hvis vi kan hjÊlpe i fremtiden. Vi stÃ¥r klar i NÞrregade 40 🛠

Mvh

Alle os i Custom Raw ✌

Amazing experience

I just had an amazing experience at customraw. The guy was so knowledgeable, helpful and friendly.
If you have ever dreamt of a handmade personalised bike built according to your ideas and wishes this is the place to go to. Highly recommended.

2024幎9月20日

Thank you 🙏🫶👏✌

We love bicycles and we love to create the best possible bikes,

Together we find a special edition and sent you away on a new journey 🛠🚎🏌‍♂💚

Always welcome - Thanks 🇩🇰

Custom Raw

Jeg er sÃ¥ glad for min cykel 🚎🏌‍♀

Jeg har netop kÞbt den sejeste cykel hos Custom Raw. Jeg oplevede fra start en oprigtig interesse fra Kasper og hans medarbejdere, i at bygge en cykel som passede til mine behov. Undervejs har der vÊret god kommunikation og tid til at justere, inden jeg stod med den fÊrdige cykel i hÊnderne. Butikken/vÊrksteddet emmer af god energi og et serviceniveau på hÞjt plan. Jeg vil til hver en tid anbefale Custom Raw både til reparation og kÞb af cykel, fair priser og pålidelige.

Kasper er en ildsjÊl og en sand fornÞjelse at handle med 😊

2024幎8月2日

Tusind mange tak for en god oplevelse, Sofie ✌

Vi er sÃ¥ glade for, at du har henvendt dig i butikken og at vi kunne hjÊlpe med en hurtig+elegant damecykel 💪

Vi er meget taknemmelige for valg af vores butik -og cykler, da det betyder uendeligt meget med lokal opbakning.
Vi Þnsker at lave en unik cykelbutik hvorigennem vi kan tilbyde en ekstraordinÊr service 🙏

Super fed oplevelse i dag, da du/I ogsÃ¥ bare er sÃ¥ gode
 Det giver en smuk oplevelse, at gÃ¥ pÃ¥ weekend på

Tak for jer, tillykke med cyklen og tusind tak for stÞtte til en lille lokal butik 🇩🇰

5 stjerner retur og giv den maks gas derude 🚎🏌‍♂💚

Bedste cykelforretning i Odense

Jeg har altid fået god behandling af Kasper og hele hans team i service af min cykel.

Kasper er en vaskeÊgte ildsjÊl, der brÊnder for hvad han laver. Custom Raw er meget villig til imÞdekomme specifikke kundeÞnsker - en fornÞjelse!

Min foretrukne cykelforhandler og -mekaniker i Odense.

2024幎8月2日

Ultimativ fornem gestus med luksus anmeldelse, Lasse 🙏

Tusind mange tak og du er evigt velkommen i vores lille cykelbutik ✌

Vi elsker cykler og vi prÞver at gÞre en forskel hver eneste dag.

Hvad enten det er et lille service, en reparation eller måske et cykel salg.

Vi gÞr vores bedste og Þnsker kun det bedste for cyklismen og for borgerne 🙏

Mega High five retur og mÃ¥ du fÃ¥ en smuk sommer ☀

Mvh alle fra Custom Raw 🚎🏌‍♂💚✌

Bedste cykelbutik ever med fantastik service !

Bedste cykelbutik nogensinde!
Super dygtigt og sÞdt team!
Min gamle cykel fik et nyt stÞtteben og en rå service! Efter 1 time kunne jeg hente min cykel, som var som ny!
En garde! Min cykel og jeg er nu klar til nye eventyr!
LÊnge leve CUSTOM RAW

2024幎7月29日

Tusind mange tak og velbekomme, Lea 🙏👏☀

Altid 100% og tusind tak for opbakning til lokal butik ✌

Vi elsker cykler og vi hjÊlper hjertens gerne med store og smÃ¥ reparationer 🛠

Tak for besÞg - Tak for god energi ☀

Altid velkommen retur,