Dansk AutoCamper Import レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Startede med at vi overvejede at lease en autocamper og endte med at vi fik hjÊlp til at kÞbe den fedeste nye autocamper med en kÊmpe besparelse og uden noget bÞvl overhovedet. Kan varmt anbefale at t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super service hvor der var tryghed i hele processen. Alle forud beregnede kalkulationer holdt, sÃ¥ ingen overraskende udgifter. Og salget af vores “gamle” autocamper gik hurtigt, sÃ¥ vi kan kun anbefal... もっず芋る

䌁業が回答したした

Morten er en utrolig vidende og utrolig hjÊlpsom kapacitet indenfor sit felt. SjÊldent har vi da oplevet sÃ¥ hurtig og effektiv en hjÊlp, som vi har fÃ¥et her. Vi vil anbefale alle at bruge Mortens ind... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi ville af forskellige Ã¥rsager sÊlge vores nÊsten nye autocamper. Vi fandt DACI.dk pÃ¥ Facebook via en af deres flotte salgsannoncer. DACI havde tÃ¥rnhÞj tilfredshed herinde pÃ¥ Trustpilot og s... もっず芋る

䌁業情報

1. RV 販売店

圓該䌁業による蚘述

Ny eller brugt autocamper? Vi hjÊlper med at afsÞge, besigtige, forhandle, hjemtage, toldsyne, klargÞre, afgiftsberigtige og registrere jeres nÊste autocamper. Markedet for autocampere i isÊr Tyskland er meget stÞrre end det danske og derfor er udvalget af autocampere naturligt stÞrre - herunder også muligheden for at finde en autocamper med det helt rigtige udstyr og til den rigtige pris.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

Vi valgte DACI til et formidlingsalg af camper Van

Vi valgte DACI til et formidlingsalg af vores Camper Van . Det har vÊret et super godt forlÞb, lige fra den fÞrste kontakt. Vi er lÞbende blevet informeret og vi har vÊret trygge i hele processen!! 🀩
Mange stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎1月27日

Dansk AutoCamper Import からの回答

KÊmpe tak for alle stjernerne 🀩

Det har vÊret en fornÞjelse at sÊlge jeres meget flotte Camper Van. De nye ejere er prÊcis sÃ¥ glade for den, som i var 👍

DACI teamet 💪

Fra fÞrste mÞde til fÊrdig camper: En stÊrk oplevelse med DACI

Konklusion:
Overordnet set er vi meget glade og tilfredse med DACI. Processen med at finde, importere og klargÞre en autocamper er kompleks, men DACI har vÊret en professionel, engageret og tryg samarbejdspartner hele vejen. Vi kan uden tÞven anbefale dem og giver dem 5 stjerner – ikke fordi alt var fejlfrit, men fordi de tog ansvar og leverede, nÃ¥r det virkelig talte.

âž»

FÞr sommeren tog vi kontakt til DACI i håb om at finde en autocamper, der passede til vores familie.

Allerede fra fÞrste mÞde fÞlte vi os meget velkomne og trygge i processen. Det var et behageligt mÞde, hvor vi blev vist faciliteterne, mÞdte personalet og fik en grundig gennemgang af hele forlÞbet.

SÞgningen efter den rette camper foregik i fÊllesskab. DACI sÞgte aktivt, og vi sÞgte også selv. Det fÞrte til mange mails frem og tilbage, og selvom vi indimellem havde mange spÞrgsmål og forslag, blev vi altid mÞdt med venlige, professionelle og hurtige svar fra DACI-teamet.

Ærligt talt stÞdte vi ogsÃ¥ pÃ¥ udfordringer undervejs. Efter valget af camper tog processen lÊngere tid, end vi havde forstÃ¥et og hÃ¥bet pÃ¥. Sommerferien kom i vejen, og hjemtransporten blev forsinket – noget bÃ¥de vi og DACI var frustrerede over. En mere tydelig kommunikation her kunne ikke have fremskyndet leveringen, men kunne have afstemt vores forventninger bedre.

