Ik heb hier al meerdere keren besteld. Altijd vriendelijk en behulpzaam, snel antwoord op vragen. Kwaliteitsvoeding en ook kleine verpakkingen beschikbaar.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CutieCat.nl is een webshop voor goed kattenvoer met een hoog vleesgehalte - hoog in dierlijke eiwitten, laag in koolhydraten, zoals de natuur het bedoeld heeft!
é£çµ¡å
De Tienden 24C, 5674TB, Nuenen, ãªã©ã³ã
- info@cutiecat.nl
- cutiecat.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
vriendelijk en behulpzaam
Top webshop voor kattenvoer (met 1 eiwitbron)
Mijn kat is allergisch aan een bepaald eiwit. Het was niet gemakkelijk om voedsel te vinden met een hoog gehalte dierlijk eiwit, maar zonder het eiwit waar ze allergisch aan is. Gelukkig vond ik Cutiecat.nl: de webshop biedt hoogwaardig voer aan en geeft duidelijke informatie over de eiwitten. Bovendien zijn de leveringen correct en snel (België). Namens mijn kat Zoé: dit is een top webshop, een aanrader!
Prettige webwinkel
Voor mijn kat ben ik op zoek naar droog- en natvoer met een enkel dierlijk eiwit i.h.k.v. een eliminatiedieet. Op de site kan je alles makkelijk vinden door de filters. Ik had enkele vragen n.a.v. de ingredientenlijsten en ik kreeg snel en een duidelijk antwoord. Aangezien mijn kat het bestelde natvoer niet lekker vond, kon ik de resterende blikken retour sturen. Mijn bestelling werd snel geleverd en het retour werd snel verwerkt. Daarnaast kreeg ik nog een klein zakje voer om te proberen. Er werd ook meegedacht met wat mijn kat misschien wel lekker zou kunnen vinden.
Kortom, een prettige webwinkel en goede en vriendelijke klantenservice.
Erg blij met deze webshop
Erg blij met deze webshop. Voorheen bestelde ik het kattenvoer in grote dozen waardoor ik veel van dezelfde blikjes had en weinig afwisseling in het natvoer van mijn kat. Of moest ik naar Duitsland om voer in te slaan. Heel blij dat ik hier voor een normale prijs blikjes per stuk kan bestellen. Plus puntje dat mijn kat haar favoriete brokjes hier ook nog goedkoper zijn dan in de dierenwinkel. Scheelt ook weer sjouwen met een 4.5kg zak
The kings of packaging
Iâve ordered from this shop multiple times and they never disappoint. Shipping is always quick, but what really stands out is their packaging. They reuse materials from their own incoming deliveries â a clever and sustainable choice â and they do it so well that the contents of my orders are completely secure.
No matter what the delivery service puts my parcel through, everything inside arrives in perfect condition. They leave no room for anything to shift or break â itâs like the items are locked safely in place. Itâs rare to see packaging done this thoughtfully and efficiently, all while avoiding unnecessary waste.
Highly recommended â fast, reliable, and truly mastered packaging.
ELKE artikel per stuk te krijgen ipv per verpakking/doos
Ik ben ooit jaren geleden op hun website terecht gekomen omdat ik op zoek was naar compleet kattenvoer met 1 eiwit en 1 proteïne voor mijn kat met diverse voedsel allergieën. Wat zalig was het dat ik hier altijd alles per stuk kon kopen en zo mijn kat haar allergieën kon achterhalen want meestal reageerde ze al na 3x eten van een bepaalde eiwit en dan zit je daar met de rest van je verpakkingen. Nu 2 kittens geadopteerd die in het asiel aanvullend voer kregen van almo nature en ik wil ze nu compleet voer geven van almo nature maar welke lusten ze... dus opnieuw alweer een zaligheid dat ik gewoon per stuk kleine potjes met diverse smaken kan bestellen. Cutiecat jullie zijn een bedrijf dat meedenkt met de klant zijn/haar wensen. En ondanks dat het voor jullie logistiek meer werk geeft om bv 100 potjes te verzamelen van allemaal verschillende smaken/merken dan dat een klant 100 dezelfde potjes besteld. Maar toch doen jullie het maar â€ïž. Echt een dikke aanrader zijn ze.
Altijd goede ervaring
Ik heb meerdere keren besteld bij Cutie Cat en ben telkens erg tevreden. De levering is altijd snel en netjes geregeld. Ook retourneren gaat heel gemakkelijk, zonder gedoe of problemen. Echt een aanrader
Aanrader
Ik heb al diverse keren hier besteld. Het is een fijne webshop, met snelle verzending en veel keus in gezond kattenvoer. Ook heel fijn dat er kleine verpakkingen en losse blikjes besteld kunnen worden.
