Bardzo dobrej jakoÅci ubrania, koszulki mam dÅuÅŒszy czas i nadruk super siÄ trzyma, kolor teÅŒ bardzo wytrzymaÅy, bardzo wygodna i dobrze siÄ nosi. WysyÅka szybka, sprawna, bardzo porzÄ dnie zapakowan... ãã£ãšèŠã
NaprawdÄ dobry kontakt z klientem Dawno byÅem tak zadowolony z produktów , które zakupiÅem JakoÅÄ produktów naprawdÄ dobra w porównaniu do konkurencji Serdecznie polecam i napewno jeszcze wróc... ãã£ãšèŠã
Bardzo polecam !!! jezeli ktos ma jakies watpliwosci to sa to jakosciowe ubrania z super milutkiego materialu porzadnie zrobione, definitywnie warte swojej ceny,na pewno kupie ponownie!
Kupilam od nich bluzkÄ i bluzÄ jakies pol roku temu, moÅŒe trochÄ wiÄcej i pomijajÄ c szybkÄ wysyÅkÄ nadruk nadal sie trzyma mimo praÅ. Moim zdaniem solidna firma i warta polecenia
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wysokiej jakoÅci koszulki i bluzy unisex, stworzone z myÅlÄ o komforcie i dÅugotrwaÅym uÅŒytkowaniu, które pasujÄ do kaÅŒdego stylu.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Szczerze mega
Szczerze mega, dobra jakoÅÄ, przede wszystkim dobry kontakt z klientem. Koszulki mega wygodne i trwaÅe, z konkretnego materiaÅu. Polecam!
Genialny Vibe
Genialny Vibe, wygoda obsÅugi , brak utrudnieÅ oraz profesonalne opisy
Ideolo
jakosc 10/10, cena spoko,szybka dostawa. Czego wiecej chciec
The best of
Bardzo fajna firma, strasznie dbajÄ
o swoich klientów i majÄ
dobre nastawienie :D
Super wszystko jest w najwiÄkszymâŠ
Super wszystko jest w najwiÄkszym porzÄ
dku tak jak ma byÄ
Super kontakt z klientem
Super kontakt z klientem, mega fajnie wykonane i przede wszystkim jakoÅÄ ð€
pod wraÅŒeniem
Åwietna profesjonalna obsÅuga i ciuszki teÅŒ niczego sobie, serdecznie polecam ð¥ð¥
Åwietne koszulki
Åwietne koszulki, super materiaÅ i znakomita dostawa. Polecam kaÅŒdemu kto chce siÄ dobrze i wygodnie ubraÄ! ð¥
Totalnie best quality ciuchy
Totalnie best quality ciuchy! Mega polecam! Super customer serviceð¥°âš
Åwietna marka
Polecam ð¥ð¥ð¥ð¥
Bardzo spoko odzieŌ
Najlepsze ubrania i wykonanie jakieâŠ
Najlepsze ubrania i wykonanie jakie moÅŒe byÄ serdecznie polecam
Mega Åwietna komunikacja z klientem jakâŠ
Mega Åwietna komunikacja z klientem jak i szybki czas realizacji zamowienia
Z calego serca polecam !!!!
Åwietne ciuchy
Åwietne ciuchy, ich wykonanie jest naprawdÄ super, czuÄ ÅŒe materiaÅ jest wysokiej jakoÅci.
Ceny sÄ
naprawdÄ rozsÄ
dne a dostawa jest bardzo szybka.
Mega polecam!
Tanie o Åwietnej jakoÅci ubrania fajnaâŠ
Tanie o Åwietnej jakoÅci ubrania fajna szybka dostawa polecam serdecznie
Bardzo fajna jakoÅ przystÄpna cena
Bardzo fajna jakoÅ przystÄpna cena