Da camperen ankom til Danmark, blev den synet og toldsynet, og vi var hele tiden fuldt informeret. Meget imponerende var det, at det prisoverslag DACI havde givet os pÃ¥ bÃ¥de indkÞb og afgifter, ramte nÊsten fuldstÊndig plet. Ingen ubehagelige overraskelser – tvÊrtimod.

DesvÊrre opdagede DACI fejl pÃ¥ camperen dagen fÞr udlevering. Det betÞd en udsÊttelse, mens DACI i samarbejde med et lokalt vÊrksted forsÞgte at finde en lÞsning. Da det ikke umiddelbart lykkedes, sÞrgede DACI for, at camperen kom pÃ¥ LMC-vÊrksted i Nordjylland. Alt dette hÃ¥ndterede DACI – og uden ekstra omkostninger for os. Fejlene var ikke oplyst ved salget og lÃ¥ uden for DACI’s kontrol, men de tog alligevel ansvar og gjorde alt for at levere en fejlfri camper.

Vi fik camperen udleveret, men desvÊrre var ikke alle fejl lÞst. Endnu en gang var DACI hjÊlpsomme og fleksible. Vi aftalte, at vi kunne tage et par ture i camperen og derefter kÞre den tilbage til vÊrkstedet. Efter andet vÊrkstedsbesÞg blev de sidste fejl fundet og udbedret – og igen stod DACI for bÃ¥de dialogen og de Þkonomiske forhold.

Afsluttende anbefaling:
I et forlÞb som dette, hvor der er mange trin, mange parter og mange detaljer, kan misforstÃ¥elser opstÃ¥. Men DACI gjorde alt for at minimere dem – og endnu vigtigere: de rettede op, nÃ¥r noget ikke gik som planlagt.

Der kunne skrives meget mere, for der er mange flere positive ting at fremhÊve. Hvis vi igen skal finde en autocamper, ved vi helt sikkert, hvem vi ringer til.
Tak for jeres store indsats – DACI får vores varmeste anbefaling.

⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎8月14日

Dansk AutoCamper Import からの回答

Tusind tak for jeres meget grundige og Êrlige anmeldelse – og for de 5 stjerner.

Det glÊder os oprigtigt at hÞre, at I har fÞlt jer trygge og godt behandlet gennem et forlÞb, som vi ved er både komplekst og krÊver tillid. Netop tillid, gennemsigtighed og samarbejde er helt centrale vÊrdier for os hos DACI, så det betyder meget at lÊse, at det er sådan, I har oplevet processen.

Tak for jeres tillid, tålmodighed og gode samarbejde hele vejen. Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe jer i mål med jeres autocamper.

Rigtig god fornÞjelse med mange gode oplevelser pÃ¥ vejene – og I ved, hvor I finder os, hvis vi skal hjÊlpe igen en anden gang 🚐✚

DACI-teamet

Vi har solgt vores autocamper

Vi har solgt vores autocamper igennem Dansk Autocamper import og de har vÊret profesionelle hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale dem.

- Birte & Lars

2025幎12月15日

KÊre Birte og Lars,
Tak for de flotte 5 stjerner 🀩
Dem sÊtter vi virkeligt pris på.
Ønsker jer en dejlig jul og et godt nytår.
Mvh Team DACI

Rigtig god og kontant gratis service.

Jeg har ikke kÞbt og brugt dem til at hente en Camper endnu. Jeg har ind til nu brugt deres tid helt gratis. Det er ret kontante svar og de lyder bestemt til at have styr på det. Dejligt at man kan få rådgivning uden fÞrst at skulle forpligtige sig. For så god gratis service vil jeg gerne give 5 stjerner. Jeg er sikker på at det holder hele vejen igennem. :)

2025幎12月1日

Tak for de flotte 5-stjerner, dem sÊtter vi stor pris pÃ¥ 🀩
Team DACI

KÆMPE anbefaling her fra

KÆMPE anbefaling her fra. De kan deres kram, og leverer på alle punkter. Virkelig god kommunikation undervejs, og en smart webside til din handel/autocamper.

