Ik heb een dressuurzadel voor de verjaardag van mij vriendin besteld, maar hij zat toch niet helemaal lekker. Ik heb contact opgenomen en ik werd goed te woord gestaan en geadviseerd. Zonder problemen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fijne ervaring en prettige service. Afgelopen week de winkel bezocht en vriendelijk geholpen. Precies wat ik zocht bij een ruitersportzaak, ideaal de combinatie van een leuke winkel met een goede webs... もっと見る
Samen met mijn dochter, die Internationaal rijdt, in de winkel geweest. Het eerste wat opviel was de betrokkenheid en de professionele uitleg over de producten die van hoge kwaliteit zijn. Een aanrad... もっと見る
Ik heb onlangs een nieuw zadel gekocht voor mijn paard en ik ben er ontzettend blij mee. Het zadel ziet er prachtig uit en is duidelijk van goede kwaliteit. Het leer voelt stevig en soepel aan, en de... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
CW Saddles begrijpt hoe belangrijk het is om een zadel te hebben dat perfect past bij U en uw paard. Wij bieden een professionele en deskundige MSFC zadelpasservice aan met een ruim assortiment zadels. Zowel nieuwe– als tweedehandse zadels; dressuur, spring & veelzijdig. Wij zijn erkende dealers van diverse , internationaal gerenommeerde merken als Prestige, Albion, Equipe & Stubben. Daarnaast bieden wij je de beste tips en adviezen voor juiste, bijpassende accessoires en het goed onderhouden van je materiaal. Tot slot tref je in onze webshop ook talrijke accessoires aan.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Verkeerd geïnformeerd helaas
Verkeerd geïnformeerd helaas. Opzoek naar een zadel voor onbespierd paard, liever dus een zadel in de lagere prijsklasse. Volgens CW saddles zijn er geen nieuwe leren zadels te verkrijgen voor een bedrag van €1700. Toevallig vandaag nog meerdere gepast en veel opties doorgekregen. Hou het bij de feiten en geef in het vervolg gewoon eerlijk aan dat jullie zadels niet binnen deze prijsklasse vallen, want ze zijn er daadwerkelijk wel bij andere zadelpassers.

CW saddles からの回答
Zeer snelle service
Zeer snelle service, inderdaad voor 13.00 besteld, dan heb je het de volgende dag thuis!! Ideaal!
Het verkeerde artikel was geleverd
Het verkeerde artikel was geleverd. Na een mailtje kreeg ik direct antwoord en een retourformulier. Volgende dag al het juiste artikel in huis. Top!
Snel services
Makkelijk te bestellen en de levering…
Makkelijk te bestellen en de levering is tijdig. Het product is precies wat het moet zijn.
Gewoon prima
Gewoon prima, je moet geen haast hebben, vandaag besteld morgen in huis is het niet. Maar dat kan denk ik ook niet bij hun gezien hun werkzaamheden.
Goede prijs en geen hele hoge verzendkosten.
snelle levering
vlotte bestelling en levering.
Ik kon er makkelijk online bestellen en het product was er eerder dan ik had verwacht. Erg vlot geregeld en van goede kwaliteit!
Zeer vriendelijk en correct geholpen
Super snelle levering!
Altijd goed voor elkaar