Fra fÞrste mÞde til fÊrdig camper: En stÊrk oplevelse med DACI
Konklusion:
Overordnet set er vi meget glade og tilfredse med DACI. Processen med at finde, importere og klargÞre en autocamper er kompleks, men DACI har vÊret en professionel, engageret og tryg samarbejdspartner hele vejen. Vi kan uden tÞven anbefale dem og giver dem 5 stjerner â ikke fordi alt var fejlfrit, men fordi de tog ansvar og leverede, nÃ¥r det virkelig talte.
âž»
FÞr sommeren tog vi kontakt til DACI i håb om at finde en autocamper, der passede til vores familie.
Allerede fra fÞrste mÞde fÞlte vi os meget velkomne og trygge i processen. Det var et behageligt mÞde, hvor vi blev vist faciliteterne, mÞdte personalet og fik en grundig gennemgang af hele forlÞbet.
SÞgningen efter den rette camper foregik i fÊllesskab. DACI sÞgte aktivt, og vi sÞgte også selv. Det fÞrte til mange mails frem og tilbage, og selvom vi indimellem havde mange spÞrgsmål og forslag, blev vi altid mÞdt med venlige, professionelle og hurtige svar fra DACI-teamet.
Ãrligt talt stÞdte vi ogsÃ¥ pÃ¥ udfordringer undervejs. Efter valget af camper tog processen lÊngere tid, end vi havde forstÃ¥et og hÃ¥bet pÃ¥. Sommerferien kom i vejen, og hjemtransporten blev forsinket â noget bÃ¥de vi og DACI var frustrerede over. En mere tydelig kommunikation her kunne ikke have fremskyndet leveringen, men kunne have afstemt vores forventninger bedre.
Da camperen ankom til Danmark, blev den synet og toldsynet, og vi var hele tiden fuldt informeret. Meget imponerende var det, at det prisoverslag DACI havde givet os pÃ¥ bÃ¥de indkÞb og afgifter, ramte nÊsten fuldstÊndig plet. Ingen ubehagelige overraskelser â tvÊrtimod.
DesvÊrre opdagede DACI fejl pÃ¥ camperen dagen fÞr udlevering. Det betÞd en udsÊttelse, mens DACI i samarbejde med et lokalt vÊrksted forsÞgte at finde en lÞsning. Da det ikke umiddelbart lykkedes, sÞrgede DACI for, at camperen kom pÃ¥ LMC-vÊrksted i Nordjylland. Alt dette hÃ¥ndterede DACI â og uden ekstra omkostninger for os. Fejlene var ikke oplyst ved salget og lÃ¥ uden for DACIâs kontrol, men de tog alligevel ansvar og gjorde alt for at levere en fejlfri camper.
Vi fik camperen udleveret, men desvÊrre var ikke alle fejl lÞst. Endnu en gang var DACI hjÊlpsomme og fleksible. Vi aftalte, at vi kunne tage et par ture i camperen og derefter kÞre den tilbage til vÊrkstedet. Efter andet vÊrkstedsbesÞg blev de sidste fejl fundet og udbedret â og igen stod DACI for bÃ¥de dialogen og de Þkonomiske forhold.
Afsluttende anbefaling:
I et forlÞb som dette, hvor der er mange trin, mange parter og mange detaljer, kan misforstÃ¥elser opstÃ¥. Men DACI gjorde alt for at minimere dem â og endnu vigtigere: de rettede op, nÃ¥r noget ikke gik som planlagt.
Der kunne skrives meget mere, for der er mange flere positive ting at fremhÊve. Hvis vi igen skal finde en autocamper, ved vi helt sikkert, hvem vi ringer til.
Tak for jeres store indsats â DACI fÃ¥r vores varmeste anbefaling.
âââââ
2025幎8æ14æ¥