2025幎9月2日

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse og de rosende ord! 🀩
Netop kommunikation og information er vigtigt for os. Det er trods alt jer der skal have ny autocamper, så er det også vigtigt i er helt opdateret på både status i sagen og selve importprocessen. Håber i får mange gode oplevelser i jeres autocamper.
Morten og hele team DACI

Super kompetente

Super kompetente. Vi fÞlte os trygge i hele processen og det var både kommissionssalg og kÞb af autocamper. Fantastisk rådgivning. Tak for jer ildsjÊle. Vi kommer helt sikkert igen.

2025幎10月10日

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! 🙏

Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe jer med både salget af den gamle autocamper og at finde jeres nye autocamper.

Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at I har fÞlt jer trygge gennem hele forlÞbet

Tak fordi I valgte os – vi ser frem til at byde jer velkommen igen! 🚐✚

Morten og hele Team DACI

100% tryghed og i gode hÊnder.

Gennem hele forlÞbet omkring kÞbet af vores camper, har vi kun oplevet en fantastisk hjÊlp og viden. Vi har fÞlt os 100% trygge gennem hele processen og kan kun give vores stÞrste anbefaling til Dansk AutoCamper Import, både Morten og resten af teamet.

2025幎10月9日

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! 🙏
Det glÊder os virkelig at hÞre, at I har fÞlt jer trygge og godt hjulpet gennem hele kÞbsprocessen. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at give vores kunder en god oplevelse og tryghed hele vejen – sÃ¥ det betyder meget for os, at det ogsÃ¥ har vÊret jeres oplevelse.

Rigtig god fornÞjelse med jeres nye camper – vi hÃ¥ber, den kommer til at danne ramme om mange gode oplevelser og eventyr! 🚐✚

Morten og hele teamet hos Dansk AutoCamper Import

Vi har kun ros at give

Vi har kun ros at give. Et rigtig fint og professionelt forlÞb lige fra fÞrste mÞde og til da vi forlod pladsen med vores nye Autocamper . En stor tak til alle på holdet

2025幎10月3日

Dansk AutoCamper Import からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🌟🌟🌟🌟🌟
Vi er rigtig glade for at hÞre, at i har haft en god oplevelse hele vejen igennem processen. Hvis der var en side hvor virksomheder kunne anbefale kunder, sÃ¥ havde i fÃ¥et 5-stjerner retur fra os 🀩

Vi Þnsker jer mange gode og eventyrlige ture fremover – og hÃ¥ber i vil kigge forbi igen! 🚐✚

Morten og resten af Team DACI

Salg af autocamper

Vi har solgt vores autocamper gennem dansk autocamper import og Morten. Vi valgte dem isÊr fordi deres salÊr var en fordel for os, og meget bedre end hvad andre kunne tilbyde - det viste sig undervejs at Morten gav os mange andre grunde til at vi skulle vÊlge netop ham/dem igen en anden gang.
SÊrdeles god kommunikation, og så er teamet virkelig dygtige til det de laver.
Vi giver dem vores bedste anbefalinger, og vi ville uden tÞven vÊlge dem igen.
Tak for hjÊlpen og tak for handlen.

2025幎10月3日

Hej Susanne og Rasmus,
1000 tak for den flotte anmeldelse og de flotte ord- det er vi virkelig glade for.🙏🏻

Tak for tilliden, med at finde de nye ejere til jeres, nu tidligere, virkelige lÊkre camper.

Tak for denne gang og hvis i har brug for hjÊlp en anden god gang sÃ¥ tag endelig fat i os igen😊

Super god fornemmelse fra start...og

Super god fornemmelse fra start...og det viste sig at hele forlÞbet var godt dokumenteret og informeret.
Punktlighed, god service, holdte aftaler har vÊret med til en super god oplevelse og handel via DACI.

2025幎9月1日

Hej Jens Erik,
Tusinde tak for den fine anmeldelse og de flotte ord, det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse.

Endnu engang stort tillykke med jeres fantastiske camper, vi håber I bliver rigtige glade for den.

Dbh. Team Daci

Vi har kÞbt en fin autocamper hos DACI

Vi har kÞbt en fin autocamper hos DACI og hentede den den 8/8. 25. Vi har fået en meget fin behandling, af alle i firmaet. Vi kan varmt anbefale andre at handle hos DACI. Venlig hilsen Ingrid og Bent.

