レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Foretog en booking og betalte depositum som "tilbagebetales ved mÞde i restauranten" - MEN tilbagebetaling er dog vigtigt at anfÞre senest ved betaling da der ikke er nogen automatik - OG det er sÃ¥ re... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super Gratis Service Som Altid. Jeg bruger den til at finde den pizzaria tÊtteste pÃ¥ mig og ser pÃ¥ Menukortet og ringer og bestiller. Jeg tror at Dagens Menu bare levere en service for restauranter... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Respekterer ikke nÃ¥r man trÊkker sit samtykke tilbage men bliver istedet ved med at reservere bord pÃ¥ tidspunkt og sted man ikke har booket. ForfÊrdelig og uetisk virksomhed. Reagerer ikke pÃ¥ mails el... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Find tusindvis restauranter og takeaway NÊr dig. LÊs restaurant anmeldelser. Se menukortet, tilbud rabatter. Bestil bord eller Take Away

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ingen automatisk tilbagebetaling af depositum

Foretog en booking og betalte depositum som "tilbagebetales ved mÞde i restauranten" - MEN tilbagebetaling er dog vigtigt at anfÞre senest ved betaling da der ikke er nogen automatik - OG det er så restauranten som lider et tab ved netbookingen. Restauranten siger: giv bare et ring - det er gratis og så undgår vi begge besvÊr og betaling.

2026幎2月28日

FAKE! SCAM!

FAKE, FAKE, FAKE! Please do not book through this page, they do not have agreements with the restaurants and your booking is not valid. We went to the restaurant Dagensmenu advertised and they had never heard of this website and they do not work with them. Such waste of time, SCAM!!!!!

2024幎9月17日

Snyd!

Jeg lavede en booking, tirsdag d.12. Sep. 2023, på en restaurant der ligger lidt ude på landet, de skrev at de ville vende tilbage, når restauranten havde godkendt. Det tog ikke lang tid, fÞr vi fik en melding om, at vores reservation var godkendt af restauranten.
Da vi ankommer til restauranten, ser der rimelig dÞdt ud. På dÞren ser vi så et skilt, hvor der står at de har lukket hver tirsdag.
DÃ¥rlig service, spild af vores tid og penge (til benzin).
Jeg forestiller mig ikke, at restauranten har godkendt en booking, på en dag hvor de har lukket!

2023幎9月12日
5぀星のうち5の評䟡

Super Gratis Service Som Altid.

Super Gratis Service Som Altid.
Jeg bruger den til at finde den pizzaria tÊtteste på mig og ser på Menukortet og ringer og bestiller.
Jeg tror at Dagens Menu bare levere en service for restauranter og pizzarias, det er jo ikke dem der står for alt det andet, der er jo restaurantens opgave at levere ordren så kan man bare ringe i stedet for, det gÞr jeg altid for at vÊret sikker på bestillingen. Og det virker hver gang, Det er jo en gratis service for mig at bruge. Det er jo pizza manden der laver pizzaen og ikke dagens menu. Så jeg forstår ikke al den negative omtale om at de ikke svarer, det skyldes vel flere 1000 nye henvendelser om dagen, Så har de vel glemt at svare på nogle af dem, som nÊsten alle gÞr i dag.

2021幎6月17日
5぀星のうち2の評䟡

God pizza , MEN...

God pizza, MEN de kan ikke finde ud af og fÞlge en ordre.
Jeg bestilte dressing pÃ¥ den ene pizza, men der var dressing pÃ¥ begge 2, bestilte oregano pÃ¥ den ene og uden pÃ¥ den anden, men ingen oregano pÃ¥ nogen af dem... 🀔
TÊnker det er sidste gang jeg bestiller der.

2021幎4月28日
5぀星のうち5の評䟡

Efter min mening er det den bedste

Efter min mening er det den bedste guide til at finde restauranter og take away. Jeg kan godt lide at bruge den og bruger den ofte. Den er nem at lÊse menukortet og se billeder samt Anmeldelser. Det hele er lige som samlet et sted. Virkelig godt lavet. Det så fedt det er så nemt at ringe direkte til restauranten.

2020幎9月9日

Absolut NOGO

Absolut NOGO! Hold dig vÊk!
Varen leveres kold
I stedet for rÞd peber serveres pepperoni på vegetar pizza.
Det nÊgtes at levere ny pizza
Der indgås aftale om returbetaling, hvilket ikke overholdes
Og hele vejen igennem uhÞflig og provokerende betjening

2020幎6月4日

Hold dig langt vÊk

Respekterer ikke når man trÊkker sit samtykke tilbage men bliver istedet ved med at reservere bord på tidspunkt og sted man ikke har booket. ForfÊrdelig og uetisk virksomhed. Reagerer ikke på mails eller feedback. Hold dig langt vÊk, både som restaurant og som privat kunde.

2019幎7月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