Foretog en booking og betalte depositum som "tilbagebetales ved mÞde i restauranten" - MEN tilbagebetaling er dog vigtigt at anfÞre senest ved betaling da der ikke er nogen automatik - OG det er sÃ¥ re... ãã£ãšèŠã
Super Gratis Service Som Altid. Jeg bruger den til at finde den pizzaria tÊtteste pÃ¥ mig og ser pÃ¥ Menukortet og ringer og bestiller. Jeg tror at Dagens Menu bare levere en service for restauranter... ãã£ãšèŠã
Respekterer ikke nÃ¥r man trÊkker sit samtykke tilbage men bliver istedet ved med at reservere bord pÃ¥ tidspunkt og sted man ikke har booket. ForfÊrdelig og uetisk virksomhed. Reagerer ikke pÃ¥ mails el... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Find tusindvis restauranter og takeaway NÊr dig. LÊs restaurant anmeldelser. Se menukortet, tilbud rabatter. Bestil bord eller Take Away
Skindergade 15, 1159, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- dagensmenu.dk
Ingen automatisk tilbagebetaling af depositumâŠ
Foretog en booking og betalte depositum som "tilbagebetales ved mÞde i restauranten" - MEN tilbagebetaling er dog vigtigt at anfÞre senest ved betaling da der ikke er nogen automatik - OG det er så restauranten som lider et tab ved netbookingen. Restauranten siger: giv bare et ring - det er gratis og så undgår vi begge besvÊr og betaling.
Fantastisk
Vi har vÊret kunde gennem flere år, og har kun haft gode oplevelser med Dagens Menu. Kan klart anbefale!
Mvh. Hong Kong House
FAKE! SCAM!
FAKE, FAKE, FAKE! Please do not book through this page, they do not have agreements with the restaurants and your booking is not valid. We went to the restaurant Dagensmenu advertised and they had never heard of this website and they do not work with them. Such waste of time, SCAM!!!!!
Fake hjemmeside. Pas på!
Fake hjemmeside der reklamere for, at kunne levere en ydelse, som de så ikke er i stand til.
De har ikke aftaler med de restauranter, de reklamere for på deres hjemmeside.
Pas på!
Det var en dejlig oplevelse
Det var en dejlig oplevelse, hÞflig betjening, og maden var i top, kan varmt anbefales
Pizza og Nachos
Dette er et virkelig godt sted og tage hen hvis i nu har brug for noget lÊkkert og noget hurtigt at spise jeg vil også anbefale nachos de er sprÞde og lÊkre.
Snyd!
Jeg lavede en booking, tirsdag d.12. Sep. 2023, på en restaurant der ligger lidt ude på landet, de skrev at de ville vende tilbage, når restauranten havde godkendt. Det tog ikke lang tid, fÞr vi fik en melding om, at vores reservation var godkendt af restauranten.
Da vi ankommer til restauranten, ser der rimelig dÞdt ud. På dÞren ser vi så et skilt, hvor der står at de har lukket hver tirsdag.
DÃ¥rlig service, spild af vores tid og penge (til benzin).
Jeg forestiller mig ikke, at restauranten har godkendt en booking, på en dag hvor de har lukket!
ForÊldede oplysninger om spisesteder
ForÊldede oplysninger om spisesteder. Ikke så smart, der skrives 10% rabat på takeout, når rabatten var aktiv for et år siden.
De sletter dÃ¥rlige anmeldelser pÃ¥ deresâŠ
De sletter dårlige anmeldelser på deres hjemmeside og lader kun de gode stå. Total svindel overfor kunderne.
Ikke opdateret og vil ikke slette mine oplysninger
ForsÞgte at bestille en pizza fra et lokalt pizzaria, men de samarbejdede ikke lÊngere med dagensmenu, trods de fremgik af dagensmenu.dk. Har forsÞgt at slette min profil (via slet al data-knap), men det virker ikke, da jeg stadig kan logge ind.
Super Gratis Service Som Altid.
Super Gratis Service Som Altid.
Jeg bruger den til at finde den pizzaria tÊtteste på mig og ser på Menukortet og ringer og bestiller.
Jeg tror at Dagens Menu bare levere en service for restauranter og pizzarias, det er jo ikke dem der står for alt det andet, der er jo restaurantens opgave at levere ordren så kan man bare ringe i stedet for, det gÞr jeg altid for at vÊret sikker på bestillingen. Og det virker hver gang, Det er jo en gratis service for mig at bruge. Det er jo pizza manden der laver pizzaen og ikke dagens menu. Så jeg forstår ikke al den negative omtale om at de ikke svarer, det skyldes vel flere 1000 nye henvendelser om dagen, Så har de vel glemt at svare på nogle af dem, som nÊsten alle gÞr i dag.
Jeg har svÊrt ved at se pointen vedâŠ
Jeg har svÊrt ved at se pointen ved denne hjemmeside, når virksomheder blot kan slette anmeldelser. Jeg blev snydt at kun positive anmeldelser, lagde selv en negativ, som nu er blevet slettet af ejerne 3 gange.
Jeg synes denne side er langt fra trovÊrdig grundet ovenstående.
God pizza , MEN...
God pizza, MEN de kan ikke finde ud af og fÞlge en ordre.
Jeg bestilte dressing pÃ¥ den ene pizza, men der var dressing pÃ¥ begge 2, bestilte oregano pÃ¥ den ene og uden pÃ¥ den anden, men ingen oregano pÃ¥ nogen af dem... ð€
TÊnker det er sidste gang jeg bestiller der.
Fantastisk god service
Fantastisk god service, det fungerer rigtigt godt, fandt den mad jeg ville have uden problemer.
kontakt
synes det er for dårligt man ikke får et svar når man prÞver at komme i kontakt med jer
Efter min mening er det den bedsteâŠ
Efter min mening er det den bedste guide til at finde restauranter og take away. Jeg kan godt lide at bruge den og bruger den ofte. Den er nem at lÊse menukortet og se billeder samt Anmeldelser. Det hele er lige som samlet et sted. Virkelig godt lavet. Det så fedt det er så nemt at ringe direkte til restauranten.
Nem side at bruge,der er tlf numre ogâŠ
Nem side at bruge,der er tlf numre og menukort på alle spisesteder.bruger den tit.
Fremragende side til at finde alleâŠ
Fremragende side til at finde alle spisesteder i Danmark samlet på 1 hjemmeside. Nem at bruge
Absolut NOGO
Absolut NOGO! Hold dig vÊk!
Varen leveres kold
I stedet for rÞd peber serveres pepperoni på vegetar pizza.
Det nÊgtes at levere ny pizza
Der indgås aftale om returbetaling, hvilket ikke overholdes
Og hele vejen igennem uhÞflig og provokerende betjening
Hold dig langt vÊk
Respekterer ikke når man trÊkker sit samtykke tilbage men bliver istedet ved med at reservere bord på tidspunkt og sted man ikke har booket. ForfÊrdelig og uetisk virksomhed. Reagerer ikke på mails eller feedback. Hold dig langt vÊk, både som restaurant og som privat kunde.