2025幎8月8日

KÊre Ingrid og Bent,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse. Det glÊder os meget at hÞre, at I har haft en god oplevelse hos os, og at I er glade for jeres nye autocamper.

Vi Þnsker jer mange dejlige ture og oplevelser pÃ¥ vejene – og husk, at I altid er velkomne til at kigge forbi, hvis I har brug for hjÊlp eller gode rÃ¥d.

Team DACI

DACI til UG!

En sÊrdeles professionel hjÊlp til import af autocamper. Den support kan bestemt kun anbefales.
Detaljer og opfÞlgninger til UG og importen af min smukke autocamper, havde vÊret umulig for mig uden supporten fra DACI.
Gorm M. Johansen
N.B. Stor hilsen til jer alle i Vamdrup- specielt til Mortens far. 😇

2025幎8月29日

Hej Gorm,
Tak for den fine anmeldelse og det flotte ord. Det betyder meget for os.
Endnu engang stort tillykke med din fede camper - den er noget helt specielt.🀩

Bedste hilsner
Team Daci.

Tillid og kompetance

Inden den fÞrste kontakt var jeg skeptisk - det handler jo om mange penge, og der er meget svindel på nettet. Derudover er der en del useriÞse danske autocamper-forhandlere, som udnytter kÞbers manglende viden.

Men DACI er helt anderledes. Hele processen med min autocamper var seriÞs og professionel. Jeg fÞlte mig tryg gennem hele forlÞbet og var aldrig i tvivl om deres trovÊrdighed.

Morten, Susanne og resten af teamet leverede fremragende service, og jeg kan varmt anbefale at handle med dem.

PS: Jeg er utrolig glad for min autocamper - isÊr den model Morten fandt til mig i Tyskland.

2025幎4月1日

Dansk AutoCamper Import からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏
Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig tryg gennem hele processen – netop tillid og trovÊrdighed er kernen i alt, hvad vi gÞr.
Vi sÊtter stor pris på dine ord om både vores service og teamet, og vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med din autocamper.

Rigtig god fornÞjelse med mange gode ture i den – vi glÊder os til at fÞlge dig pÃ¥ rejsen 🚐✚

Morten, Sussanne & resten af DACI-teamet

En fantastisk god oplevelse hos Morten

Vi kan meget let sende de bedste anbefalinger til DACI.
Når man kÞber en autocamper, så er det mange penge for den enkelte, uanset om man skal kÞbe en ny, en brugt, en stor eller en lille, krÊver det trovÊrdighed.
Hvis du sÞger venlighed, seriÞsitet, trovÊrdighed, professionalisme, til import af din nÊste Autocamper, så kan vi kun anbefale Morten hos DACI.
Morten og hans team har hjulpet os med at finde den rigtige autocamper i Tyskland og forhandlet pris, transport, afregning med Skat, registrering og monteret det Þnskede udstyr i Danmark, men ikke nok med det, så kan man selv fÞlge hele processen på det link, man får som kunde hos DACI.
Vi havde allerede en autocamper, som vi gerne skulle have solgt, også her fik vi hjÊlp af Morten. Det resulterede i både glad kÞber og glad sÊlger.
Tak til team DACI

2025幎8月1日

Tusind tak for jeres flotte 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er utroligt glade for jeres positive feedback – det betyder virkelig meget for os. Det er altid en fornÞjelse at have kunder som jer, og vi er glade for, at i har haft en god oplevelse med os.

Hvis i nogensinde har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp fremover, står vi altid klar til at assistere.

Tak fordi du valgte os – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse!

De bedste hilsner,

Morten og resten af teamet

Rigtig fin oplevelse og grundig

Rigtig fin oplevelse og grundigt arbejde fra daci, hjÊlpsom, venlig og altid klar til at svare på spÞrgsmål.
Vi var fÞrste gangs kÞber.

2025幎7月7日

Hej Carsten,

Anbefalingen går også den anden vej. Det var en fornÞjelse at hjÊlpe jer med at finde og importere den meget fine autocamper. GlÊder os til at se jer til vores kundedag.

Morten og resten af team DACI

Grundig vejledning og grundigt arbejde

Grundig vejledning og grundigt arbejde med at sikre den rigtige lÞsning for os, gav os tryghed. Der var tid til at få stillet og afklaret alle spÞrgsmål.