En op mails wordt snel gereageerd.
Kortom: TOP !!!
Mijn pakketje met natvoer was door DPD voor mijn deur in de brandende zon gezet en daar heeft het uren gestaan. Ik heb kontakt opgenomen met CutieCat en zonder enig probleem kon ik deze terugsturen (of geld terug) en stuurden ze diezelfde dag nog een nieuwe doos. Echt grandioos!!!
Nu een paar keer besteld en zeerâŠ
Nu een paar keer besteld en zeer tevreden, snelle levering en fijne producten. Ook fijn dat veel natvoerzakjes voor katten los te bestellen zijn, zo kun je af en toe eens wat proberen.
Hele fijne ervaring
Nu al een aantal keer besteld bij CutieCat. Super fijn dat er meer natuurlijke snack opties zijn voor katten! En elke keer weer mega snelle levering. Ik ben heel erg tevreden :)
Voor het eerst besteld bij CutieCat nâŠ
Voor het eerst besteld bij CutieCat en het is me zeer goed bevallen! De producten waren heel snel verzonden en ook heel netjes in gepakt! Ben blij dat ik deze website heb gevonden met de producten die ik voor mijn kat nodig heb.
Super fijne webshop
Super fijn bedrijf, reageren snel en alles heel netjes ingepakt. Toppers!!
Prettige, betrouwbare webshop
Super snelle verzending, goed ingepakt, goede communicatie. Het was heel leuk dat er een kleine sample in het pakketje was gestopt. Onze kat vond het een feest toen de doos openging!
De natuurlijke snoepjes die ik had besteld vielen trouwens erg goed in de smaak. Ik raad CutieCat zeker aan!
Klantvriendelijk
Ik had voor het eerst bij cutiecat spullen gekocht voor mijn kitten. Helaas verloor DPD mijn pakket. Nadat ik contact had opgenomen met cutiecat, ben ik snel en begripvol geholpen. Ik ben zeer tevreden over hun uitstekende service en fijne producten. Normaliter schrijf ik geen review, maar aangezien ik fijn en betrouwbaar ben geholpen. Kan ik niks anders doen dan cutiecat op deze manier te bedanken :)
Top webshop
Top
Goede communicatie, snelle levering, eerlijke prijzen.
Dit verdient een pluim.
Super webshop.
Bestel vaker daar en altijd super vriendelijk als ik een vraag had. Nou had ik een bestelling geplaatst en kreeg mijn kat acute heftige diarree dus moet aan de hypoallergeen voer. Mijn bestelling werd meteen geannuleerd. Hopelijk kan ik in de toekomst daar weer bestellen. Super webshop.
Heel erg tevreden met het strikje voorâŠ
Heel erg tevreden met het strikje voor mijn kat met veiligheidssluiting. Bovendien kreeg ik er 2 gratis zakjes snoepjes bij van hoge kwaliteit en een kaart, bedankt!
Cutiecat is betrouwbaar en heeft een overzichtelijke website
Eerder bij Cutiecat Farmina brokken voor mijn kat met gevoelige spijsvertering besteld. Toen al tevreden over de website (overzichtelijk), klantvriendelijk (een extraatje bij iedere bestelling), verzending van 1-3 dagen en de prijs. Omdat door inflatie ook voer voor onze huisdieren duurder wordt ben ik via een grote aanbieder van dierenproducten op zoek gegaan naar een goedkopere graanvrije brok. Dit ging een periode goed tot mijn kat toch weer met diarree reageerde op een nieuwe zak van het voer.
Opnieuw terug naar Farmina omdat dit tot nu toe de beste brok voor mijn kat is gebleken.
Cutiecat is hierin de goedkoopste aanbieder en daarom hier mijn bestelling geplaatst. Opnieuw harstikke tevreden over deze webshop.
Ik ben altijd een beetje voorzichtigâŠ
Ik ben altijd een beetje voorzichtig met bestellen bij een webshop die ik niet ken, maar CutieCat leek de enige die de brokken die mijn kat mijn voedselallergie kan verdragen nog op voorraad had (en een stuk voordeliger ook nog) dus heb ik toch maar een gokje gewaagd.
Ik mocht kiezen uit drie verschillende bezorgdiensten en de levertijd zou 1-3 dagen zijn dus daar hield ik rekening mee, de volgende dag had ik het al in huis en alles was netjes verpakt zonder meters bubbelplastic in de doos maar gewoon met hergebruikt karton.
Ga hier zeker weer bestellen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