レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na het ophalen van mijn splinternieuwe fiets, brak de ketting bij aankomst thuis. Zowel via cycle valley als Fietsen Brijs, zeer snel en enthousiast verder geholpen. Fietsen Brijs zijn de fiets zelf... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer vriendelijk, vragen werd heel duidelijk beantwoord. Problemen werden onmiddellijk aangepakt en op gelost. Was een beetje terughoud om te starten, maar ik kan alleen maar zeggen dat alles heel vlo... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Alles verliep vlot. Enkel de “herkenbaarheid” van de mails was voor mij een minpuntje. Doordat ik een mail verwachtte van “cyclevalley” bleef een mail met als afzender de naam van een medewerker ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alle administratie werd vlot geregeld, en ik kreeg nog extra advies / ondersteuning bij het invullen van de online aanvraag voor de leasing. De afhandeling van mijn dossier liep heel snel en correct.

䌁業情報

1. リヌス業
  2. 䌁業間サヌビス
  3. モビィティ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Cycle Valley is de fietsleasepartner voor werkgevers (bedrijven, steden en gemeenten) en werknemers. We begeleiden en ontzorgen maximaal van fietskeuze tot zorgeloos fietsplezier. Samen creëren we goesting om te fietsen want ... goesting is het begin van alles. ____________________________________________________________ Cycle Valley est le partenaire idéal de leasing de vélos tant pour les employeurs (entreprises, villes et communes) que leurs employés. Nous vous guidons et vous accompagnons à chaque étape depuis le choix du vélo jusqu’à la garantie d’un plaisir maximum dans son utilisation au quotidien. Ensemble, nous créons cette envie de faire du vélo parce que ... l’envie est le début de tout.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Goede service.

Vlotte afhandeling van dossier.

2024幎1月15日

Cycle Valley からの回答

Bedankt voor de review, Bert. Fijn om te lezen. ;) Veel fietsplezier gewenst!

Heb nieuwe fiets

Heb nog maar juist mijn fiets.
De telefonische gesprekken met jullie waren altijd heel vriendelijk.
Spijtig, het sneeuwt geen fietsweer nu.

2024幎1月13日

Cycle Valley からの回答

Bedankt voor jouw review, Marina! Fijn dat je een positieve ervaring had. :) Dat goede fietsweer komt er weldra weer aan. ;)

Tevreden leaser 😀

Het hele proces van aanmelding, bestelling tot levering verliep super vlot. Snelle en vriendelijke communicatie, zowel via mail als telefoon. Heldere uitleg en ondersteuning.

2024幎1月11日

Cycle Valley からの回答

Hele fijne feedback om te lezen, Pascal! Jij bedankt voor het lezen en de energieboost die we krijgen na jouw review. Dat helpt ons vooruit! :) Veel fietsplezier gewenst!

Zeer vlotte afhandeling

Zeer vlotte afhandeling, enkel de app heeft wat verbetering nodig.

2024幎1月8日

Cycle Valley からの回答

Bedankt voor de feedback Kathleen, fijn om te lezen! We zullen zo meteen contact met je opnemen omtrent de Cycle Valley app voor verbeterpunten. :) Bedankt om te leasen en aangenaam fietsplezier!

Antwoorden heel snel

Antwoorden heel snel. Altijd correct

2023幎12月11日

Cycle Valley からの回答

Bedankt voor de feedback en de hoge rating, Sharon! Heel fijn om te lezen. Veel fietsplezier!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。