レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte ervaring Wil mijn geld teruggestort krijgen . Krijg alleen maar berichtjes ons excuses u moet eerst 19.50 euro storten voor retouradres En dat bericht heb ik al 10x gehad . Niet ko... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Dit is tot nu toe de enige zeer slechte

Dit is tot nu toe de enige zeer slechte review die ik ooit geschreven heb. Ik had daar de portemonnee gezien (schitterend filmpje) en compressiekousen met rits, totaal 69,90. Op basis van de reviews op de site heb ik de artikelen gekocht. Levering zou binnen een paar dagen geschieden, werden enige weken want het moest uit China komen. Uiteindelijk kwam bestelling, maar wat een rommel, wat een puinzooi, werkelijk. Pas toen ik de reviews zag op trustpilot wist ik dat geld proberen terug te krijgen totaal geen zin heeft, dat ik echt opgelicht ben etc. Ik beschouw het maar als een wijze les om voortaan nog beter te gaan opletten. Mijn advies aan wie dit leest: koop niet bij dit bedrijf, je bent je geld kwijt.

2026幎9月16日

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring
Wil mijn geld teruggestort krijgen .
En dat bericht heb ik al 10x gehad .
Niet kopen dit zijn gewoon oplichters met goedkopen rotzooi

2026幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

pure oplichting pakket nooit ontvangen

Bestelling gedaan begin juni ondertussen half augustus en nog niets ontvangen. Men stuur me van het kastje naar het muurtje. men zegt dat de bestelling geleverd is maar ik heb niets ontvangen. Ik vrag bewijzen maar deze kunnen ze me niet aanleveren. Bijgevolg geld kwijt. dit is pure oplichting!!! fraude . Doe er nooit zaken mee. een verwittigd man / vrouw is goud waard!

2026幎8月13日

Oplichting

Card wallet besteld voor dik € 40. Bleek Chinees prul. Geklaagd en geld teruggevraagd. Wekenlang aan het lijntje gehouden dat het geld werd teruggestort. Niets ontvangen. Het zijn pure oplichters!!

2026幎8月10日

Bedrieglijke praktijken...

Inderdaad, zelfde ervaringen als anderen.
Besteld en niets ontvangen. Wordt je opgehemeld dat t onderweg is (meer dan n maand)
Support is er wel en krijg telkens antwoord, doch niet het gewenste.
Vraag mijn bestelling dan maar te annuleren en terug te betalen, uiteraard niet mogelijk.
Dit ziet er sterk uit als moedwillig consumenten bedrog en zou niet meer mogen kunnen anno 2026. Het feit dat t over kleinere bedragen gaat beschermd hun wel tegen gerechtelijke stappen. Tijd om daar eens wat aan te doen.

2026幎8月7日

Daal&co = Chinese rommel

Gewoon Chinese rommel, levering duurt lang en xxl besteld maar krijg xl. Staat wel xxl in shirt maar dat is het niet. 3 verschillende kleuren besteld en krijg 3 x zelfde kleur. Klacht word wel op gereageerd maar retour naar "magazijn in Azie" kost 40 tot 45 euro.
Totaal geen medewerking over verkeerd product. Eigenaren zijn vast ook eigenaar van "we breeze" want is zelfde retoutbeleid en zelfde reclame foto's e.d.

2026幎7月16日

BAAL & CO

VANAF BEGIN JUNI EEN VERZOEK GEDAAN VOOR EEN PORTEMONNEE NU BIJNA EIND JULI EN MIJN PROBLEEM IS NOG NIET OPGELOST. EIND JUNI DE PORTEMONNEE ONTVANGEN DE PORTEMONNEE VOLDOED NIET AAN MIJN VERWACHTING DUS EEN MAILTJE GESTUURD MET HET VERZOEK DE PORTEMONNEE RETOUR TE STUREN NU KOMEN ZE MET EEN VOORSTEL OM 15% TE VERGOEDEN.EEN DE PORTEMONNEE TE HOUDEN. SORRY WAT EEN BEDRIJF
NUL STERREN U ALLEN UITKIJKEN.

DIT IS HET RETOUR ADRES VAN BAAL&CO:
WUXI
BUIDING 4. UTH.FLOOR. BAIYE ROAD. DONGGUAN
GUANGDONG. 52300. CHINA.

Verzendkosten??? € 40 tot € 50.
IK GA VOOR DIE PRIJS TOCH LIEVER NAAR EEN NEDERLANDSE CHINEES. ( BAPIE PANG GANG )

2026幎7月13日

Levering van Daal&Co lijkt corrupt

Heb 1/6/26 bij Daal&Co een wallet besteld. Geen aankoopbevestiging gekregen. Geen track&trace. Wel betaald. Gelukkig hebben wij met VISA-creditcard betaald. Steeds geen reactie van Daal&Co. Op 't laatst een standaard gegenereerde tekst. Product na lang wachten alsnog ontvangen. Voldeed niet aan verwachting. Men reageert niet bij verzoek te willen retourneren. Ook niet op verzoek koop te willen ontbinden. Heb gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht: via VISA!. Waarschijnlijk houdt Daal&Co "gewoon" hun geld, maar is een discutabele organisatie. Wees gewaarschuwd.

2026幎7月3日

Troep uit China

Het komt rechtstreeks uit China, ze nemen niet eens de moeite om het opnieuw te verpakken. Duurt lang en is dus altijd te duur. Retourneren kost meer als het shirt zelf. A.u.b. links laten liggen en niks bestellen.

2026幎7月2日

Waardeloos

Waardeloos. Lange wachttijden. Betreft shirts. Slechte chinese troep. Maat klopt niet. Retour kost 50e(!).
NIET INTRAPPEN. OPLICHTERS

2026幎7月7日

Oplichterij 1e Klasse!!!

Mijn ervaring met Daal & Co is erg teleurstellend. De producten blijken simpelweg dropship-artikelen te zijn, terwijl daar vooraf niet transparant over wordt gecommuniceerd. Hierdoor duurde de levering ook veel langer dan je op basis van de website zou verwachten.

Toen ik de hempjes wilde retourneren, kwam de grootste teleurstelling: de retourzending moest op eigen kosten naar het buitenland worden verstuurd, wat mij ruim €50 zou kosten. Voor een paar hempjes is dat natuurlijk absurd en maakt het retourneren in de praktijk onmogelijk.

Ik heb meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice om samen tot een redelijke oplossing te komen, maar zonder succes. Er werd niet meegedacht en ik kreeg geen passende oplossing aangeboden.

Ik zou Daal & Co daarom niet aanbevelen. Wees je ervan bewust dat retourneren je veel geld kan kosten en dat de klantenservice in mijn geval niet behulpzaam was.

2026幎7月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