2025幎4月2日

Dansk AutoCamper Import からの回答

Hej Peter, tak for de pÊne ord. Jeg hÃ¥ber i nyder autocamperlivet i jeres flotte autocamper. Mvh Morten og resten er team DACI 👍

Super proff firma

Vi har af 2 omgange besÞgt DACI og har fået top proff hjÊlp hver eneste gang. Ved fÞrste besÞg fik vi ikke rigtig kÞbt noget, men vi blev noget klogere på hvad det var vi ville gå med...... Så da "vognen" pludselig stod der, skyndte vi at sÊtte vores egen vogn til salg, og det makkede vi med et stykke tid, men pludselig fik vi solgt og "vognen" stod stadig hos DACI og den ville vi bare eje... Så det endte med at vi faktisk kÞbte "vognen" hos DACI hel ubeset og egentlig også et par dage fÞr vi helt havde fået afsluttet handlen på vores egen vogn..... Men det hele flaskede sig og vi kunne endelig tage ned til DACI og hente vores skÞnne "vogn" og derefter drÞne ud i landet og nyde livet..... Vi vil til enhver tid anbefale DACI, da de yder en proff service og er lynhurtige til at få alting til at flaske sig...... Hvis vi på noget tidspunkt skal handle igen, bliver det helt bestemt hos DACI......

2025幎4月11日

Dansk AutoCamper Import からの回答

Den fineste autocamper i nu er kommer pÃ¥ tur i 🀩 Stor tak for de 5-stjerner og de flotte ord. Vi er sÃ¥ glade for at det lykkedes at "bytte" jeres vogn til drÞmmevognen 🚐💚 Mvh Morten og resten af team DACI

Rigtig god service og hjÊlpsomhed med

Rigtig god service og hjÊlpsomhed med at finde den helt rigtige autocamper til os. Vi fÞlte og sikre og trygge gennem hele processen.

2025幎4月27日

Dansk AutoCamper Import からの回答

SÃ¥ fin en autocamper vi fik hjem til jer 🀩
Vi elsker vores arbejde... tak for de flotte ord!

SeriÞs og trovÊrdig

SeriÞs, trovÊrdig igennem hele processen. Man fÞler sig godt behandlet fra start til slut. Og så holder aftalerne.

2025幎4月25日

Dansk AutoCamper Import からの回答

Tak Frank og Marianne. Tak for de pÊne ord. Vi håber i nyder livet som autocampister. Med venlig hilsen Morten og resten af Dansk AutoCamper Import teamet.

Den slags service fortjener ros!

Den slags service fortjener ros – kan varmt anbefales!

Jeg fik hjÊlp af Dansk Auto Camper Import til at importere en privatbil, og det har vÊret en helt igennem tryg og positiv oplevelse.

Fra fÞrste samtale mÊrkede jeg, at Morten og hans hustru virkelig brÊnder for det, de laver. De tog sig god tid til at besvare mine spÞrgsmål, forklare processen og kom med lÞsningsforslag, når der var valg, der skulle trÊffes.

Selvom deres hovedomrÃ¥de er autocampere, havde de fuldstÊndig styr pÃ¥ bilimport og guidede mig sikkert igennem hele forlÞbet – fra start til slut. Alt det praktiske blev klaret med stor professionalisme, og jeg fÞlte mig i meget kompetente hÊnder hele vejen.

Det har vÊret en kÊmpe lettelse at kunne lÊne sig op ad deres erfaring og engagement – isÊr fordi bilimport hurtigt kan virke lidt uoverskueligt.

Jeg er utrolig glad for resultatet og kan på det varmeste anbefale Dansk Auto Camper Import til andre. Det er sjÊldent at mÞde så Êgte og hjÊlpsomme mennesker i en branche som denne!

2024幎8月28日

Dansk AutoCamper Import からの回答

Vi vÊrdsÊtter meget de flotte ord. Det er intet mindre end fantastisk når i (kunderne) også vÊrdsÊtter vores arbejde.
Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback på vores service.

Morten
Dansk AutoCamper Import